Toimintamme on 
maanlaajuista

   Kuninkaan Soturit 

Siitä kaikki tuntevat teidät minun opetuslapsikseni, jos teillä on keskinäinen rakkaus!

Joh. 13:35

Toimintamme on 
maanlaajuista

SISÄLTÖ

SORRETAANKO SINUA KIRKKOKUNNASSA TAI LAHKOSSA JOSSA NYT OLET? VETOA LAKIIN: LUE!

TULOSTA JA JAA KAIKKIALLE SIELLÄ MISSÄ KULJET (PDF)


INFO: KUNINKAAN SOTURIT

JOHTAVAT VELJET

YHTEYSTIEDOT

LIITY JÄSENEKSI

JÄSENISTÖ

USKONNOLLISUUDEN PETOS PALJASTETTAVA

APOSTOLINEN SEURAKUNTAMALLI

RAAMATULLISTA OPETUSTA

PUHE- SAARNAT

JÄSENTEMME KIRJOITUKSIA

TILAA UUTISKIRJE

JULISTAMME PALTALKISSA

KESKUSTELUPALSTA

 (Kristuksen Hengessä tarkastelemme kriittisesti oikeaa Raamatullista oppia)

LUE KARU TOTUUS

Epäoikeudenmukaisuutta kirkkokunnissa / meille lähetetyt tositapahtumat

 

 

 

 

(Millainen yhteisö ja mistä on kysymys)

 

Sinä itse teet valinnan: kuulutko (Kuningasten Kuninkaan) Jeesuksen todellisiin opetuslapsiin vai tahdotko sittenkin miellyttää enemmän ihmisiä (kirkkokuntaasi), toisin sanoen: OLETKO ROHKEA , VAINOTTU JEESUKSEN KRISTUKSEN OPETUSLAPSI vai oletko kirkkokuntasi käännyttämä "käännynnäinen"?

Ilm.21:8"Mutta pelkurien... osa on oleva siinä järvessä, joka tulta ja tulikiveä palaa; tämä on toinen kuolema." / 2 Timm.3:12" Ja kaikki, jotka tahtovat elää jumalisesti Kristuksessa Jeesuksessa joutuvat vainottaviksi”.

Varmasti väität olevasi rohkea, mutta oletko sittenkään? Palvelet Jumalaa kirkkokunnassasi, vai palveletko sittenkään Jumalaa vai kirkkokuntaasi? Jos palvelet Jumalaa, niin silloin uskot vain sen, mitä Raamatussa lukee. Voitko palvella Jumalaa ja kirkkokuntaasi samanaikaisesti? Onko kirkkokuntasi opetukset Raamatun opetuksia? Oletko tutkinut ITSE ASIAA?

Tiedätkö, mitä Raamattu opettaa? Tiedätkö edes, mitä kirkkokuntasi opettaa? Jos tiedät, niin silloin pystyt varmasti perustelemaan kirkkokuntasi opetukset Raamatulla! Jos pystyt, niin onnittelen sinua. OLISIT SILLOIN NIMITTÄIN ENSIMMÄINEN TAPAAMANI IHMINEN, JOKA PYSTYISI TEKEMÄÄN SEN!

Olet rohkea, uskallat siis tutkia Raamattua ja vertailla kirkkokuntasi opetuksia toisiinsa. Vai uskallatko sittenkään? Mitä tekisit, jos huomaisit kirkkokuntasi opettavan jossakin asiassa vastoin Raamattua? USKALTAISITKO SILLOIN ELÄÄ RAAMATUN OPETUKSEN MUKAISESTI? Uskaltaisitko todella?

Kirkkokuntasi väittää oppinsa perustuvan Raamattuun. Entä jos se ei perustukaan? Uskaltaisitko silloin ottaa asian esille kirkkokunnassasi? Uskaltaisitko siitäkin huolimatta, että sinut julistettaisiin harhaoppiseksi? Uskaltaisitko siitäkin huolimatta, että nuo jotka väittävät olevansa ystäviäsi kaikkoaisivat ympäriltäsi? Tiedäthän, että "hädässä ystävä tunnetaan"? Kun sinä olisit "uskonkriisissä", niin olisitko silloin yksin? Rakastavatko kirkkokuntasi jäsenet siis sinua vai sittenkin vain ajatuksiasi? Muuta ajatuksiasi ja huomaat heidät monet vain valehtelijoiksi.

