LOPUNAJAN TAPAHTUMAT


2 Tess.2:8-12"niin silloin ilmestyy tuo laiton, jonka Herra Jeesus on surmaava suunsa henkäyksellä ja tuhoava tulemuksensa ilmestyksellä, tuo, jonka tulemus tapahtuu saatanan vaikutuksesta valheen kaikella voimalla ja tunnusteoilla ja ihmeillä ja kaikilla vääryyden viettelyksillä niille, jotka joutuvat kadotukseen, sen tähden etteivät ottaneet vastaan rakkautta totuuteen, voidaksensa pelastua. Ja sen tähden Jumala lähettää heille väkevän eksytyksen, niin että he uskovat valheen, että kaikki ne tuomittaisiin, jotka eivät ole uskoneet totuutta, vaan mielistyneet vääryyteen."

On tärkeää, että todelliset Jeesuksen opetuslapset yhdistävät rivinsä, rakastavat toisiaan ja tukevat toisiaan, sillä me, tämä sukupolvi, elämme lopunajan viimeisissä suurissa tapahtumissa, halusimme sitä tai emme...Uskovien yhdistyminen, apostolinen seurakunta ei kuitenkaan toteudu sillä tavalla kuin tänä päivänä suuressa määrin opetetaan. Se ei toteudu kirkkokuntia ja eri uskonsuuntia yhdistelemällä. Se ei toteudu valtioita ja eri kulttuureja yhdistämällä. Tämä on vaan saatanan luoma harhaoppi, jossa suurta roolia tulevaisuudessa näyttelee Paavi ja Yhdysvallat !

Vain Raamattumme hyvin tuntien voimme varjeltua harhaopeilta, jotka valitettavasti ovat saaneet monien Jumalan omienkin keskuudessa vahvan jalansijan. Katolinen kirkko on kautta aikojen ollut saatanan astiana harhaanjohtamassa Jumalan pyhiä pois totuuden tieltä ja suurin osa kristikuntaa onkin niellyt nämä väärät , valheelliset opetukset, luullen niitä Jumalan opetuksiksi, joten ei siis olekaan ihme, että niin moni lopunajan taistelussa tietämättään taisteleekin saatanan riveissä.

Tämä on tämän kirjani toiseksi viimeinen luku. Olet varmasti, toivon ainakin niin, löytänyt Kristuksen seurakunnan salaisuuden. Tiedät nyt, mistä etsiä sisariasi ja veljiäsi ...Jumala on laskenut sydämelleni viestin lopunajan seurakunnalle. Tuo viesti on kirjoitettu kokonaisuudessaan tämän kirjan sivuille, mutta viestin tärkein osa tulee esille vasta tässä luvussa! En ota kantaa tässä luvussa mitä tapahtuu sen jälkeen kun Jeesus tulee noutamaan omansa (kts.luku. 12), vaan lähinnäkin, mitä tapahtuu sitä ennen. Myöskään en aio sortua "värittämään tapahtumia", niinkuin riittävän monet ennen minua ovat tehneet, vaan yksinkertaistamaan, jotta mahdollisimman moni ymmärtäisi!

Lopunajan tapahtumissa on selvä runko! Raamattu on erittäin selkeä kirja myöskin lopunaikojen profetioiden suhteen. Me, tämän päivän uskovat tiedämme paljon enemmän Raamatun profetioista, kuin monet ennen meitä, siitä yksinkertaisesta syystä, että niin paljon on jo tapahtunut...

En ota kantaa pasuunoihin, enkä ratsastajiin! En vitsauksiin enkä mihinkään "pieniin tapahtumiin". Sanoma joka on laskeutunut sydämelleni on yksinkertainen; KOHTA, AIVAN KOHTA ALKAA KRISTITTYJEN VAINO JA PIAN SAAPUU MESTARIMME! Koska monet ihmiset ovat niin laiskoja lukemaan Raamattuaan, on Hän, Herramme, joutunut kautta ajanlaskun kerta toisensa jälkeen ilmoittamaan sanomaansa , ikään kuin kertauksena, mitä moninaisimmilla tavoilla erilaisten, vajavaisten palvelijoidensa kautta.

Sanoma ei suinkaan ole uusi, vaan jokainen Raamattuansa lukeva voi löytää sen sieltä. Jumala on Rakkaus ja sen osoituksena Hän kerta toisensa jälkeen muistuttaa omiansa todellisuudesta...Tämä "kertaus", joka nyt tulee tällä kertaa minun kauttani, tulee vain siksi, jotta ihmiset "vielä kerran" havahtuisivat huomaamaan, missä ajassa elämme ja että Hän tulee pian...On varmaa, että tätä sanomaa ei Jumala ole laskenut vain minun sydämelleni, vaan monen lapsensa sydämelle ! Näin Hän ikään kuin vahvistaa sanomansa....pidäthän siis korvasi auki ja tähyilet silmilläsi taivaanrantaa...

Olen vain astia Hänen käytössään ja valitettavasti tässäkin luvussa on siis mukana astian makua. Ei ole siis Jumalan syy, jos ajatukset, joita Herramme on sydämelleni puhunut koskien tulevaa aikaa, ovat vajavaisia...Joten, aloittakaamme...ihan Raamatun alkulehdiltä...ihmisen todellisesta minästä...

Saatana on tehnyt paljon alustavia valmisteluja tulevaisuuden suurta näytelmää varten luomalla vääriä käsityksiä siitä, miksi ihminen on sellainen kuin on! Käsittelemme heti alkuun muutamia käsikirjoituksen osia ennen varsinaiseen näytelmään siirtymistä....

Langettuaan syntiin alkoi ihminen syyttämään ja hakemaan oikeutusta väärille teoilleen. Sen jälkeen on ihmiskunta elänyt valheessa ollen valmis sotimaan milloin ketäkin vastaan. Tämä sama saatanallinen ajattelutapa tulee valitettavasti jatkumaan aina Herramme tuloon asti...Ihmisen kehitys maapallollamme on kulkenut väärään suuntaan. Osaaminen ja inhimillinen viisaus on astunut Jumalan tuntemisen rinnalle. Ihmiskunta on kerta toisensa jälkeen julistanut olevansa itse oma jumalansa ja täten ollut luomassa vääriä käsityksiä elämän olemassaolosta.

Ihmiskunta on kylmästi hyljännyt tiedon todellisesta alkuperästämme luoden omia mielivaltaisia käsityksiään niin maapallon synnystä kuin ihmisenkin olemassaolosta. Tämä on väistämättömästi johtanut ihmiskunnan pahoinvointiin, joka on jokaisen nähtävissä, joka ympärilleen kriittisin silmin katselee. Ihmiskunta erossa Luojastaan voi aina pahoin. Se on rauhaton ja lepoa vailla. Ylpeys on kuitenkin estänyt ihmiskuntaa ottamasta selvää todellisesta alkuperästään ja näin on syntynyt monta väärää oppia.

Sodat ihmisten kesken on pyritty selittämään käyttämällä inhimillistä viisautta. Ollaan sivuutettu se tosiasia, että aina kun ihminen on erossa Luojastaan, hän on väkivaltainen ja ahne. On syntynyt oppi, joka selittää ihmisen pahan olon, ei suinkaan synnistä johtuvaksi, vaan perimästä. On syntynyt oppi, joka selittää mielisairaudet, eli ihmisen pahan olon, johtuvaksi vain perimästä saadusta rasitteesta.

Valitettavan monet Jeesuksen opetuslapsetkin, kun ovat joskus masentuneita, ovat syyllistyneet etsimään onnellisuutta ja hyvää oloa, ristin sijasta, tällaisesta saatanallisesta opista. Raamattu kyllä kertoo aivan selvästi, mistä paha olo johtuu, mutta monet uskoviksi itseään nimittävätkin ovat kylmästi tuon tiedon hyljänneet!

