Toimintamme on 
maanlaajuista

   Kuninkaan Soturit 

Siitä kaikki tuntevat teidät minun opetuslapsikseni, jos teillä on keskinäinen rakkaus!

Joh. 13:35

Toimintamme on 
maanlaajuista

SISÄLTÖ

SORRETAANKO SINUA KIRKKOKUNNASSA TAI LAHKOSSA JOSSA NYT OLET? VETOA LAKIIN: LUE!

TULOSTA JA JAA KAIKKIALLE SIELLÄ MISSÄ KULJET (PDF)


INFO: KUNINKAAN SOTURIT

JOHTAVAT VELJET

YHTEYSTIEDOT

LIITY JÄSENEKSI

JÄSENISTÖ

USKONNOLLISUUDEN PETOS PALJASTETTAVA

APOSTOLINEN SEURAKUNTAMALLI

RAAMATULLISTA OPETUSTA

PUHE- SAARNAT

JÄSENTEMME KIRJOITUKSIA

TILAA UUTISKIRJE

JULISTAMME PALTALKISSA

KESKUSTELUPALSTA

 (Kristuksen Hengessä tarkastelemme kriittisesti oikeaa Raamatullista oppia)

LUE KARU TOTUUS

Epäoikeudenmukaisuutta kirkkokunnissa / meille lähetetyt tositapahtumat

 

 

 

Kuninkaan Sotureiden sähköposti: sotureita@gmail.com

(tätä postia lukevat kaikki Johtavat Veljet ja Armoitetut Sisaret)


Johtaviksi veljiksi  ja armoitetuiksi sisariksi hyväksymme vain henkilöt, jotka täyttävät Raamatulliset kriteerit asemaan. Poistamme myös välittömästi henkilöt, jotka eivät enää nauti Raamatullisesta luottamuksesta.

Huom. Valitettavasti olemme joutuneet poistamaan Johtavista veljistä henkilöitä, jotka elävät Kristuksen ristin vihollisina vaeltaen maailmallisten himojen orjuudessa.

1 Kor.5:9-13 "Minä kirjoitin teille kirjeessäni, ettette seurustelisi huorintekijäin kanssa; en tarkoittanut yleensä tämän maailman huorintekijöitä tai ahneita tai anastajia tai epäjumalanpalvelijoita, sillä silloinhan teidän täytyisi lähteä pois maailmasta. Vaan minä kirjoitin teille, että jos joku, jota kutsutaan veljeksi, on huorintekijä tai ahne tai epäjumalanpalvelija tai pilkkaaja tai juomari tai anastaja, te ette seurustelisi ettekä söisikään semmoisen kanssa. Sillä onko minun asiani tuomita niitä, jotka ovat ulkopuolella? Ettekö tekin tuomitse vain niitä, jotka ovat sisäpuolella? Mutta ulkopuolella olevat tuomitsee Jumala. "Poistakaa keskuudestanne se, joka on paha."


JOHTAVIEN VELJIEN OPETUSKIRJOITUKSIA / SAARNOJA


Saarnaaja / Evankelista / Muusikko (perustaja)

Marko Lind

http://www.sanansaattaja.com

LOHDUTUS JUMALAN KANSALLE: KÄRSIMYKSEN SIUNAUS


Nimim. Apostoli

Esko Halkosaari

"Vähäinen palvelija Kristuksessa Jeesuksessa"

Hanko

Gsm: 0400 204230

E-mail: sana.sanoo@suomi24.fi

Yhteydenotot: 11.30- 23.30 välillä

Raamatullista kehotuksen ja opetuksen Sanaa


 

- EVANKELISTA -

Rebecka Peteri

Yhteystiedot:

Puhelin

mobil.nr-sumen.nr. 0465743252

ruots.mob. 0730964344,

Email: rebeckapeteri@live.se


(Ehdokkaat, jotka koette Sydämessänne kutsumuksen, laittakaa postia)


Toimintamme on 
maanlaajuista

Ihminen, joka on antanut elämänsä Kristukselle Jeesukselle, on saanut syntinsä anteeksi! Koska Jumala on näin luotuaan Rakastanut, että on antanut ainoan Poikansa Jeesuksen Kristuksen tämän syntien tähden kuolla Golgatan keskimmäisellä ristillä, ei meillä kenelläkään ole oikeutta tuomita häntä saatikka lyödä esteitä siihen työhön, johon Korkein on hänet kutsunut. Koska Jumala on antanut meille anteeksi, olemme mekin velvolliset antamaan lähimmäisillemme anteeksi. Se on Rakkauden käsky, ei mikään kehotus!