Vai oletko sittenkin USKONNOLLINEN? Tiesitkö, että uskonnollisuus on ihmisten keksimiä tapoja ja oppeja, jotka eivät perustu Raamattuun. Perustuuko sinun elämäsi Raamatun ilmoitukseen kokonaisuudessaan vai vain traditioihin ja uskomuksiin ja täten kirkkokuntasi oppeihin?

Salli minun kertoa sinulle, jos et sitä aikaisemmin tiennyt, että uskonnolliset ihmiset aikoinaan tappoivat roomalaisten kätten kautta Herramme Jeesuksen Kristuksen ( Apt.2:23). Apostoli Paavali joutui pakenemaan pakanain luo uskonnollisten ihmisten julmuutta              ( Apt.23:27). Uskonnolliset ihmiset tappoivat monia Vanhan liiton profeettoja ja Jumalan pyhiä myöskin jälkeen apostolisen ajan ( Joh.15:20 / 1 Tess.2:14-16). Todellisia Jumalan pyhiä on siis aina vainottu juuri uskonnollisten ihmisten taholta. Uskonnollisuus on aina vihollinen ELÄVÄLLE USKOLLE! Tiedätkö miksi? Koska ELÄVÄ USKO JEESUKSEEN KRISTUKSEEN ON AINA PERUSTUNUT JA PERUSTUU RAAMATTUUN!

Oletko SINÄ vainottu? Varmasti väität olevasi vainottu! Oletko vainottu sen tähden, että kuulut johonkin kirkkokuntaan, vai oletko vainottu siksi, että kuulut Jumalan seurakuntaan ja pitäydyt yksin Raamatun ilmoitukseen? Tiedätkö, jos olet vainottu siksi, että kuulut johonkin kirkkokuntaan, ET OLE VAINOTTU OLLENKAAN (1 Piet.2:20)!

Apostoli Paavali sanoi aikoinaan, että kaikki jotka tahtovat elää Jumalan tahdon mukaan joutuvat vainottaviksi! Kuka SINUA VAINOAA ja minkä tähden? Vai vainoaako kukaan? Jos ei vainoa, niin VALEHTELIKO APOSTOLI PAAVALI SANOESSAAN, ETTÄ KAIKKI JOTKA TAHTOVAT ELÄÄ JUMALAN TAHDON MUKAAN JOUTUVAT VAINOTTAVIKSI?

Tiesitkö, että Raamattu opettaa, että kirkkokunnat (lahkot) ovat perkeleestä ( Gal.5:19-20)? Mitä kirkkokuntasi saarnaajat opettavat? Uskotko, että SINUN kirkkokuntasi on Jumalan seurakunta? Jos uskot, niin olet niellyt SUUREN VALHEEN!!

Tiedätkö ylipäätänsäkään mitä Raamattu opettaa? Tiedätkö Raamatun opetuksen kasteesta, armolahjoista, Jumalan kymmenestä käskystä, kuolleiden tilasta, armosta, Jeesuksen jumaluudesta, pyhittymisestä, lopunajan tapahtumista, uskoontulosta, uudestisyntymisestä, Pyhän Hengen kasteesta jne. Osaatko perustella USKOSI RAAMATULLA vai kirkkokuntasi opettajien opetuksilla? Osaatko perustella millään...

TUTKI PERUSTEELLISESTI RAAMATTUA JA YMMÄRRÄT SEN TOSIASIAN, ETTÄ KIRKKOKUNTASI JOHTAVAT (OPETTAJAT) VÄÄRISTÄVÄT JUMALAN SANAA! USKALLATKO VAATIA KIRKKOKUNTASI JOHTAJIA PERUSTELEMAAN JOKAISEN OPINKOHTANSA RAAMATULLA? Vai pelkäätkö, että he luokittelevat sinut kysymystesi tähden harhaoppiseksi? Oletko siis todellinen TOTUUDEN ETSIJÄ?

Tiesitkö, sinun tulisi olla, jos olet Jeesuksen opetuslapsi, Hebr.11:6"...sillä sen, joka Jumalan tykö tulee, täytyy uskoa, että Jumala on ja että Hän palkitsee ne, jotka häntä etsivät".

Oletko sittenkään rohkea? Jos olisit, niin silloin olisit vainottu kirkkokunnassasi! Tiedätkö miksi? No, tietenkin siksi, että kirkkokunnat ovat vain uskonnollisuutta! Tiedätkö edes, missä on todellinen Jumalan seurakunta? USKALLATKO OTTAA SIITÄ SELVÄÄ?