Jumala antaa ihmiselle aina mahdollisuuden valita ketä elämässään palvelee. Mielisairaus on vain synnin seurausta, vaikka toisin väitetäänkin! Raamatusta voimme lukea, millaista on ihmisen elämä, jos hän palvelee Luojan sijasta luotua; 5 Moos.28:65-67" Herra antaa sinulle siellä vapisevan sydämen, rauenneet silmät ja nääntyvän sielun. Ja sinun elämäsi näyttää sinusta olevan hiuskarvan varassa, yöt ja päivät sinä olet pelon vallassa etkä ole varma hengestäsi. Aamulla sinä sanot: 'Jospa olisi ilta!' ja illalla sanot: 'Jospa olisi aamu!' - sellaista pelkoa sinä tunnet sydämessäsi, ja sellaisia näkyjä sinä näet silmissäsi."

Onko tuttua? Oletko sinä kokenut tällaista? Tiedätkö, se on aina merkki siitä, että sinulla ei ole asiat kunnossa Luojasi kanssa! Etkö vieläkään usko? Kirjoitinko liian epäselvästi? Siispä lue seuraava Raamatunpaikka, jossa käy ilmi, mitä kaikkea saa kokea ihminen, joka on erossa elävästä Jumalasta: 5 Moos.28" Herra lyö sinua hulluudella, sokeudella ja mielisairaudella." Selvää tekstiä, eikö totta! Kuitenkin on ihmiskunta vesittänyt tämän Raamatullisen totuuden niinkuin ylipäätänsä koko Raamatun muunkin sanoman.

Epätoivoinen ihminen tekee epätoivoisia tekoja! Omalla viisaudellaan pröystäilevä ihmiskunta ei ole alistunut tekemään parannusta, siis kääntymään Jumalan puoleen ja turvaamaan Jeesukseen Kristukseen, joka kuoli syntisen luontomme ja syntiemme edestä, vaan on luonut selityksen pahalle ololleen itse! Näin syntyi psykiatrinen ajattelutapa! Tuo saatanallinen oppi opettaa ihmisille, että paha olo ei johdu synnistä, joka vie aina eroon Jumalasta, vaan jostakin ihan muusta.

Kun ihminen on erossa Luojastaan, hän alkaa tekemään kauheita tekoja. Hänestä tulee moraaliton, ahne ja väkivaltainen. Hänestä tulee lesbo tai homo. Hänestä tulee tappaja, joka ei välttämättä tapa, mutta kuitenkin sydämessään usein haluaisi niin tehdä. Kun ihminen on erossa Jumalasta, hänestä tulee säälimätön peto. Tämä kaikki johtuu vain siitä, että ihmiskunta on hyljännyt tiedon, joka sille ollaan välitetty Raamatun lehdillä. Jumala antoi Raamatun ihmiskunnalle, jotta se lukemalla sitä, ja tekemällä totisen parannuksen pääsisi elävään yhteyteen kanssaan.

Psykiatrinen ajattelutapa julistaa; Olet syntynyt lesboksi, olet syntynyt homoksi, olet syntynyt tappajaksi jne. Todellista luontomme alkuperää se ei suostu kertomaan, vaikka tietäisikin! Ihmiset mennessään psykiatreille saavat aina lähtiessään matkalaukkuunsa evääksi tulevaisuutta varten vain sen, että heidän syntymässään ja lapsuudessaan jokin oli mennyt pieleen.

Se on vaikuttanut siten, että ihmiset ovat alkaneet hyväksyä kaiken sen pahan mikä heissä vaikuttaa. Olemme näin ollen saapuneet aikaan, jossa moraalittomuus vallitsee. Homous ja lesbous on arkipäivää ja väkivalta kaduillamme pahenee pahenemistaan. Niin...ihmisethän vain toimivat perimänsä mukaan...

Oikeutusta käyttäytyä toista lähimmäistä kohtaan julmasti ovat ylläpitäneet siis psykiatriset laitokset. Jos ihminen on kerta syntynyt tappajaksi, niin minkäs sille voi? Jos kaikki se paha, mikä aikuisiällä ihmisessä vaikuttaa, on vain lapsuuden traumojen syytä, vain huonojen vanhempien syytä, niin onhan selvää, ettei potilaalla tällöin ole haluakaan muuttua. Ihmisellä kun luonnostaan tulee hyvä olo jo siitä tietoisuudesta, että joku muu on syyllinen kuin hän itse! Näin tuo samainen synnillinen luonto, kuin mikä aikoinaan Adamilla esiintyi, hänen syyttäessään Eevaa, vaikuttaa myös tämän päivän ihmisissä.

Psykiatrinen ajattelutapa etsii aina syyllisen. Koskaan se ei kuitenkaan ole potilas itse. Näin on saatana saanut ihmiskunnan kauaksi Luojastaan luomalla kyseisen vääristyneen ajattelutavan. Tuo saatanallinen ajattelutapa ei ole niinkään keskittynyt itse sairauteen (syntiin) vaan sairauden hoitoon. Tärkeällä sijalla on oireiden hoito. Ihmisten sisäistä rauhattomuutta poistamaan tarjotaan kaikenlaisia pillereitä ja niiden kautta saatavaa valerauhaa. Mielisairas paranisi kyllä uskomalla Jeesukseen Kristukseen (Joh.14:27) mielisairaudestaan, mutta milloinkas saatana Jeesusta tarjoaisi?

Ketään nuo pillerit eivät kuitenkaan todellisuudessa auta ja siksi kaduillamme yhä useammin näkyykin lääkkeillä täyteen pumpattuja ihmisraunioita. Itse en tunne ketään, jota olisivat pillerit ja psykiatrinen oppi auttaneet, sen sijaan tunnen moniakin, jotka ovat vain vaipuneet syvempiin tuskatiloihin ja suurempiin lääkeannoksiin...

Niin hullu on tuo saatanallinen ajattelutapa, että monet psykiatrit itsekin epätoivossaan tappavat itsensä. Psykiatrit ovat erään tutkimuksen mukaan ammattikuntana eniten itsemurhia tekevä ammattikunta! Lukemattomat psykiatrit ovat itse lopulta päättäneet päivänsä huomattuaan, että opetukset, joita he ihmisille opettivat, eivät kantaneet edes heitä itseään, kun elämän merellä alkoivat vastoinkäymisten myrskyt puhaltamaan ( Room.2:5-8). Opettamalla ihmisille, että ihminen nuoruudessaan kokemiensa vääryyksien tähden on sellainen kuin on, unohtaen todellisen syyn, syntienlangenneen luontomme, psykiatria on vain itse asiassa toiminut saatanan astiana vähemmän jaloa käyttöä varten...Joko tietäen tai tietämättään?

Jos ihminen aikuisena käyttäytyy julmasti ja moraalittomasti sen tähden, että on nuoruudessaan kokenut kovia, niin eikö silloin esim."sodan jälkeinen" koko sukupolvi olisi hulluja ja moraalittomia hirviöitä? Lapset, jotka kasvoivat aikana, jolloin Suomi oli sodassa venäjää vastaan ovat varmasti kokeneet paljon pahempaa kuin yksikään tämän päivän "Suomen rauhan valtakunnan lapsi". Ei kenelläkään ole viime vuosikymmeninä ollut niin kauheaa lapsuutta, kuin lapsilla, jotka aikoinaan kasvoivat ja kehittyivät sodan jaloissa! Jo pelkästään edellä mainittu tosiasia saa psykiatrisen ajattelutavan vaakalaudalle. Jos ihmiset olisivat todellisuudessa niin viisaita kuin väittävät olevansa, niin he huomaisivat psykiatrisen ajattelutavan hulluuden ja mahdottomuuden. Psykiatrinen ajattelutapa on vain hullujen keino selittää hulluutta...