Ratkaisevana tekijänä ei ole ihmisen menneisyys, vaan nykyisyys. Ennen kuin valtuutamme veljet johtavaksi veljeksi, vaadimme jos menneisyydessä on tapahtunut ikäviä asioita, niiden selvittämistä. Me tahdomme toimia avoimesti ja Kaikkivaltiaan tahdon mukaan! Se, joka syntinsä tunnustaa ja hylkää, saa laupeuden ja tähän Raamatun tekstiin meidän tulee luottaa. Me emme saa päättää asioita, vaan Jumalan Pyhän Henkensä kautta tulee ohjata KAIKKEA TOIMINTAAMME!

Korotamme myös, että Raamatussa Jumala valitsi lukemattomia henkilöitä tekemään tahtoaan, mutta jokaisen henkilön kohdalla, jos ja kun Raamattua tutkimme, joudumme myöntämään, että he kaikki olivat vajavaisia langeten milloin mistäkin. Kuitenkin Jumala heitä käytti! Tunnetuimpia Jumalan valitsemasta henkilöistä ovat ehkä Kuningas Daavid sekä uudenliiton puolelta Pietari. Samaan joukkoon myös myöhemmin lukeutui Saulus Tarsolainen, joka oli verisesti vainonnut aitoja Jeesuksen Opetuslapsia, mutta koki aidon kääntymyksen Damaskoksen tiellä Jeesuksen ilmestyessä hänelle. Tämän jälkeen tunnemme kaikki hänet Apostoli Paavalina..

Hyväksymme johtaviksi veljiksi vain julistajat, jotka pyrkivät julistamaan Raamatullista Totuutta. Vanhurskasten polku tulee olla kuin aamurusko, joka kirkastuu kirkastumistaan aina sydänpäivään saakka (Snl. 4:18). Kuninkaan Soturien yksi tarkoitus on koota yhteen JOHTAVIKSI VELJIKSI Totuuden julistajat, jotka syystä tai toisesta eivät kuulu mihinkään maamme kirkkokuntaan. Kirkkokunta ei ole sama kuin Jumalan Seurakunta ja koska meidän tarkoituksemme ei ole synnyttää uutta kirkkokuntaa vaan pitäytyä Jeesuksen perustamassa seurakuntamallissa, kelpuutamme johtaviksi veljiksi vain Julistajat, jotka ovat sisäistäneet tämän totuuden!

Korostamme, että pyrkiä julistamaan Raamatullista Totuutta ei tarkoita sitä, että olisi täydellisesti onnistunut sisäistämään sen. Me olemme kaikessa vajavaisia, myös ymmärrykseltämme ja tätä kautta Raamatun tuntemukseltamme. Kun hyväksymme Johtaviksi Veljiksi vain julistajat, jotka pyrkivät julistamaan Raamatullista Totuutta, tarkoittaa se käytännössä, että Johtavat Veljet voivat olla monestakin Raamatullisesta oppi-asiasta eri mieltä, mutta heillä kaikilla täytyy olla tahto Jumalan Sanan tutkimiseen! Eiväthän Jeesuksen Apostolitkaan olleet kaikista oppi-asioista yhtä mieltä, miksi siis Kuninkaan (Jeesuksen) Sotureiden pitäisi?

Kuninkaan Soturit ei ole piispakeskeinen yhteisö (yksi ei päätä), vaan johtavat veljet YHDESSÄ päättävät tämän sivuston sisällöstä sekä julistuksesta. Tämä ei ole kuitenkaan demokraattinen yhteisö, vaan teokraattinen (Jumalan JHWH hallintavalta), eli siis johtavien veljien ainoana auktoriteettina tulee olla vain ja yksin Raamatun opetus sekä Jumalan Pyhän Hengen johdatus!

Jos koet sydämessäsi omaksi Kuninkaan (Jeesuksen Kristuksen) soturien julistuksen, joka perustuu vain ja ainoastaan Raamatun opetukseen sekä sen yhä lisääntyvään tuntemiseen, laita meille postia. Kriteeriksi johtaville veljille asetamme Raamatun opetuksen johtavista veljistä (vanhin). Laita postia, koska voi olla, että Jumala tahtoo johdattaa JUURI SINUT Kuninkaan Soturien johtavaksi veljeksi! Jumalan tiet ovat tutkimattomat...

