OLETKO SINÄ LUKENUT RAAMATUN KANNESTA KANTEEN?

Jos et ole, niin miksi? On outoa, että kristittyjen piirissä Raamatun tunteminen on syrjäytynyt erilaisten ilmiöiden tieltä, vaikka oikea kristillisyys ankkuroituu lujasti Kirjoituksiin! Jos sinä luet minkä tahansa romaanin tai kirjan, niin eikö ole totta, että luet sen kokonaan - miksi et suhtautuisi Raamattuun samalla tavalla. Tuntuu oudolta, että Kirja, joka kertoo elämää suuremmista asioista (ihmisen iankaikkinen kohtalo riippuu siitä kuinka suhtaudumme Jumalan Sanaan) luetaan kristittyjen piireissä vain osittain, jos sitäkään. Miten kukaan voi tietää yhdenkään kirjan koko juonen, jos ei lue kirjaa kokonaisuudessaan - ja kuitenkin lukemattomat ihmiset eivät ole lukeneet elämänsä aikana kertaakaan Raamattua kannesta kanteen ja siitä huolimatta väittävät elämänsä perustuvan Raamattuun (käsittämätöntä). Miten se voisi perustua Raamattuun jos he eivät ole vaivautuneet edes lukemaan koko Kirjaa kokonaisuudessaan - täysin mielivaltaista kristillisyyttä, jos edes mistään kristillisyydestä on ylipäänsä kysymys.

Todellisuudessa - jos ihminen on oikeasti uudestisyntynyt Jumalan lapseksi, tämä halajaa tutkia Kirjoituksia perusteellisesti, aivan kuten Apostoli Pietari kirjessään selvästi opettaa: "Halatkaa niinkuin vastasyntyneet lapset sanan väärentämätöntä maitoa, että te sen kautta kasvaisitte pelastukseen, jos "olette maistaneet, että Herra on hyvä." (1 Piet.2:2-3). On Raamatullista väittää, että ihminen joka ei edes tahdo lukea Raamattua kannesta kanteen, ei todellisuudessa ole edes uudestisyntynyt - kirjoittaahan Pietari selvästi, että jos ihminen on maistanut että Herra on hyvä, niin tämä automaattisesti halajaa SANAN VÄÄRENTÄMÄTÖNTÄ MAITOA.

RAAMATUN JUMALAN TAHDOSSA ELÄVÄT HENKILÖT TUNSIVAT HYVIN KAIKKI SEN AJAN KIRJOITUKSET - MIKSI SINÄ ET TUNTISI (?)

Uudenliiton ensimmäinen marttyyri Stefanus todisti väkevästi juuri ennen marttyyrikuolemaansa perustaen koko todistuksensa Kirjoituksiin (kts. Apt.7:2-60). Berean juutalaiset tutkivat JOKA PÄIVÄ KIRJOITUKSIA verraten niitä saamaansa opetukseen Kristuksesta:"Nämä olivat jalompia kuin Tessalonikan juutalaiset; he ottivat sanan vastaan hyvin halukkaasti ja tutkivat joka päivä kirjoituksia, oliko asia niin. (Apt.17:11)

Apostoli Paavali TUNSI KAIKKI KIRJOITUKSET:
"Mutta sen minä sinulle tunnustan, että minä sitä tietä vaeltaen, jota he lahkoksi sanovat, niin palvelen isieni Jumalaa, että minä uskon kaiken, MITÄ ON KIRJOITETTUNA LAISSA JA PROFEETOISSA" (Apt.24:14). Lisäksi Paavali selvästi opetti, kuinka tulee suhtautua Kirjoituksiin: " "Ei yli sen, mikä kirjoitettu on" (1 Kor.4:6)

Jeesus Kristus opetti selvästi:
" "Te eksytte, koska te ette tunne kirjoituksia ettekä Jumalan voimaa." (Matt.22:29) sen lisäksi tietysti, että itse jatkuvasti VETOSI KIRJOITUKSIIN: "Ja hän alkoi Mooseksesta ja kaikista profeetoista ja selitti heille, mitä hänestä oli kaikissa kirjoituksissa sanottu." (Luuk.24:27)


VANHAN LIITON JUMALAN PYHÄT TUTKIVAT KIRJOITUKSIA JA OPETTIVAT TUTKIMAAN NIITÄ:

Psalminkirjoittaja piti kaiken viisauden alkulähteenä Kirjoitettua Jumalan Sanaa:
"Kuinka sinun lakisi onkaan minulle rakas! Kaiken päivää minä sitä tutkistelen. Sinun käskysi tekevät minut vihollisiani viisaammaksi, sillä ne ovat minun omani iankaikkisesti. Minä olen kaikkia opettajiani taitavampi, sillä minä tutkistelen sinun todistuksiasi. Minä olen ymmärtäväisempi kuin vanhat, sillä minä otan vaarin sinun asetuksistasi." (Ps.119:97-100)