Ikään kuin etsien moraalittomille toimintatavoilleen oikeutusta ovat psykiatrit luulleet tietävänsä mitä ihmisessä todellisuudessa on (1 Aik.28:9 / Joh.2:25 / 1 kor.2:11), siinä kuitenkaan onnistumatta! Psykiatrinen ajattelutapa on luonut pohjan tämän päivän ihmisten käyttäytymiselle. Halu syyttää jotakin muuta kuin itseään on vaikuttimena monissa tämän päivän selkkauksissa. Ihmiskunta lähestulkoon kaikkialla on valmis tuomitsemaan toinen toistansa, ei koskaan kuitenkaan itseään...Edellä mainitun harhaopin omaksuneet ihmiset ovat olleet valmiita yhdessä mm. Yhdysvaltojen kanssa tuhoamaan ihmisiä terrorismin vastaisen sodan nimissä myös tämän päivän elämän myrskyissä, johon olemme kaikki nyt joutumassa.

Psykiatriseen ajattelutapaan sortuneiden ihmisten mielipiteistä olemme saaneet lukea myös valitettavasti monien lehtien yleisö-osasto palstoilla. Ihmiset kun katsovat oikeudekseen eliminoida Islamilaisen maailman fanaattiset uskovaiset syyttäen heitä kaikesta, eivätkä ymmärrä, että näin tehdessään sama terroristi asuu heissä itsessäänkin ( Ps.14:1-3)...kiitos syntiinlankeemuksen !

Psykiatrit ovat unohtaneet Jumalan muuttavan voiman ( 2 Kor.5:17) ja omalta osaltaan ovat typeryydessään olleet luomassa aikamme suurta hirviötä, oikeutusta pahoille teoilleen kävelevää kaksijalkaista todellista tappokonetta.

Rauha ihmisen sisimpään on mahdollista saavuttaa vain uskomalla Jeesukseen Kristukseen ja pääsemällä yhteyteen Luojamme kanssa. Paratiisissa tapahtuneessa syntiinlankeemuksessa ihmiskunta menetti yhteyden Luojaansa Adamin tähden. Jumala lähetti Poikansa Jeesuksen tekemään mahdolliseksi yhteyden takaisinsaamisen: Room.5:18-19"Niinpä siis, samoin kuin yhden ihmisen lankeemus on koitunut kaikille ihmisille kadotukseksi, niin myös yhden ihmisen vanhurskauden teko koituu kaikille ihmisille elämän vanhurskauttamiseksi; sillä niinkuin yhden ihmisen tottelemattomuuden kautta monet ovat joutuneet syntisiksi, niin myös yhden kuuliaisuuden kautta monet tulevat vanhurskaiksi."

Todellista sydämen rauhaa ei voi saavuttaa muuten kuin Golgatan ristin kautta . Se on Raamatullinen tosiasia ja myös itselläni on tästä kokemuksia. Olen itse ollut lääkkeiden orjana ja siksi tiedän mistä puhun. Jumala on minut niistä vapauttanut ja siksi uskallan näinkin rohkeasti kirjoittaa! Vain Jeesus voi antaa sydämeen rauhan; Joh.14:27 " Rauhan minä jätän teille: minun rauhani - sen minä annan teille. En minä anna teille, niinkuin maailma antaa. Älköön teidän sydämenne olko murheellinen älköönkä peljätkö" Puhtaan omantunnon voi saavuttaa vain Kristuksessa Jeesuksessa, ei pillereitä popsimalla saatikka menneisyyttään miettimällä (1 Tim.1:5 / 2 Kor.1:12).

Sydämen pelkotilat väistyvät kun saa olla elävässä yhteydessä elävään Jumalaan; Ps.23:1-6"Herra on minun paimeneni, ei minulta mitään puutu. Viheriäisille niityille hän vie minut lepäämään; virvoittavien vetten tykö hän minut johdattaa. Hän virvoittaa minun sieluni. Hän ohjaa minut oikealle tielle nimensä tähden. Vaikka minä vaeltaisin pimeässä laaksossa, en minä pelkäisi mitään pahaa, sillä sinä olet minun kanssani; sinun vitsasi ja sauvasi minua lohduttavat. Sinä valmistat minulle pöydän minun vihollisteni silmien eteen. Sinä voitelet minun pääni öljyllä; minun maljani on ylitsevuotavainen. Sula hyvyys ja laupeus seuraavat minua kaiken elinaikani; ja minä saan asua Herran huoneessa päivieni loppuun asti

Saatanallinen psykiatrinen ajattelutapa on vaikuttanut niin, että ihmiskunta on saavuttanut tilan, missä se on valmis käymään toinen toisensa kimppuun. Se on ollut saatanan tarkoituskin koskien lopunajan suurta näytelmää! Tämän päivän ihmisillä on valtava halu syyttää jotakin, vaikka aina ei tiedetä edes ketä...

Niin lukemattomille sodille kuin muillekin mitä raaimmille vääryyksille ollaan löydetty syy, joka on sitten oikeuttanut tappamaan ja tuhoamaan lisää. Sama syntiinlangennut luonto, joka haluaa lailla Adamin vain syyttää lähimmäistään, näyttelee pääosaa myös tässä Yhdysvaltojen ja sen liittolaisten pyrkimyksessä tuhota terrorismi, pyrkimyksessä jota tulevaisuudessa tullaan sen paisuessa kutsumaan "kolmanneksi maailmansodaksi"...lopun ajan viimeiseksi suureksi Harmagedoniksi...(Ilm.16:6).

Jotta ihmiskunta voisi pelastua tulevalta tuholta, sen tulisi painua polvilleen Luojan eteen pyytäen armahdusta synneilleen, pahoille teoilleen eikä turvata saatanalliseen oppiin, jonka mukaan ihminen ei ole syyllinen omaan pahaan oloonsa!

On olemassa myöskin toinen saatanallinen oppi, käsikirjoituksen "osa" ennen tulevaa suurta näytelmää...Evoluutioteoria, joka opettaa ihmisen jalostuneen vuosimiljardien aikana vähitellen, on ollut saatanan luoma eksytys, joka on vaikuttanut ihmiskunnassa inhimillisyyden vähenemistä ja sitä kautta on ihmiskunta hakenut oikeutusta teoilleen, jotka ovat selvästi ristiriidassa Raamatun rakkaudellisten käskyjen ja ohjeiden kanssa. Opettamalla, että ihminen ei olekaan Jumalan luoma olento ja että näiltä osin Raamattu olisi vain satukirja, joka valhetellen vääristää ihmisen alkuperän, ollaan ajauduttu tilanteeseen, jossa koko Jumala ja sen pelastussuunnitelma Jeesuksessa Kristuksessa on joutunut kyseenalaiseksi.

Evoluutioteorian puolestapuhujat ovat toimineet tehokkaasti ujuttautuen kristillisiin piireihin ja yhä useampi tämän päivän kristitty uskookin sekä evoluutioteoriaan että Raamattuun. Ajattelutavan mahdottomuus ja vastakkainasettelu ei estä näitä susia lammasten vaatteissa käyvän yhä röyhkeämmiksi. Koululaitoksemme on sortunut kehityksen nimissä pitämään evoluutioteoriaa ainoana oikeana ja kasvamassa oleva sukupolvemme ei enää tiedä Jumalan luomistyöstä paljoakaan, saatikka mitään...