Tiit.1:5-9

" ...että asettaisit, niinkuin minä sinulle määräsin, joka kaupunkiin vanhimmat, jos missä olisi joku nuhteeton, yhden vaimon mies, jonka lapset ovat uskovia, eivät irstaudesta syytettyjä eivätkä niskoittelevia. Sillä seurakunnan kaitsijan on, niinkuin Jumalan huoneenhaltijan tulee, oltava nuhteeton, ei itserakas, ei pikavihainen, ei juomari, ei tappelija, ei häpeällisen voiton pyytäjä, vaan vieraanvarainen, hyvää rakastava, maltillinen, oikeamielinen, pyhä, itsensähillitseväinen;  hänen tulee pysyä kiinni opinmukaisessa, luotettavassa sanassa, että olisi kykenevä sekä neuvomaan terveellä opilla että kumoamaan vastaansanojain väitteet.

 

Anomukset Johtaviksi Veljiksi / Armoitetuiksi Sisariksi:

Kuninkaan Sotureiden sähköposti: kuninkaansoturit (at) gmail.com

(tätä postia lukevat kaikki Johtavat Veljet ja Armoitetut Sisaret)

 

 

 

 

Kaikessa toiminnassamme ME VETOAMME Raamattuun!

Kuninkaan Soturit on vain ja ainoastaan Raamatun opetukseen pitäytyvä yhteisö. Julkaisemme sivustollamme vain Raamattuun pitäytyvää materiaalia. Tarkoituksemme on koota yhteen todelliset Jeesuksen opetuslapset, todelliset Kuninkaan (Jeesuksen) soturit, jotka vievät voitokkaasti Evankeliumin sanomaa uskosta osattomille parantaen sairaita ja herättäen kuolleita Jumalan Pojan Jeesuksen Kristuksen veressä ja nimessä! Taistelemme myös harha-opetuksia vastaan aseenamme vain ja ainoastaan Jumalan Pyhä Sana!

ON OLEMASSA VAIN YKSI JUMALAN SEURAKUNTA

Kuninkaan Soturit ei ole muodostamassa uutta Seurakuntaa, vaan tarjoamme hajallaan olevalle Jumalan kansalle ”turvapaikan”, jossa pätevät vain Raamatun antamat ohjeet Seurakunnan olemassaolosta ja toimintamallista!

Oletko kokenut kirkkokunnassasi epäoikeudenmukaisuutta? Oletko nähnyt sitä? Tee artikkeli aiheesta ja lähetä meille! Julkaisemme sen luvallasi sivustollamme juuri sellaisena kuin sen meille lähetät (kirjoitusvirheet tietysti korjaamme). Lähettämässäsi artikkelissa tulee olla nimesi sekä kirkkokunta, joka mielestäsi toiminut vastoin Jumalan Rakkauden lakia. Toivomme myös, että teet artikkelin rakkauden hengessä, sillä "Rakkaus on väkevämpi kuin kuolema" (Kork.v.8:6). Kaikki lähetetyt artikkelit julkaisemme valikossa:

LUE KARU TOTUUS

Epäoikeudenmukaisuutta kirkkokunnissa / meille lähetetyt tositapahtumat

Onko tämän päivän kirkkokuntien opetus sekä elämä raitista perustuen vain ja ainoastaan Raamatun kokonaisvaltaiseen opetukseen vai vallitseeko sittenkin uskonnollisuus kantavana voimana tämän päivän kirkkokunnissa?

Kuninkaan (Jeesuksen Kristuksen) Sotureiden päätarkoitus on viedä sinut yhteen "Pyhistä salaisuuksista"...Ef. 5:32". Tämä salaisuus on suuri; minä tarkoitan Kristusta ja seurakuntaa."

Mikäli kirkkokunnissa normaali "riviuskovainen" kokee saaneensa osakseen nöyryytystä, ovat mahdollisuudet tilanteen parantamiseksi lähes olemattomat. Useinkaan valitukset organisaatioiden johtoportaaseen eivät tuota mitään tulosta ja tämä kasvattaa katkeroituneisuutta henkilöissä, joiden ihmisarvoa on loukattu.

 

Sallivatko tämän päivän kirkkokunnat keskuudessaan elävien uskovien epäonnistua? Myötäelävätkö he jäsentensä ilot sekä surut? Auttavatko käytännössä kärsivää jäsentään tämän joutuessa elämässään ongelmiin, ehkä jopa uskonkriisiin? Onko tämän päivän kirkkokunnissa voimassa Rakkauden Laki?

 

Antavatko tämän päivän kirkkokunnat jäsenilleen oikeuden ajatella itsenäisesti ja kunnioittavatko he täten yksilönvapautta? Pakotetaanko ihminen uskomaan kirkkokunnan oppiin sokeasti antamatta hänelle oikeutta edes kyseenalaistaa opetusta, mikäli siinä esiintyy ristiriitaa Raamatun opetuksen kanssa? Autetaanko kärsivää, tuetaanko epäonnistunutta ja nostetaanko langennut?