Toimintamme on 
maanlaajuista

   Kuninkaan Soturit 

Siitä kaikki tuntevat teidät minun opetuslapsikseni, jos teillä on keskinäinen rakkaus!

Joh. 13:35

Toimintamme on 
maanlaajuista

SISÄLTÖ

SORRETAANKO SINUA KIRKKOKUNNASSA TAI LAHKOSSA JOSSA NYT OLET? VETOA LAKIIN: LUE!

TULOSTA JA JAA KAIKKIALLE SIELLÄ MISSÄ KULJET (PDF)


INFO: KUNINKAAN SOTURIT

JOHTAVAT VELJET

YHTEYSTIEDOT

LIITY JÄSENEKSI

JÄSENISTÖ

USKONNOLLISUUDEN PETOS PALJASTETTAVA

APOSTOLINEN SEURAKUNTAMALLI

RAAMATULLISTA OPETUSTA

PUHE- SAARNAT

JÄSENTEMME KIRJOITUKSIA

TILAA UUTISKIRJE

JULISTAMME PALTALKISSA

KESKUSTELUPALSTA

 (Kristuksen Hengessä tarkastelemme kriittisesti oikeaa Raamatullista oppia)

LUE KARU TOTUUS

Epäoikeudenmukaisuutta kirkkokunnissa / meille lähetetyt tositapahtumat

 

 

 

Toimintamme on 
maanlaajuista


Kesään 2010 mennessä avaamme paltalkiin huoneemme. Huoneen osoitteen (nimen) ilmoitamme tällä sivustolla sekä myös adminien (huonetta valvovien nimet sekä yhteystiedot).

(Ohjeet Paltalk ohjelman asennukseen on haettu netmissionin sivuilta)

Netissä toimii uskovien "nettiyhteisö", jossa kokoonnumme yhteen keskustelemaan puhumalla sekä kirjoittamalla PalTalk-ohjelman kautta.

Lataa Paltalk omalle koneellesi ja liity mukaan!

Omalla koneellasi olevalla mikrofonilla voit osallistua keskusteluun, rukoukseen tai musiikin soittamiseen huoneessamme.  Muutoin voit osallistua kirjoittamalla tekstejä siihen varattuun kenttään normaalin chatin tapaan.

 

Näin voit välittömästi hakea PalTalk-ohjelman itsellesi!
 
Ohjelman asennus on helppoa!

A. Asennusohjelman saat ladattua seuraavasti:

Ohjelman voit ladata alla olevasta linkistä.  

Huom! Uusien versioiden myötä saattaa latausprosessiin tulla muutoksia.

Download  Avautuu PalTalk.com-sivulle, jossa klikkaa "download"-nappia ladataksesi ohjelman koneellesi.

B. PalTalk-ohjelman asennus

Avaa lataamasi tiedosto, jonka nimi on: ”pal_install.exe” ja löydät sen omalta konneeltasi siitä paikasta mihin tallensit sen. Kun klikkaat tiedostoa kaksi kertaa, niin PalTalk-ohjelma aloittaa automaattisesti asennuksen.

Täytä tarvittavat tiedot ja hyväksy.

Ohjelma ottaa yhteyden Paltalkin rekisteröinti sivulle.
 

C. Rekisteröinti

Nyt voit hengähtää ja avata sähköpostistasi varmistuskoodin, kirjoita se muistiin koska tarvitset koodin siinä vaiheessa kun kirjaudut ensimmäistä kertaa PalTalkiin.

Kirjoita saamasi koodi kun kirjaudut ensimmäistä kertaa, (tämän kysymyksen saat vain kerran).

Nyt sinulla on toimiva PalTalk!  Jos sinulla kuitenkin on ongelmia ohjelman kanssa niin ole yhteydessä ylläpitoomme.

Kirjaudu PalTalkiin sisään käyttämällä käyttäjätunnustuksesi yhdessä salasanasi kanssa niihin varattuihin kenttiin ja kirjaudu paltalkiisi.

Ylhäällä oikealla näet ”Groups” ja avautuu ”All Categories” ja löydät (listan keskivaiheilta) ”Christanity” jota klikkaat sieltä ja etsi ”Netmission huone”  jota sitten klikkaat ja huone avautuu sinulle ja olet tervetullut veljien ja sisarien yhteiseen joukkoon – jakaamaan ja vastaanottamaan armoa Kristukselta Jeesukselta.
 