Elämme siis ajassa, jossa saatanan on helppo toimia. Salakavalasti ja viekkaasti se on saanut ihmiset uskomaan Jumalan vastaisiin opetuksiin ja Jumalan tarjoaman rakkaudenkin rinnalle se on luonut oman versionsa, jota kutsutaan humanismiksi. Tämä väärä, sielunvihollisen aikaansaama rakkaudellinen ajattelutapa on valloittanut itselleen sijaa siinä määrin, että Jumala, tuo todellinen rakkaus nähdään julmana taruolentona ja sitä vastoin ihmisten rakkaus toisiinsa, joka usein on vain omien nautintojen etsimistä, nähdään todellisena rakkautena.

Lukemattomilla viekkailla väärillä opetuksillaan on saatana saanut ihmiset kautta maailman vihaamaan Jumalaa, tuota todellisen rakkauden antajaa. Kansakunnat ovat vihastuneet ( Ilm.11:18) ja tahtovat nyt luoda oman versionsa RAKKAUDEN VALTAKUNNASTA, jossa ei olisi eriarvoisuutta, ei sotia vaan nautintojen kyllästämää rikasta elämää...

Viha Jumalaa kohtaan on niin valtavaa, että ihmiset eivät tule kääntymään Hänen puoleensa edes maailman viimeisissä vitsauksissa ( Ilm.16:10-11). Saatana on myrkyttänyt ihmisten sielut kääntymään todellista auttajaansa, Jumalaansa vastaan. Mutta nämä ovat vain olleet ikään kuin esivalmisteluja tulevissa tapahtumissa, jossa antikristus, saatana, tulee tämän maailman kuninkaana astelemaan voittajana hetken aikaa jumalattomien mieliksi, kunnes todellinen Kuningasten Kuningas ja Herrojen Herra on hänet tuhoava! Sielujen vihollinen on vaikuttanut ihmiskunnassa niin, että ihminen luulee onnen olevan saavutettavissa vain oman kätensä kautta, omilla teoillaan ja ratkaisuillaan.

Koko syntiinlangennutta maailmaa hallitsee saatana pukeutuen rakkauden vääristyneeseen haarniskaan ( Luuk.4:6 / Matt.7:15). Ihmiskunta on julistanut kerta toisensa jälkeen olevansa itse oma jumalansa ( 2 Tess.2:4) ja pyrkimyksessään luoda parempi maailma se on vain sortunut tavoittelemaan jotakin sellaista, mikä ei koskaan voi ihmisvoimin onnistua. Kiitos kehityksen, ja sitä kautta nopean tiedonvälityksen (Sak.5:1-11 / Dan.12:4), joka mahdollistaa uskontojen ja kansojen yhteenliittymän, olemme siirtymässä lopun aikojen tapahtumiin ja kaikki mitä olemme nyt tiedotusvälineistä saaneet tietää, on vain alkusoittoa tuleville verisille tapahtumille, joista jokainen voimme lukea Raamatusta, Jumalan ilmoituksesta ihmisille. Viha, joka maailmaa hallitsee tulee pian kuitenkin kohtaamaan voittajansa, TODELLISEN RAKKAUDEN JA RAUHAN ANTAJAN, UUDEN VALTAKUNNAN LUOJAN, Herramme Jeesuksen Kristuksen ( Ilm.17:14) !

Sitä ennen, eli aivan kohta, Yhdysvallat tulee liittolaistensa kanssa tuhoamaan lähes kokonaan terrorismin ja yhdessä eri uskontojen kanssa, jota johtaa Paavi, saavutamme maailmassa valerauhan ( 1 Tess.5:3 / Ilm. luvut 13 ja 17). Elämä maailmassa, jossa ei ole sotia, ei terrorismia eikä uskonnollisia konflikteja saa ihmiset antamaan kunnian ja ylistyksen tälle kansojen ja uskontojen yhteenliittymälle, joka on todellisuudessa antikristus eli saatana. Tyytymällä hyvään on ihmiskunta kääntänyt kylmästi selkänsä parhaalle, eli Jumalalle.

Itse asiassa katolinen kirkko paavin johdolla ei tee mitään sellaista tulevaisuudessa, mitä se ei olisi jo aikaisemmin tehnyt. Katolinen kirkko on juopunut pyhien verestä ennenkin, mutta ei kuitenkaan niin maailmanlaajuisesti, kuin se tulee tulevaisuudessa tekemään. Nyt sen tekee mahdolliseksi uskontojen yhteenliittymä ja Yhdysvaltojen ja sen liittolaisten tuki, joka tulee muodostamaan tulevaisuuden Babylonin.

On siis kaksi petoa, jotka tukevat toisiaan. Heihin liittyy kymmenen kuningasta EU:n alueelta. Ilm.17:12-13"Ja ne kymmenen sarvea, jotka sinä näit, ovat kymmenen kuningasta, jotka eivät vielä ole saaneet kuninkuutta, mutta saavat vallan niinkuin kuninkaat yhdeksi hetkeksi pedon kanssa. Näillä on yksi ja sama mieli, ja he antavat voimansa ja valtansa pedolle"

Syntyy maailmanlaajuinen liitto, saatanan voimien yhteenliittymä. Ensimmäinen peto on paavi: Ilm. 13:1" Ja minä näin pedon nousevan merestä; sillä oli kymmenen sarvea ja seitsemän päätä, ja sarvissansa kymmenen kruunua, ja sen päihin oli kirjoitettu pilkkaavia nimiä. "

Toinen peto on Amerikan Yhdysvallat Ilm.13:11"Ja minä näin toisen pedon nousevan maasta, ja sillä oli kaksi sarvea niinkuin karitsan sarvet, ja se puhui niinkuin lohikäärme." Nuo karitsan sarvet kuvaavat viattomuutta ja lempeyttä ja antavat täten hyvän kuvan niistä periaatteista joista Amerikan yhdysvallat on ylpeillyt; tasavertaisuudesta ja protestantismista....

Ilm.13:12-14"Ja se käyttää kaikkea ensimmäisen pedon valtaa sen nähden ja saattaa maan ja siinä asuvaiset kumartamaan ensimmäistä petoa, sitä, jonka kuolinhaava parani. Ja se tekee suuria ihmeitä, niin että saa tulenkin taivaasta lankeamaan maahan ihmisten nähden. Ja se villitsee maan päällä asuvaiset niillä ihmeillä, joita sen sallittiin tehdä pedon nähden; se yllyttää maan päällä asuvaiset tekemään sen pedon kuvan, jossa oli miekanhaava ja joka virkosi."

Tämä yhteisrintama tulevaisuudessa, aivan kohta, julistaa avoimen sodan todellisia Jeesuksen opetuslapsia vastaan ( Ilm.12:17). Samoin kuin nyt terroristien maallinen omaisuus julistetaan pannaan, tullaan myös Jumalan pyhien omaisuudelle tekemään. Raamatusta lukemamme osto ja myyntikielto astuu voimaan ja todelliset uskovaiset nähdään rauhan valtakunnan , kultaisen aikakauden esteeksi, jotka tulee eliminoida, niinkuin nyt terroristit. Todellinen Jeesuksen opetuslapseus julistetaan fanaattiseksi uskonnoksi niinkuin nyt Islamilaisuus. Olemme siis tiellä, joka johtaa Ilmestyskirjan lopunajan tapahtumiin...ehkä nopeammin kuin uskommekaan.

Vainot uskovia kohtaan ovat kohta todellisuutta! Ihmiset ovat ihailleet Amerikan Yhdysvaltoja sen julistaman vapauden tähden. Ihmiset ovat ihailleet Katolisuutta uskonnollisten mahtavien muotomenojen tähden. Ihmiset ovat Euroopassa hakeneet turvallisuutta perustaen EU;n. Kuitenkin, todellinen uhka, saatanan lopullinen viimeinen hyökkäys tulee juuri näiden kautta! Mitä ironiaa! Ja se tulee aivan kohta....