Psalminkirjoittaja antaa hyvän neuvon nuorille:
"Kuinka voi nuorukainen pitää tiensä puhtaana? Siten, että hän noudattaa sinun SANAASI". (Ps.119:9). Lisäksi Psalminkirjoittaja kirjoittaa seuraavissa kohdissa Kirjoituksien tutkimisen välttämättömyyttä: "Minä tutkistelen sinun asetuksiasi ja katselen sinun polkujasi.Minä iloitsen sinun käskyistäsi enkä sinun sanaasi unhota. (Ps.119:15-16). "Kuinka makeat ovat minulle sinun lupauksesi! Ne ovat hunajaa makeammat minun suussani. Sinun asetuksistasi minä saan ymmärrystä; sentähden minä vihaan kaikkia valheen teitä. Sinun sanasi on minun jalkaini lamppu ja valkeus minun tielläni." (Ps.119:103-105).

Kuningas Salomo antoi neuvon, kuinka tulee suhtautua Kirjoituksiin:
"Poikani, jos sinä otat minun SANANI varteen ja kätket mieleesi minun KÄSKYNI, niin että herkistät korvasi viisaudelle ja taivutat sydämesi taitoon - niin, jos kutsut ymmärrystä ja ääneesi huudat taitoa, jos haet sitä kuin hopeata ja etsit sitä kuin aarretta, silloin pääset ymmärtämään Herran pelon ja löydät Jumalan tuntemisen." (Snl.2:1-5). Lisäksi Salomo kirjoitti: "Viisauden alku on: hanki viisautta, ja kaikella muulla hankkimallasi hanki ymmärrystä." (Snl.4:7), "Jokainen Jumalan sana on taattu; hän on niiden kilpi, jotka häneen turvaavat. Älä lisää hänen sanoihinsa mitään, ettei hän vaatisi sinua tilille ja ettet valhettelijaksi joutuisi." (Snl.30:5-6)

PALATAAN ALKUPERÄISEEN KYSYMYKSEEN:
OLETKO SINÄ LUKENUT RAAMATUN KANNESTA KANTEEN?


- uskotko mieluummin yleistä mielipidettä kuin Kirjoitettua Jumalan Sanaa?
- uskotko mieluummin kirkkokuntasi / herätysliikkeesi pastoria kuin Kirjoitettua Jumalan Sanaa?
* uskotko siksi, että et OIKEASTI EDES TIEDÄ MITÄ RAAMATTU OPETTAA ja mikä surullisinta, ET EDES TAHDO NÄHDÄ VAIVAA RAAMATUN TUTKIMISEN SUHTEEN? Väitätkö kaiken edellä mainitun lisäksi olevasi Jeesuksen Kristuksen opetuslapsi? Jos väität, NIIN OLET NIELLYT SUUREN VALHEEN - ja näin ollen olet harhaopettajien vietävissä kaiken maailman opintuulissa (Ef.4:14) puhumattakaan siitä, että SINUA EI OIKEASTI EDES KIINNOSTA TOTUUS JUMALASTA SEKÄ HÄNEN TAHDOSTAAN, JOKA KULMINOITUU KRISTUKSEEN JEESUKSEEN - JOSTA KIRJOITUKSET KERTOVAT.

TIEDÄTKÖ, että tänäkin päivänä kirjoitetaan Apostolien tekoja - jatkuuhan Jumalan Seurakunnan / Kristuksen Ruumiin toiminta aina siihen päivään asti täällä maaplaneetalla kunnes Kristus Jeesus tulee hakemaan omansa pois. Oletko SINÄ samanlainen kuin Raamatun Jumalan tahdossa elävät ihmiset (joita olemme käsitelleet tässä artikkelissa aikaisemmin), jotka tutkivat ahkerasti Kirjoituksia ja vetosivat niihin - vai kuulutko suureen jumalattomien joukkoon, jonka elämä ei perustu Kirjoituksiin? Valinta on SINUN - Jeesuksen sanoin: "TE EKSYTTE JOS ETTE TUNNE KIRJOITUKSIA" (Matt.22:29)

VAIN RAAMATTUUN PITÄYTYVÄÄ OPETUSTA os.
http://www.sanansaattaja.com/
http://www.kuninkaansoturit.org/

LUE MITÄ LOPUNAIKANA TAPAHTUU:
http://www.sanansaattaja.com/kirjanalkusanat.htm
(kirja: ENNUSTUKSET TOTEUTUVAT)

LIITY FACEBOOK RYHMÄÄN (JUMALAN SEURAKUNTA - IMATRA)
* vaikka et asukaan Imatralla, tarvitsemme rukoustasi työmme puolesta (vink)
Suora linkki ryhmään:
http://www.facebook.com/home.php?sk=group_167377996634066

Kristuksen Rakkaudella:
Saarnaaja & Muusikko
Marko Lind
http://www.sanansaattaja.com/