Huoneen adminit:

Henkilöihin, joiden nikin edessä on @-merkki, (esim @ReijoR), @Erja_T, voit ottaa yhteyttä info ja ongelmatapauksissa. He ovat "admineja", eli valvojia, jotka pitävät yllä huoneen järjestystä.
 

Miten pyydän puheenvuoroa ja puhun PalTalkissa?.


Voit pyyttää puheenvuoroa raise hand-napilla jolloin nimimerkkisi eteen tulee (sama) kädenkuva merkiksi siitä että tahdot puhua. Valvojat antavat sinulle sitten luvan puhua ääneen mikrofonisi kautta.
 

 

 

 

Kaikessa toiminnassamme ME VETOAMME Raamattuun!

Kuninkaan Soturit on vain ja ainoastaan Raamatun opetukseen pitäytyvä yhteisö. Julkaisemme sivustollamme vain Raamattuun pitäytyvää materiaalia. Tarkoituksemme on koota yhteen todelliset Jeesuksen opetuslapset, todelliset Kuninkaan (Jeesuksen) soturit, jotka vievät voitokkaasti Evankeliumin sanomaa uskosta osattomille parantaen sairaita ja herättäen kuolleita Jumalan Pojan Jeesuksen Kristuksen veressä ja nimessä! Taistelemme myös harha-opetuksia vastaan aseenamme vain ja ainoastaan Jumalan Pyhä Sana!

ON OLEMASSA VAIN YKSI JUMALAN SEURAKUNTA

Kuninkaan Soturit ei ole muodostamassa uutta Seurakuntaa, vaan tarjoamme hajallaan olevalle Jumalan kansalle ”turvapaikan”, jossa pätevät vain Raamatun antamat ohjeet Seurakunnan olemassaolosta ja toimintamallista!

Oletko kokenut kirkkokunnassasi epäoikeudenmukaisuutta? Oletko nähnyt sitä? Tee artikkeli aiheesta ja lähetä meille! Julkaisemme sen luvallasi sivustollamme juuri sellaisena kuin sen meille lähetät (kirjoitusvirheet tietysti korjaamme). Lähettämässäsi artikkelissa tulee olla nimesi sekä kirkkokunta, joka mielestäsi toiminut vastoin Jumalan Rakkauden lakia. Toivomme myös, että teet artikkelin rakkauden hengessä, sillä "Rakkaus on väkevämpi kuin kuolema" (Kork.v.8:6). Kaikki lähetetyt artikkelit julkaisemme valikossa:

LUE KARU TOTUUS

Epäoikeudenmukaisuutta kirkkokunnissa / meille lähetetyt tositapahtumat

Onko tämän päivän kirkkokuntien opetus sekä elämä raitista perustuen vain ja ainoastaan Raamatun kokonaisvaltaiseen opetukseen vai vallitseeko sittenkin uskonnollisuus kantavana voimana tämän päivän kirkkokunnissa?

Kuninkaan (Jeesuksen Kristuksen) Sotureiden päätarkoitus on viedä sinut yhteen "Pyhistä salaisuuksista"...Ef. 5:32". Tämä salaisuus on suuri; minä tarkoitan Kristusta ja seurakuntaa."

Mikäli kirkkokunnissa normaali "riviuskovainen" kokee saaneensa osakseen nöyryytystä, ovat mahdollisuudet tilanteen parantamiseksi lähes olemattomat. Useinkaan valitukset organisaatioiden johtoportaaseen eivät tuota mitään tulosta ja tämä kasvattaa katkeroituneisuutta henkilöissä, joiden ihmisarvoa on loukattu.

 

Sallivatko tämän päivän kirkkokunnat keskuudessaan elävien uskovien epäonnistua? Myötäelävätkö he jäsentensä ilot sekä surut? Auttavatko käytännössä kärsivää jäsentään tämän joutuessa elämässään ongelmiin, ehkä jopa uskonkriisiin? Onko tämän päivän kirkkokunnissa voimassa Rakkauden Laki?

 

Antavatko tämän päivän kirkkokunnat jäsenilleen oikeuden ajatella itsenäisesti ja kunnioittavatko he täten yksilönvapautta? Pakotetaanko ihminen uskomaan kirkkokunnan oppiin sokeasti antamatta hänelle oikeutta edes kyseenalaistaa opetusta, mikäli siinä esiintyy ristiriitaa Raamatun opetuksen kanssa? Autetaanko kärsivää, tuetaanko epäonnistunutta ja nostetaanko langennut?