Monet ihmiset uhraavat tänä päivänä aikaansa tutkimalla "pedon merkkiä"! Lukemattomia kirjoituksia ja puhekasetteja on saatavilla milloin minkäkinlaisesta tulkinnasta. Luultavasti kaikkein eniten kauniissa Suomen maassamme mikrosirusta on fanatisoinut Leo Meller yhdessä Pasi Turusen kanssa. Mikrosiru, joka luultavasti tulee mahdollistamaan sen, kuinka jumalaton maailma pystyy kontroilloimaan uskovia ja ei uskovia ei sinällään ole mikään "pedon merkki", niinkuin jotkut virheellisesti opettavat!

Mikrosiru tulee olemaan vain tapa, jolla jumalaton maailma pystyy erottelemaan ihmiset toisistaan. Niin kuin aikoinaan juutalaisilla laitettiin Hitlerin Saksassa hihaan merkki seurauksena juutalaisuudesta, niin samoin tullaan laittamaan mikrosiru merkiksi todellisille uskoville seurauksena Jeesuksen opetuslapseudesta!

Ei yksikään ihminen pelastu sillä, että ei anna laittaa mikrosirua lopun aikana itseensä! Yksikään ihminen ei tule joutumaan kadotukseen sen tähden, että antoi tuon sirun itseensä laittaa. Vielä tänäänkin, kiitos Jumalalle, pelastus tulee yksin uskomalla Jeesukseen Kristukseen. Harhaopettajat pyrkivät viemään ihmiset pois ristin luota, katsomaan jotakin epäoleellista...1 Kor.13:1-3"Vaikka minä puhuisin ihmisten ja enkelien kielillä, mutta minulla ei olisi rakkautta, olisin minä vain helisevä vaski tai kilisevä kulkunen. Ja vaikka minulla olisi profetoimisen lahja ja minä tietäisin kaikki salaisuudet ja kaiken tiedon, ja vaikka minulla olisi kaikki usko, niin että voisin vuoria siirtää, mutta minulla ei olisi rakkautta, en minä mitään olisi. Ja vaikka minä jakelisin kaiken omaisuuteni köyhäin ravinnoksi, ja vaikka antaisin ruumiini poltettavaksi, mutta minulla ei olisi rakkautta, ei se minua mitään hyödyttäisi." ...(...ja vaikka en ottaisikaan mikrosirua, niin jollei minulla olisi rakkautta, ei se minua mitään auttaisi...oma lisäys)

Vain Golgatan työllä on merkitystä! Harhaopettajat fanatisoidessaan mikrosirusta pyrkivät luomaan uuden uskonnon. Uskonnon, jossa pelastavana tekijänä on mikrosirun vastustaminen , eikä Jeesuksen Kristuksen sovituskuolema! Mitä on merkitystä sillä, jos sinä et ota mikrosirua jos kuitenkin elät jumalatonta elämää? Vaikka vastustaisit kuinka paljon tahansa mikrosirua, niin mitä se sinua hyödyttää, jos kuitenkin sydämessäsi palvot tämän maailman jumalaa? Luuletko, että Jumala näkee vain sinun ulkokuoresi, sinä ulkokullattu ihminen? Eikö Hän näekään sydäntäsi?

Tämä julma maailma asettaa tulevaisuudessa ehkä mikrosirun jumalattomien käteen tai otsaan. Tämä julma maailma näkee ulkokuoren! Mikrosirulla tämä saatanallinen maailma pystyy kontrolloimaan liikkeitäsi! Mutta Jumala näkee sydämesi. Vaikka sinulla ei olisi mikrosirua, ei se vielä takaa sinulle taivaspaikkaa. Kristuksen Jeesuksen tuomioistuimen edessä sydämesi ajatukset paljastetaan. Silloin ei ole mitään merkitystä mikrosirulla! Älä uhraa aikaasi miettimällä, tuleeko mikrosiru ja miten se tulee? Uhraa sen sijaan kaikki ajatuksesi siihen, onko sinulla "veren merkki". Onko sinulla Pyhän Hengen sinetti? Oletko sinä Jumalan lapsi? 2 Kor.13:15"Koetelkaa itseänne, oletteko uskossa; tutkikaa itseänne. Vai ettekö tunne itseänne, että Jeesus Kristus on teissä? Ellei, niin ette kestä koetusta."

Höpötykset mikrosirusta ovat vain saatanan ovela juoni viedä mielenkiintosi pois Raamatusta pohdiskelemaan "jonninjoutavia"! Joko sinulla on pedon merkki? Vai onko sinulla "veren merkki"? Tiesithän, jompikumpi sinulla on! Pedon merkki, niinkuin ei Pyhän Hengen sinettikään ole vain tulevaisuutta, vaan myöskin tätä päivää: Ef.1:13"... uskoviksi tultuanne pantu luvatun Pyhän Hengen sinetti,"

Meinaatko sinä ottaa tulevaisuudessa itseesi mikrosirun, jotta voisit ostaa ja myydä? Jos olet uskovainen, niin tiedän jo vastauksesi! Mutta kuinka moni tietää, että jos ei ole elävässä uskossa Jeesukseen Kristukseen, että hänellä ON JO SAATANAN MERKKI; Fil.1:27-28" Käyttäytykää vain Kristuksen evankeliumin arvon mukaisesti, että minä, tulinpa sitten teidän tykönne ja näin teidät tai olin tulematta, saan kuulla teistä, että te pysytte samassa hengessä ja yksimielisinä taistelette minun kanssani evankeliumin uskon puolesta, vastustajia missään kohden säikähtämättä; ja se on heille kadotuksen, mutta teille pelastuksen merkki, merkki Jumalalta."

On totta, että tulevaisuudessa kehitys mahdollistaa mikrosirun käytön myöskin saatanan lopullisessa taistelussa Jumalan pyhiä vastaan. Ihmiskunnan kehitys on tehnyt mahdolliseksi esim. kloonauksen eikä olisi ollenkaan outoa, jos kehitystä käytettäisiin lopunajan taistelussa! Miksi siis höpöttää siitä sen enempää? On täysin selvää, että todelliset Jumalan lapset eivät nyt, eivätkä tulevaisuudessa kumarra saatanaa, eivätkä myöskään, seurauksena rakkaudestaan Kristukseen ota pedon merkkiä! Ei siinä pitäisi olla mitään epäselvää! Mutta siinä vaiheessa kun maailmanlaajuinen vaino Jeesuksen opetuslapsia vastaan alkaa, niin kuinka moni tietää mitä ylipäätänsä tarkoittaa olla Jeesuksen opetuslapsi?

Me tiedämme, mitä saatanallinen maailma tulee tulevaisuudessa vaatimaan ihmisiltä, mutta tiedämmekö, mitä Jumala vaatii meiltä tänään? Kun lopunajan vainot alkavat, niin on paljon ihmisiä, mitkä tietävät mikrosirusta paljon, eivätkä kuitenkaan tiedä mitään todellisesta Jeesuksen opetuslapseudesta! Älä siis uhraa kallista aikaasi tutkimalla mikrosiruista annettua usein virheellistäkin tieto, vaan uhraa aikasi tutkimalla Jumalan Sanaa. Vain siten voit varjeltua ottamasta pedon merkkiä! Sillä kuinka voisit erottaa maailman hengen Jumalan tahdosta, ellet Raamattua tutkimalla?

Palatkaamme kuitenkin takaisin lopunajan tapahtumiin, jossa suurta roolia näyttelevät Amerikan Yhdysvallat ja Katolinen kirkko yhdessä kymmenen EU-maan kanssa! Ihmiskunta on itse omilla väärillä, Jumalan vastaisilla asenteillaan levittänyt punaisen maton, jota saatana voi hetken ajan voitokkaana astella ihmisten antaessa sille kunnioitustaan. Pinnallisuus ihmisissä vaikuttaa sen, että Yhdysvaltojen niinkuin koko maailmankaan tapahtumille ei nähdä todellista motiivia.

