Toimintamme on 
maanlaajuista

   Kuninkaan Soturit 

Siitä kaikki tuntevat teidät minun opetuslapsikseni, jos teillä on keskinäinen rakkaus!

Joh. 13:35

Toimintamme on 
maanlaajuista

SISÄLTÖ

SORRETAANKO SINUA KIRKKOKUNNASSA TAI LAHKOSSA JOSSA NYT OLET? VETOA LAKIIN: LUE!

TULOSTA JA JAA KAIKKIALLE SIELLÄ MISSÄ KULJET (PDF)


INFO: KUNINKAAN SOTURIT

JOHTAVAT VELJET

YHTEYSTIEDOT

LIITY JÄSENEKSI

JÄSENISTÖ

USKONNOLLISUUDEN PETOS PALJASTETTAVA

APOSTOLINEN SEURAKUNTAMALLI

RAAMATULLISTA OPETUSTA

PUHE- SAARNAT

JÄSENTEMME KIRJOITUKSIA

TILAA UUTISKIRJE

JULISTAMME PALTALKISSA

KESKUSTELUPALSTA

 (Kristuksen Hengessä tarkastelemme kriittisesti oikeaa Raamatullista oppia)

LUE KARU TOTUUS

Epäoikeudenmukaisuutta kirkkokunnissa / meille lähetetyt tositapahtumat

 

 

 

Rakastavatko kirkkokunnat oikeasti?

YHDESSÄ SAAMME AIKAISEKSI ENEMMÄN

Liittyminen Kuninkaan Sotureihin on ilmaista eikä jäsenenä oleminen maksa sinulle mitään. Liittyessäsi jäseneksi, tietosi eivät tule julkiseksi (mikäli et itse nimenomaan sitä vaadi), ne säilyvät vain meidän tietokannassamme. Mikäli kuitenkin erityisesti tahdot, julkaisemme nimesi sekä kotipaikkasi sivullamme JÄSENISTÖ. Ilmoitamme puolivuosittain jäsentemme lukumäärän (niiden kohdalla, jotka eivät tahdo nimeänsä julkisuuteen emme myöskään julkaisen heidän nimiään)

Emme vaadi sinulta eroamista kirkkokunnastasi jossa vaikutat, toki uskomme opetuksemme voimaan joka kumpuaa Raamatun lehdiltä ja täten toiveikkaana odotamme Taivaallisen valon loistavan Sydämeesi saaden sinut harkitsemaan kuulumistasi tämän hetkiseen organisaatioon. Missään nimessä emme sorru henkiseen painostukseen, sillä se sotii Jumalan Rakkaudellisia periaatteita vastaan ja siksi arvostamme sinun valintojasi, olivat ne sitten mitä tahansa.

Tarkoituksemme on Jumalan Pyhän Hengen voimassa viedä Evankeliumia sekä toimia uskonpuhdistuksen aatteelle uskollisina julistaen: VAIN JA AINOASTAAN JUMALAN PYHÄ SANA, RAAMATTU! Tähän arvokkaaseen työhön tarvitsemme vapaaehtoisia jäseniä, jotka jakavat materiaalejamme siellä missä asuvat sekä muutoinkin kertovat Raamatulle uskollisesta toiminnastamme ystävilleen ja tiedottavat näiden Kuninkaan Sotureiden internetsivuista internetin eri keskustelupalstoilla pyrkien lisäämään kävijöitä sivuillemme. Tarkoituksemme on tulevaisuudessa järjestää eri paikkakunnille Evankelioimis- sekä opetustilaisuuksia unohtamatta Raamattupiirejäkään. Näihin tilaisuuksiin tarvitsemme aktiivisia jäseniä!

Pidämme näiden sivustojen kautta yllä keskustelupalstaa ja tähän työhön tarvitsemme palstan valvojia pystyäksemme ylläpitämään asiallista sekä rakentavaa keskustelua Raamatun opetuksista sekä kirkkokuntiin liittyvistä asioista.

Alamme julistamaan myös PalTalkk- huoneessa internetissä ja tarvitsemme luotettavia henkilöitä kyseiseen nettiyhteisöön valvojiksi. JULISTAMME PALTALKISSA

Julkaisemme tällä sivustolla vain jäsentemme kirjoituksia: JÄSENTEMME KIRJOITUKSIA

Tarvitsemme ihmisiä rukoilemaan työmme puolesta, jonka Jumala on meille uskonut. Ilman palavaa rukousta emme voi tehdä mitään. Raamatullinen tosiasia on, että rukoilijoiden lukumäärällä on vaikutusta ja siksi tahdomme toimintamme piiriin mahdollisimman monta innokasta rukoilijaa, jotka anovat Jumalalta Hänen Pojassaan Jeesuksessa Kristuksessa toimintamme ylle JOHDATUSTA sekä SIUNAUSTA!

