1 Joh 4:6

Me olemme Jumalasta. Joka tuntee Jumalan, se kuulee meitä; joka ei ole Jumalasta,
se ei kuule meitä. Siitä me tunnemme totuuden hengen ja eksytyksen hengen.
 


Jumalan Seurakunta (Imatra) KOTISIVUT:
(klikkaa alla olevaa kuvaa - tervetuloa kotisivuillemme)

 Opetusta Pyhästä Avioliitosta


Kts. Marko Lindin digitaalinen käyntikortti:
http://www.sanansaattaja.com/INFO.htm

Marko Lind Facebookissa:
http://www.facebook.com/people/MuusikkoKirjailija-MarkoLind/100000569126775

Kirjoita Marko Lindin vieraskirjaan (avattu 07.08.2010)
http://www.seitti.net/dog/gb/Marko_Lind.html

- MARKO LIND -
  Kutsuttu Julistamaan!


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 
LUE LISÄKSI:

Jeesus: Tarua vai totta

Tärkeä UUTINEN Sinulle joka et usko!

 


LUE MINUN TARINANI:


 


(Marko Lindin uutuuskirja - ILMESTYSKIRJA - ENNUSTUKSET  TOTEUTUVAT)

 

ALKUSANAT

Johanneksen ilmestyksestä on saatavilla erilaisia selitysteoksia, jotka jättävät lukijansa suuren epätietoisuuden valtaan pystymättä useinkaan antamaan vastauksia suuriin kysymyksiin, joita lukijalle tulee Ilmestyskirjaa luettaessa. Kuitenkin todellisen Jumalan Sanan julistajan tulisi olla kykenevä opetuksessaan tuomaan esille Jumalan maailmasta asiat niin yksinkertaisesti esille, että sen yksinkertaisinkin ymmärtää (Jes.35:8) ja täten on oikeutettua kyseenalaistaa monien aikaisempien teoksien olemassaolo - ovathan ne usein saaneet aikaiseksi enemmän kysymyksiä kuin antaneet vastauksia Johanneksen näkyihin, jotka hän sai Patmoksella. Jumalan suoran tien mutkikkaaksi tekeminen ei ole ikinä Pyhän Jumalan tahto (Apt.13:10) ja siksi kaikki ne, jotka yrittävät tehdä Jumalan yksinkertaista asioista mahdollisimman mutkikkaita ovat joko ymmärtäen tai ymmärtämättömyyttään paholaisen palvelijoita, susia lammasten vaatteissa.

Tämä teos on yksinkertainen jopa yksinkertaisille siksi, että Pyhä Jumala tahtoo kaikkien ihmisten pelastuvan, myös yksinkertaisten (1 Timm.2:4). Vapahtajamme Jeesuksen tulo hakemaan omiansa on nyt lähempänä kuin koskaan aikaisemmin ja siksi Ilmestyskirja on ajankohtaisempi nyt kuin menneisyydessä. Jumalan sanoma, joka tulee tämän kirjan kautta, voi hyvinkin olla viimeinen sanoma Pyhältä Jumalalta ennen Mestarimme Jeesuksen takaisintuloa - kiinnitä siis katseesi oleelliseen ja lue tämä teos, sillä se voi olla viimeinen kirja, mitä maan päällä käsiisi saat.

Jeesuksen takaisintulo ei tule yllätyksenä Hänen omilleen (1 Tess.5:2-6) ja siitä on pohjimmiltaan Johanneksen ilmestyksessä kysymys. Se sisältää sisäpiirin tietoa, joka on tarkoitettu vain Jeesukseen uskoville eikä sitä täten voi uskosta ulkopuolinen käsittää. Jumala sanoi Jeremiaalle ” Huuda minua avuksesi, niin minä vastaan sinulle ja ilmoitan sinulle suuria ja salattuja asioita, joita sinä et tiedä.” (Jer.33:3) ja samoin Jumala ilmoitti Danielille, että lopun aikana ymmärrys lisääntyy (Dan.12:4). Me elämme nyt lopun aikaa jossa Sodoman ja Gomorran tyylinen elämäntapa on tullut hallitsevaksi ja moraalittomuus jatkaa saastaista voittokulkuaan. Lupauksen täyttyminen Jeesuksen takaisin tulemuksesta on ovella ja Pyhä Jumala ilmoittaa palvelijoillensa nyt asioita, jotka inhimillisesti on täysin mahdotonta käsittää. Ymmärrys lisääntyy ja Jumalan Pyhät valmistautuvat Vapahtajansa takaisin tuloon. Kaikki edellä mainittu huomioon ottaen tämän kirjan sanoma joka kumpuaa Johanneksen ilmestytyksestä on elintärkeä - se on tärkeämpi sinulle nyt kuin koskaan aikaisemmin.