Tulevaisuudessa, lopun ajan vainoissa, jokainen todellinen Jeesuksen opetuslapsi saa kokea julmuutta ja kylmyyttä maailman taholta. Saamme kokea sitä siksi, että meidät, Jeesuksen omat, nähdään uhkana ihmisten (pedon) yritykselle rakentaa maan päälle RAKKAUDEN VALTAKUNTA Pitäytymällä Raamatun ilmoituksiin ja siihen, että Jumala rakentaa tulevaisuuden valtakunnan joudumme ristiriitatilainteisiin maailman kanssa.

Meidät luokitellaan fanaattiseksi uskonnoksi, kuten Islamilaisuus nyt. Julistamalla lähimmäisen rakkauden periaatetta ja Jumalan rakkauden olemusta, kymmentä käskyä sen alkuperäisessä merkityksessään, me olemme uhka maailmalle, joka haluaa tuhota kaiken, mikä olisi uhkana tulevalle kultaiselle aikakaudelle. Vaikka maailma nyt ja tulevaisuudessa julistaa rakkautta ja rauhaa, se on silti valmis, sen saavuttaakseen, tuhoamaan kaikki vastustajansa. Niinhän tekee nyt mm. Yhdysvallat yhdessä liittolaistensa kanssa. Säälimättömästi tappavat niitä, jotka ovat itse ensin luokitelleet terroristeiksi.

Maailma tulee aivan pian hurraamaan, kun todellisia Jumalan lapsia vastaan aletaan käyttämään vainoa. Huomattakoon, että tämän päivän kristillisyyttä ei missään vaiheessa vainota, vaan todellisia Jeesuksen opetuslapsia. Onhan Amerikan Yhdysvallatkin kristitty maa...Itse asiassa valekristityt yhdessä eri uskontojen kanssa Paavin johdolla juuri tulevaisuudessa vainoavat todellisia Jumalan pyhiä. Paavi haluaa perustaa uskontojen yhteenliittymän alaisuuteensa ekumenian hengessä, ratsastaen Raamatun arvoilla. Todelliset Jumalan lapset eivät tähän liity ja siksi se koetaan uhkana...

Paavi nousee uudestaan valtaan muodostaen lopunajan Babylonian (uskontojen sekoituksen) ja kymmenen käskyn laki Raamatusta nousee arvoon arvaamattomaan. Uskonnollisuuden yhteenliittymältä, niinkuin koko maailmalta, tullaan vaatimaan sitä, että se olisi kuuliainen Raamatun kymmenelle käskylle. Salakavalasti Paavi, joka väittää olevansa äitikirkko, saa maailman arvostamaan omia, katolisia oppejaan. Se antaa myönnytyksiä monissa oppiasioissa, kuten kasteasiassa, mutta ei kymmenessä käskyssä. Viekkaasti perustellen se saa maailman vakuuttumaan, että todellinen RAKKAUDEN VALTAKUNTA maan päälle, on saavutettavissa vain, jos ihmiset noudattamat kymmenen käskyn rakkaudellisia ohjeita.

Katolinen kirkko on aina kehunut sillä, että se on muuttanut sapatin, lepopäivän ajankohtaa. Tulevaisuudessa kaikki, jotka eivät vietä lepopäivää sunnuntaina, joutuvat vainojen kohteeksi. Todellinen sapatti Raamatun mukaan tulee viettää perjantai-illasta lauantai-iltaan (auringonlaskusta auringonlaskuun). Niin kuin aikoinaan katolinen kirkko tappoi verisesti niitä, jotka eivät antaneet lapsiaan kastattaa pienenä, samoin se tulee tulevaisuudessa juopumaan todellisten pyhien verestä siksi, että nämä haluavat viettää lepopäivää oikeana ajankohtana. Aivan kohta saavumme siis aikaan, jossa vainot kohtaavat todellisia Jumalan pyhiä. Niitä, jotka kunnioittavat todellisuudessa Jumalan kymmentä käskyä ja joilla on Jeesuksen todistus; Ilm.12:17"Ja lohikäärme vihastui vaimoon ja lähti käymään sotaa muita hänen jälkeläisiänsä vastaan, jotka pitävät Jumalan käskyt ja joilla on Jeesuksen todistus."

Näin saavumme tilanteeseen, jossa jokainen, joka tappaa Jumalan pyhän, luulee tekevänsä palveluksen Jumalalle; Joh.16:2" ... ja tulee aika, jolloin jokainen, joka tappaa teitä, luulee tekevänsä uhripalveluksen Jumalalle." Paavi ei kuitenkaan yksin pystyisi tähän, jollei sillä olisi tukenaan Amerikan Yhdysvaltoja ja EU;n kymmentä maata! Niin kuin aikoinaan Konstantinuksen aikoina (325 jKr.), niin tulevaisuudessakin, valtiot ja uskonnollisuus lyövät kättä toisilleen. (tästä käydään salaisia neuvotteluja jatkuvasti). Näin syntyy todellinen saatanallinen mahti, todellinen Babylon.

Myös maamme kirkkokunnat alistuvat Paavin vallan alle. Saatana ratsastaa rakkaudella ekumenian nimessä. Helluntalaisuus, Luterilaisuus ja monet muut kirkkokunnat käyvät jo nyt neuvotteluja katolisen kirkon kanssa. Kaikki eivät toki ole tästä tietoisia..Saman aikaisesti kun Paavi kokoaa porttokirkkoaan syntyy lopunajan apostolinen seurakunta. Niin kuin saatana Paavin kautta kokoaa omansa yhteen, niin samoin tekee myös Jumala, kooten todelliset lapsensa rakkaudellisten siipiensä suojaan! Ihmiset, jotka ovat lukeneet Raamattuansa eivät voi suostua tulevaisuuden saatanalliseen hankkeeseen. Todelliset Jumalan lapset eroavat kirkkokunnistaan ja hakeutuvat yhteen. Tai tarkemmin sanottuna, löytävät toisensa Golgatalta, ristin juurelta.

Tässä vaiheessa Jeesuksen opetuslapsilla ei ole käytössään kauniita kirkkorakennuksia, vaan kokoonnutaan ihmisten kodeissa. Kun vaino käy kiivaammaksi ja uskovaisten koditkin takavarikoidaan, julistetaan osto ja myyntikieltoon, kokoontuvat ihmiset maanalaisissa bunkkereissa, asuintalojen kellareissa ja ulkosalla. Syntyy maanalainen Jumalan lasten liike. Näin erottuu tulevaisuudessa se joukko, jota muu maailma vainoaa! Tässä vaiheessa astuu esiin mikrosiru. Jotta saatanallinen maailmanjärjestys voisi valvoa, ketkä kannattavat maanpäällistä RAKKAUDEN VALTAKUNTAA, asennetaan kaikkiin niihin ihmisiin, jotka kumartavat Paavia, mikrosiru (Ilm.13:17).

Maailma haluaa tuhota kaikki ne, jotka eivät halua olla rakentamassa kultaista aikakautta, maanpäällistä RAKKAUDEN VALTAKUNTAA ja jotta se siinä onnistuisi mahdollisimman hyvin, julistetaan kaikki sen vastustajat osto ja myyntikieltoon. Vain ne voivat ostaa, jolle annetaan mahdollisuus siihen. Mikrosiru tekee mahdolliseksi valvonnan ja sen, ettei raha kulje väärien käsien kautta.