Mitä tekisit, jos joku pystyisi näyttämään sinulle Raamatusta paikkoja, jotka kertovat selkeästi, että kirkkokuntasi opettaa vastoin Raamattua monissa asioissa? Sitä en tiedä, mutta sen tiedän, mitä KIRKKOKUNTASI TEKISI! Se pyrkisi painostamaan sinua henkisesti ettet kiinnittäisi katsettasi "liiaksi" Raamattuun ja se kehottaisi sinua olemaan erillään ihmisestä, joka pystyisi kumoamaan heidän naurettavat oppinsa Raamatulla.

Mitä sitten kävisi, jos tulisit vakuuttuneeksi, että kirkkokuntasi ei opeta Raamattua oikein? Rakastaisivatko he silloin sinua? USKALLATKO OTTAA SIITÄ SELVÄÄ?

Haluatko olla vainottu Jumalan palvelemisen tähden? Haluatko siis kuulua Jeesuksen Kristuksen opetuslapsiin? ALA TUTKIMAAN RAAMATTUASI, JULISTA SITÄ ROHKEASTI JA TULET VAINOTUKSI! Niin valitettavan yksinkertaista se on....

Vai oletko niin sidottu kirkkokuntasi valheellisiin opetuksiin, ettet uskalla omilla aivoillasi tutkia Raamattua? Viskaatko roskana mielessäsi näidenkin internetsivujen tarjonnan roskiin ja kiellät muitakin lukemasta näitä sivuja? Jos minä tulisin luoksesi, niin keskustelisitko edes kanssani? Onko sinulla kielteiset tunteet minua kohtaan, kun sanon, että MINÄ PYSTYN NÄYTTÄMÄÄN SINULLE RAAMATUSTA SEN TOSIASIAN, ETTÄ KIRKKOKUNTASI EI OLE JUMALAN SEURAKUNTA? Halveksitko minua? Pilkkaatko minua? Jos näin teet, NIIN SILLOIN MINÄ OLEN VAINOTTU RAAMATUN TOTUUDEN TÄHDEN JA SILLOIN MINÄ KUULUN JUMALAN TODELLISEEN SEURAKUNTAAN, ET SINÄ!!! Sillä muistathan, kaikki jotka tahtovat elää Jumalan tahdon (ei ihmisten tahdon, ei kirkkokuntien tahdon) mukaisesti, joutuvat vainottaviksi....

Onko sinut julistettu "pannaan" kirkkokunnassasi? Käytetäänkö sinua kohtaan törkeää henkistä väkivaltaa siksi, että haluat elää kuten Raamattu opettaa? Tiesitkö, vaikka olisit kirkkokunnassasi yksin, niin todellisuudessa et ole yksin? Meitä on paljon, jotka olemme joutuneet vainottaviksi siksi, että perustamme uskomme Jeesukseen Kristukseen vain Raamatun kokonaisvaltaiseen opetukseen, emme kirkkokuntien valheelliseen tarjontaan.

SINULLE OJENNAMME AUTTAVAN KÄTEMME! KUNINKAAN SOTURIT  ON PERUSTETTU SATAMAKSI KAIKILLE NIILLE, JOITA ON VISKELTY ERILAISISSA OPINTUULISSA.

TERVETULOA JOUKKOOMME, TODELLISEEN KUNINKAAN SOTUREIDEN ARMEIJAAN! Ef.4:11-16"Ja hän antoi muutamat apostoleiksi, toiset profeetoiksi, toiset evankelistoiksi, toiset paimeniksi ja opettajiksi, tehdäkseen pyhät täysin valmiiksi palveluksen työhön, Kristuksen ruumiin rakentamiseen, kunnes me kaikki pääsemme yhteyteen uskossa ja Jumalan Pojan tuntemisessa, täyteen miehuuteen, Kristuksen täyteyden täyden iän määrään, ettemme enää olisi alaikäisiä, jotka ajelehtivat ja joita viskellään kaikissa opintuulissa ja ihmisten arpapelissä ja eksytyksen kavalissa juonissa; vaan että me, totuutta noudattaen rakkaudessa, kaikin tavoin kasvaisimme häneen, joka on pää, Kristus, josta koko ruumis, yhteen liitettynä ja koossa pysyen jokaisen jänteensä avulla, kasvaa rakentuakseen rakkaudessa sen voiman määrän mukaan, mikä kullakin osalla on".