Sinä et siis ainoastaan tarvitse meitä vaan työmme tarvitsee SINUA, eikä näin ollen ole väärin sanoa, että myös JUMALA TARVITSEE SINUA! Jumalalla on sinulle työ ja uskon, että Jumala on kuullut meidän rukouksemme. Olethan SINÄ kuullut Jumalan puheen?

Kaikkeen tähän tarvitsemme SINUA ja liity siis jäseneksi!

Rakastavatko kirkkokunnat oikeasti?

 

 

 

 

Kaikessa toiminnassamme ME VETOAMME Raamattuun!

Kuninkaan Soturit on vain ja ainoastaan Raamatun opetukseen pitäytyvä yhteisö. Julkaisemme sivustollamme vain Raamattuun pitäytyvää materiaalia. Tarkoituksemme on koota yhteen todelliset Jeesuksen opetuslapset, todelliset Kuninkaan (Jeesuksen) soturit, jotka vievät voitokkaasti Evankeliumin sanomaa uskosta osattomille parantaen sairaita ja herättäen kuolleita Jumalan Pojan Jeesuksen Kristuksen veressä ja nimessä! Taistelemme myös harha-opetuksia vastaan aseenamme vain ja ainoastaan Jumalan Pyhä Sana!

ON OLEMASSA VAIN YKSI JUMALAN SEURAKUNTA

Kuninkaan Soturit ei ole muodostamassa uutta Seurakuntaa, vaan tarjoamme hajallaan olevalle Jumalan kansalle ”turvapaikan”, jossa pätevät vain Raamatun antamat ohjeet Seurakunnan olemassaolosta ja toimintamallista!

Oletko kokenut kirkkokunnassasi epäoikeudenmukaisuutta? Oletko nähnyt sitä? Tee artikkeli aiheesta ja lähetä meille! Julkaisemme sen luvallasi sivustollamme juuri sellaisena kuin sen meille lähetät (kirjoitusvirheet tietysti korjaamme). Lähettämässäsi artikkelissa tulee olla nimesi sekä kirkkokunta, joka mielestäsi toiminut vastoin Jumalan Rakkauden lakia. Toivomme myös, että teet artikkelin rakkauden hengessä, sillä "Rakkaus on väkevämpi kuin kuolema" (Kork.v.8:6). Kaikki lähetetyt artikkelit julkaisemme valikossa:

LUE KARU TOTUUS

Epäoikeudenmukaisuutta kirkkokunnissa / meille lähetetyt tositapahtumat

Onko tämän päivän kirkkokuntien opetus sekä elämä raitista perustuen vain ja ainoastaan Raamatun kokonaisvaltaiseen opetukseen vai vallitseeko sittenkin uskonnollisuus kantavana voimana tämän päivän kirkkokunnissa?

Kuninkaan (Jeesuksen Kristuksen) Sotureiden päätarkoitus on viedä sinut yhteen "Pyhistä salaisuuksista"...Ef. 5:32". Tämä salaisuus on suuri; minä tarkoitan Kristusta ja seurakuntaa."

Mikäli kirkkokunnissa normaali "riviuskovainen" kokee saaneensa osakseen nöyryytystä, ovat mahdollisuudet tilanteen parantamiseksi lähes olemattomat. Useinkaan valitukset organisaatioiden johtoportaaseen eivät tuota mitään tulosta ja tämä kasvattaa katkeroituneisuutta henkilöissä, joiden ihmisarvoa on loukattu.

 

Sallivatko tämän päivän kirkkokunnat keskuudessaan elävien uskovien epäonnistua? Myötäelävätkö he jäsentensä ilot sekä surut? Auttavatko käytännössä kärsivää jäsentään tämän joutuessa elämässään ongelmiin, ehkä jopa uskonkriisiin? Onko tämän päivän kirkkokunnissa voimassa Rakkauden Laki?

 

Antavatko tämän päivän kirkkokunnat jäsenilleen oikeuden ajatella itsenäisesti ja kunnioittavatko he täten yksilönvapautta? Pakotetaanko ihminen uskomaan kirkkokunnan oppiin sokeasti antamatta hänelle oikeutta edes kyseenalaistaa opetusta, mikäli siinä esiintyy ristiriitaa Raamatun opetuksen kanssa? Autetaanko kärsivää, tuetaanko epäonnistunutta ja nostetaanko langennut?