Saavumme aikaan, jossa todellisilla Jeesuksen omilla ei ole mitään oikeuksia. Sosiaalihuolto ei auta puhumattakaan terveydenhuollosta. Jumalan kansa ajetaan tilanteeseen, jossa se on täysin riippuvainen Jumalastaan. Tällöin alkavat todelliset ihmeet tapahtua vainotun kansan keskuudessa. Kun ei ole mahdollisuutta lääkäreihin, niin taivaallinen Lääkärimme, Jeesus Kristus on silloin parantava taudit kansansa keskuudessa. Jos joku, joka tänä päivänä epäilee, ja on kuitenkin Jeesuksen opetuslapsi, sitä, ettei ihmeitä enää tapahdu, niin viimeistään silloin hänkin tulee huomaamaan Raamatullisen tosiasian; Jeesus on myös ruumiimme parantaja!

Vaino kestää 3 ja puoli vuotta! Jeesus saapuu noutamaan omansa kesken vainojen. Jos vainot kestäisivät niin pitkään, kuin saatana haluaisi, ei yksikään uskova selviytyisi kuolematta. Älä pelkää rakas siskoni ja veljeni Herrassa, Hän tulee pian, noutamaan meidät taivaan kotiin...(1 Tess.4:15-17).

Maan päälle ei perusteta mitään tuhannen vuoden uskovaisten valtakuntaa, vaikka paljon on tällaista opetusta. Tuhat vuotta ovat Jeesuksen omat taivaassa Hänen kanssaan, sillä aikaa kun saatana perustaa maan päälle valtakuntansa. Jeesus hallitsee tuhannen vuotta Jerusalemissa, mutta tuo Jerusalem ei ole Israelin valtiossa, niinkuin harhaopettajat opettavat, vaan taivaissa: Gal.4:26"Mutta se Jerusalem, joka ylhäällä on, on vapaa, ja se on meidän äitimme." Tuon tuhannen vuoden jälkeen alkaakin lopullinen tuomio....

Ajattele rakas lukijani, sinä ja minä, jos Hänessä roikumme, saamme kerran nousta Herraamme vastaan yläilmoihin. Saamme nähdä Hänet kasvoista kasvoihin. Ethän rakas veljeni ja sisareni pelkää, ei meillä ole mitään pelättävää, kun Hän on kanssamme. Kun Hän Varjelee meitä... HALLELUJA!

Palatkaamme kuitenkin hieman taaksepäin, aikaan, ennenkuin Hän tulee noutamaan meitä taivaan kotiin...Ennen kuin Jumalan lapsia aletaan vainoamaan, vainotaan terroristeja. Terroristeiksi tullaan aivan lähiaikoina julistamaan milloin ketäkin. Saman nimityksen tulevat saamaan myöskin todelliset Jumalan pyhät. Kun jokin luokitellaan terroristiksi, tulevan kultaisen aikakauden esteeksi, rauhan valtakunnan vihollisiksi, niin se saadaan tappaa. Elämme jo nyt tällaisessa ajassa....

Parempaa huomista ei tehdä tappamalla ja tuhoamalla ( Matt.43-48). Ihmiskunta on sitä yrittänyt ja se on vain johtanut uusiin sotiin ja kostoiskuihin. Kaikki tuntuu kuitenkin olevan hyvin kunhan vain löydetään syy sotimiseen ja tuhoamiseen ja sitä kautta paremman maailman luomiseen. Syntiinlankeemuksessa saatu syyttävä luonto tulee itse asiassa tuhoamaan sodilla tämän kauniin maapallomme melkein kokonaan. Edes siihenkään ei ihminen kokonaisuudessaan kuitenkaan pysty, sillä Herrojen Herra antaessaan lopullisen tuomionsa, tulee uudistamaan (ei kokonaan tuhoamaan) maapallon tulella, luoden uudeksi koko planeettamme, jota tulevat hallitsemaan Jumalan pyhät ( 2 Piet.3:7). Ja vielä ihminen kehtaa kutsua itseään jumalaksi ? Ihminen ei edes pysty tuhoamaan maapalloa, saatikka sitten tekemään siitä hyvinvoivien valtakuntaa...voi syntiinlangennutta ihmistä !!

Nyt rakas lukijani, lue tarkasti seuraavat rivit! Tämän haluan sinun sisäistävän ennemmin, kuin sen, miten saatana lopunaikana vainoaa Jeesuksen omia...TÄMÄ ON JUMALAN SANOMA SINULLE!

Jumala armossaan näinä viimeisinä päivinä kutsuu ihmisiä liittymään Hänen riveihinsä (Ilm.22:17). Ei arvostelemaan tai spekuloimaan ollako terroristien vai Yhdysvaltojen puolella, vaan olemaan Hänen puolellaan! Uskovilla ei ole sota ihmisiä vastaan, vaan saatanaa vastaan. Niin terrorismin vastustajat kuin sitä puoltavatkaan eivät tule lopunajan sodissa olemaan voittajien puolella, vaan todellisia voittajia ovat Jeesuksen opetuslapset. Vielä lopunajan suurissa sodissakin Hänen rakkautensa tulee näyttelemään suurta osaa. Sairaita parantuu, kuolleita herätetään ja suuria ihmeitä tapahtuu Hänen nimessään ( Jooel.2:23 / Matt.10:8). Hänen lapsensa, joidenka sydämissä Hän elää, rukoillen ja hätää kärsiviä auttaen ovat todistuksena saatanan lapsille Jumalan todellisesta rakkaudesta, joka vaikuttaa Hänen omissaan vielä silloinkin, kun Hänen omiansa vainotaan (Mark.13:9).

Ei ole hävettävää kääntää takkiansa silloin kun siihen on aihetta. Terroristeja tai Yhdysvaltoja syyttelemällä tuhoamme vain itsemme ja sitä kautta olemme osallisia saatanan ovelassa juonessa. Rakastamalla sen sijaan Hänen rakkaudellaan tätä syntiinlangennutta maailmaa pelastamme sekä itsemme, että sitä kautta myöskin ehkä jonkun lähimmäisemme tulevasta tuhosta, joka kohtaa jumalatonta maailmaa. Se johtaa meidät lähitulevaisuudessa varmasti vainojen kohteeksi, mutta Herra on pitävä omistansa huolen niinkuin Hän piti Raamatun Eliaastakin ( 1 Kun.17:1-6 / 19:4-8) ja siksi voimme luottavaisin mielin käydä eteenpäin kohti parempaa valtakuntaa. Valtakuntaa, joka on Jumalan luoma iankaikkinen täydellisyyden valtakunta, jossa eivät enää näyttele viha, syytteleminen eikä kostonhimo, EIVÄTKÄ IHMISTEN VAJAVAISET YRITYKSET OLLA LUOMASSA JOTAKIN SELLAISTA, MIHIN VAIN JUMALA PYSTYY (Ilm.luku. 21) !

Jumalan seurakunta Hänen Pojassaan Jeesuksessa Kristuksessa tulee vihdoin kohtaamaan kasvoista kasvoihin Mestarinsa. Vain todelliset Jeesuksen opetuslapset saavat nähdä iankaikkisen valtakunnan. Siis...polvistukaamme nyt, kun vielä aikaa on, Hänen eteensä ja rukoilkaamme armoa saada olla Hänen astioinaan lopunajan suuressa taistelussa. Taistelussa, jossa kerran niin halveksittu Jumalan Poika tulee olemaan voittajana ja hallitsemaan kirkkautensa valtaistuimella. Rukoilkaamme taivaallista valoa loistamaan syntiseen sydämeemme, jotta olisimme valmiit kun Hän tulee. Katsokaamme yksin Häneen, joka kuoli tuskallisen kuoleman syntiemme edestä Golgatalla ja unohtakaamme vajavaisuus, joka lähimmäisissämme näkyy, uskoen Jumalan rakkauden muuttavaan voimaan.