Imatralla Armon vuonna 2008

Marko Lind /Johtava Veli


 

LIITY KUNINKAAN (JEESUKSEN) SOTUREIHIN:

Kuninkaan Sotureiden sähköposti: sotureita@gmail.com

(tätä postia lukevat kaikki Johtavat Veljet ja Armoitetut Sisaret)

 

 

 

 

Kaikessa toiminnassamme ME VETOAMME Raamattuun!

Kuninkaan Soturit on vain ja ainoastaan Raamatun opetukseen pitäytyvä yhteisö. Julkaisemme sivustollamme vain Raamattuun pitäytyvää materiaalia. Tarkoituksemme on koota yhteen todelliset Jeesuksen opetuslapset, todelliset Kuninkaan (Jeesuksen) soturit, jotka vievät voitokkaasti Evankeliumin sanomaa uskosta osattomille parantaen sairaita ja herättäen kuolleita Jumalan Pojan Jeesuksen Kristuksen veressä ja nimessä! Taistelemme myös harha-opetuksia vastaan aseenamme vain ja ainoastaan Jumalan Pyhä Sana!

ON OLEMASSA VAIN YKSI JUMALAN SEURAKUNTA

Kuninkaan Soturit ei ole muodostamassa uutta Seurakuntaa, vaan tarjoamme hajallaan olevalle Jumalan kansalle ”turvapaikan”, jossa pätevät vain Raamatun antamat ohjeet Seurakunnan olemassaolosta ja toimintamallista!

Oletko kokenut kirkkokunnassasi epäoikeudenmukaisuutta? Oletko nähnyt sitä? Tee artikkeli aiheesta ja lähetä meille! Julkaisemme sen luvallasi sivustollamme juuri sellaisena kuin sen meille lähetät (kirjoitusvirheet tietysti korjaamme). Lähettämässäsi artikkelissa tulee olla nimesi sekä kirkkokunta, joka mielestäsi toiminut vastoin Jumalan Rakkauden lakia. Toivomme myös, että teet artikkelin rakkauden hengessä, sillä "Rakkaus on väkevämpi kuin kuolema" (Kork.v.8:6). Kaikki lähetetyt artikkelit julkaisemme valikossa:

LUE KARU TOTUUS

Epäoikeudenmukaisuutta kirkkokunnissa / meille lähetetyt tositapahtumat

Onko tämän päivän kirkkokuntien opetus sekä elämä raitista perustuen vain ja ainoastaan Raamatun kokonaisvaltaiseen opetukseen vai vallitseeko sittenkin uskonnollisuus kantavana voimana tämän päivän kirkkokunnissa?

Kuninkaan (Jeesuksen Kristuksen) Sotureiden päätarkoitus on viedä sinut yhteen "Pyhistä salaisuuksista"...Ef. 5:32". Tämä salaisuus on suuri; minä tarkoitan Kristusta ja seurakuntaa."

Mikäli kirkkokunnissa normaali "riviuskovainen" kokee saaneensa osakseen nöyryytystä, ovat mahdollisuudet tilanteen parantamiseksi lähes olemattomat. Useinkaan valitukset organisaatioiden johtoportaaseen eivät tuota mitään tulosta ja tämä kasvattaa katkeroituneisuutta henkilöissä, joiden ihmisarvoa on loukattu.

 

Sallivatko tämän päivän kirkkokunnat keskuudessaan elävien uskovien epäonnistua? Myötäelävätkö he jäsentensä ilot sekä surut? Auttavatko käytännössä kärsivää jäsentään tämän joutuessa elämässään ongelmiin, ehkä jopa uskonkriisiin? Onko tämän päivän kirkkokunnissa voimassa Rakkauden Laki?

 

Antavatko tämän päivän kirkkokunnat jäsenilleen oikeuden ajatella itsenäisesti ja kunnioittavatko he täten yksilönvapautta? Pakotetaanko ihminen uskomaan kirkkokunnan oppiin sokeasti antamatta hänelle oikeutta edes kyseenalaistaa opetusta, mikäli siinä esiintyy ristiriitaa Raamatun opetuksen kanssa? Autetaanko kärsivää, tuetaanko epäonnistunutta ja nostetaanko langennut?