Palatkaamme ajassa 2000 vuotta taaksepäin ja luokaamme katseemme Golgatalle, veriseen, kärsivään Jumalan Poikaan. Näetkö kuinka Hän roikkuu ristillä sinun ja minun syntiemme edestä? Kuuletko ihmisten pilkan? Huomaatko Mestarimme kärsivän katseen veren valuessa Hänen poskipäilleen? Orjantappurakruunun pitkät piikit (n.3-5 cm) painettuna julmasti Hänen synnittömään päähänsä. Näetkö, kuinka Hän katsoo sinua? Tunnetko Hänen tuskansa?

Olitko tien vieressä katsomassa kun Hän kantoi hetken omaa ristiään ja lyyhistyi taakkansa alle? Säälitkö Häntä, kun sotilaat löivät sinun Mestarisi selän verille 39;llä ruoskaniskulla? Olitko huutamassa väkijoukossa kun sotilaat ruoskalla, jonka päässä oli teräväsärmäisiä kiviä ja luita hakkasivat Hänen selästään isoja nahanpaloja irti? Tiesitkö, Hän kärsi kaiken tuon sinun vuoksesi!

Olitko jo silloin Golgatalla kun Hänet tuotiin kummulle? Kuulitko Hänen tuskaisat huutonsa, kun naulat iskettiin ranteitten ja nilkkojen läpi? Ymmärsitkö, että nuo naulat olisivat kuuluneet sinulle ja minulle? Käsititkö, että Hän otti meidän paikkamme? Voi, tuota suurta rakkautta...

Katso Häneen! Katso kuinka Hän roikkuu ristillä ja välillä vetää itseään ylöspäin, saadakseen happea, ettei tukehtuisi! Tiesitkö, että tuo liike aiheuttaa Hänelle suurta tuskaa? Joka kerta, kun Hän yrittää hengittää, Hän joutuu vetämään itseänsä ylöspäin. Naulat, joidenka varassa Mestarimme roikkuu, on suunniteltu sellaisiin kohtiin, että ne painavat hermoa! Jokainen hengenveto siis aiheuttaa suurta tuskaa. Kaikki tämä vain siksi, että Hän otti meidän paikkamme....

Katso Häntä ja ymmärrä! Katso ja ota opiksesi! Katso Häntä ja murru kyyneliin! Sinä et ole koskaan ollut yksin, mutta Hän on! Huomaatko, kuinka Hän huutaa Isäänsä? Kaikki ovat Hänet hyljänneet, sinäkin...

Ymmärsitkö rakas lukijani mitään? Etkö käsitä? Jos Hän kerta kärsi noin paljon sinun ja minun vuoksi, niin luuletko, että Hän hylkäisi meidät lopunaikana? Ei tietenkään! Siksi luota Häneen, Hän ei petä luottamustasi. Olethan tietoinen, että Hän nousi ylös kuolleista? Hän elää! Tiesitkö, Hän on nytkin sinun vierelläsi missä ikinä oletkin! Tunnetko Hänen läsnäolonsa? Sulje silmäsi ja näet Hänet vierelläsi...

Älä pelkää lopunajan tapahtumia, vaan pelkää ennemmin sitä, että eksyt pois Hänen yhteydestään. Ethän hetkeksikään antaudu maailman saatanallisiin juoniin. Miten voisitkaan sen tehdä? Miten voisitkaan kääntää selkäsi Hänelle, joka kuoli tuskallisen kuoleman puolestasi Golgatan ristillä? Ei kukaan, jolla on vähääkään järkeä, voi kääntää selkäänsä rakkaudelle! Eihän...

Nyt jos koskaan tukekaamme toinen toisiamme Jumalan kansana, sillä kaikki me tarvitsemme inhimillisinä ihmisinä myöskin rakkautta, ei vaan Jumalalta, vaan myöskin toinen toisiltamme. Toteutukoon meissä, Hänen omissaan keskinäinen rakkaus myöskin käytännön tasolla niin, ettei enää ole mustaa eikä valkoista, ei rikasta eikä köyhää, vaan yksi sydän ja yksi sielu.

Käykäämme katsomassa leskiä ja yksinäisiä. Johdattakoon Herra askeleemme myöskin sairaaloihin ja vankiloihin joissa on monia sisaria ja veljiämme raskaitten taakkojensa uuvuttamina. Unohtakaamme erimielisyydet toinen toistemme kanssa ja omistakaamme anteeksiantava sydän. Uhratkaamme omastamme niille, joilla on taloudellisia vaikeuksia. Tukekaamme kaikin tavoin evankelioimistyötä ja rukoilkaamme kaikkien edellä mainittujen ja monien muiden tärkeiden asioiden puolesta.

Nouskaamme Jumalan kansana taisteluun sortoa ja väkivaltaa vastaan. Olkoon pukunamme yksin vanhurskauden haarniska ja älkäämme koskaan ylpeilkö omilla teoillamme. Antakaamme puheissamme ja teoissamme yksin kunnia Hänelle, joka on meidät synneistämme pelastanut. Älköön suustamme tulko loukkauksen sanaa, vaan olkoon puheemme rakkaudella höystettyä.

Tuomio alkaa Jumalan huoneesta (1 Piet.4:17-18) ja siksi olkaamme aralla mielellä Hänen edessään säilyttäen puhtaan omantunnon. Tarrautukaamme niinkuin hukkumaisillaan olevat Hänen armoonsa uskoen sen pelastavaan voimaan. Sillä Hän on luvannut pitää omistaan huolen ja siksi meidän ei tarvitse pelätä, vaikka maailman yli on käyvä Jumalan tuomio.

Ei ole niinkään merkitystä, onko meillä mikrosiru, vaan silloin, niinkuin aikoinaan Egyptissäkin, tärkeätä on, onko meillä VEREN MERKKI! Tutkikaamme ahkerasti Raamattua ja rukoilkaamme, että lopunajan ankarissa sodissa meissä olisi Jumalan Pojan verinen sinetti, jotta tuhoa kylvämään lähetetyt enkelit kulkisivat ohitsemme, niinkuin ne kulkivat Israelin kansan ohitse Egyptissä Jumalan surmatessa maan esikoiset. 2 Moos.12:3-13"Puhukaa koko Israelin kansalle ja sanokaa: ...Ja he ottakoot sen verta ja sivelkööt sillä molemmat pihtipielet ja ovenpäällisen niissä taloissa, joissa he sitä syövät.... Sillä minä kuljen sinä yönä kautta Egyptin maan ja surmaan kaikki esikoiset Egyptin maassa, sekä ihmiset että eläimet, ja panen toimeen rangaistustuomion, jonka minä olen langettanut kaikista Egyptin jumalista. Minä olen Herra. Ja veri on oleva merkki, teille suojelukseksi, taloissa, joissa olette; sillä kun minä näen veren, niin minä menen teidän ohitsenne, eikä rangaistus ole tuhoava teitä, kun minä rankaisen Egyptin maata."

Kun lopunajan ankarat tuulet alkavat puhaltamaan, kun taistelu muodostuu kovemmaksi kuin koskaan aikaisemmin, niin silloin Jumala tulee varjelemaan omiansa ainutlaatuisella voimalla kautta historian. Silloin Hän laitattaa omiensa otsaan sinettinsä, jollaista ei koskaan aikaisemmin ole tehnyt! "Mitä synkempi yö, sen kirkkaammin Jumalan taivaallinen valo loistaa"...Ilm.7:3""Älkää vahingoittako maata älkääkä merta, älkää myös puita, ennenkuin me olemme painaneet sinetin Jumalamme palvelijain otsaan." Älkäämme siis pelätkö, sillä Hän on vievä työnsä meissä päätökseen Fil.1:6"... varmasti luottaen siihen, että hän, joka on alkanut teissä hyvän työn, on sen täyttävä Kristuksen Jeesuksen päivään saakka."