Jeesukseen uskovien maailmanlaajuiset vainot tulevat toteutumaan Johanneksen ilmestyksessä mainittujen profetioiden mukaisesti. Jumalan Pyhien veri tulee virtaamaan lopun ajan aatossa kuten se on virrannut historiassa lukemattomia kertoja aikaisemminkin ja kuitenkin samanaikaisesti Ilmestyskirjan sanoma Hänen Pyhilleen kuuluu: ”"Älä pelkää! Minä olen ensimmäinen ja viimeinen” (Ilm.1:17). llmestys, jonka Johannes sai Patmoksella, on tarkoitettu lohdutukseksi sekä rohkaisuksi Jumalan Pyhille Kristuksessa Jeesuksessa ja sen tarkoitus on saada aikaiseksi todellista taistelutahtoa pimeyden voimia vastaan, jotka keinoja kaihtamatta yrittävät eksyttää jos mahdollista, valitutkin.

Tämä teos tulee antamaan vaikeisiin kysymyksiin selviä sekä perusteellisia vastauksia joiden tarkoitus on nostaa taistelutahtoa Jumalan Pyhissä pimeyden voimia vastaan jotka käyvät nyt epätoivoista viimeistä kamppailuaan olemassaolostaan ennen kuin Vapahtajamme Jeesus Kristus on surmaava ne suunsa henkäyksellä ( 2 Tess.2:8). Jumalan sanoma ilmestyskirjassa on saada aikaiseksi Jumalan Pyhissä taistelutahtoa ottaa päällensä koko Jumalan sota-asu, seisoa kupeet Totuuteen vyötettyinä, pukuna vanhurskauden haarniska, kenkinä jaloissa alttius rauhan Evankeliumille ottaen uskon kilven, jolla voi sammuttaa kaikki pahan palavat nuolet unohtamatta pelastuksen kypärää sekä Hengen miekkaa, joka on Jumalan Sana (Ef.6:14-18)

Johanneksen ilmestys maalaa eteesi tulevan suuren maailmanlaajuisen taistelun pimeyden valtojen ja Pyhän Jumalan välillä. Se, kummalla puolella sinä taistelet, riippuu pitkälti siitä, kuinka tosissasi uskot Jumalan profetioihin jotka nousevat Jumalan Sanasta, Raamatusta. Tätä teosta lukiessasi et saa tietää vain vastauksia lopunajan traagisiin tapahtumiin, vaan lisäksi joudut valitsemaan puolesi lopunajan suuressa taistelussa. Pelkkä Jumalan palvelijan nimi ei vielä riitä (Ilm.3:1) sillä sanoma, jonka Johannes sai välitettäväksi seurakunnille, on yhtä ajankohtainen tänään kuin ilmestyksen saajan Johanneksen aikana. Lopunajan suuri taistelu ei anna mahdollisuutta teeskentelylle vaan seulonta on armotonta: vain todelliset Jumalan Pyhät nostetaan Vapahtajaamme Jeesusta vastaan yläilmoihin kun taas Jumalan viha on kohtaava kaikkea jumalattomuutta.

Ilm.14:9-11 ”Ja heitä seurasi vielä kolmas enkeli, joka sanoi suurella äänellä: "Jos joku kumartaa petoa ja sen kuvaa ja ottaa sen merkin otsaansa tai käteensä, niin hänkin on juova Jumalan vihan viiniä, joka sekoittamattomana on kaadettu hänen vihansa maljaan, ja häntä pitää tulella ja tulikivellä vaivattaman pyhien enkelien edessä ja Karitsan edessä. Ja heidän vaivansa savu on nouseva aina ja iankaikkisesti, eikä heillä ole lepoa päivällä eikä yöllä, heillä, jotka petoa ja sen kuvaa kumartavat, eikä kenelläkään, joka ottaa sen nimen merkin.

 

*( KIRJA TILATTAVISSA ILMAISEKSI - VAIN POSTIMAKSUN HINNALLA)
TILAUKSET TEKSTIVIESTILLÄ NUMEROON: 046 6590565
TILAUKSET SÄHKÖPOSTILLA: lindmarko (at) gmail.com


 Kirja: Kärsimyksen Siunaus

 Kirjoittaja: Marko Lind

 Ilmestyy markkinoille keväällä 2011

  LUE ALKUSANAT JA 2 ENSIMMÄISTÄ LUKUA

 

 * ENNAKKOTILAUKSET:

 sähköpostilla lindmarko (at) gmail.com

 Puhelimitse: 046 6590565

 


- RAAMATTU  AVAUTUU -

     (Vain ja ainostaan Raamattuun pitäytyvää opetusta)  

Opetusta Pyhästä Avioliitosta


LUE KUINKA LEVY SYNTYI - JA MIKSI SEN  TEIN

Sain valmiiksi uutuuslevyni “Sai Taivas osan minussa”. Levy ilmestyy markkinoille kesäkuussa 2010. Levyä voi tilata ennakkoon levytilauslomakkeen kautta:

JEESUS  SANOI: “ Lahjaksi olette saaneet, lahjaksi antakaa.” (Matt.10:8) ja siksi Uutuuslevyni on ladattavissa myöskin ilmaiseksi alla olevan linkin kautta:

LATAA UUTUUSLEVYNI ILMAISEKSI TÄSTÄ LINKISTÄ

Kristuksen Jeesuksen Rakkaudella, Hänen palvelijansa:

Muusikko, Evankelista Marko Lind


* PALAUTETTA TEKEMÄSTÄNI MUSIIKISTA (LUE) *


Minä olen vain "astia" Pyhän Jumalan käsissä, ole Sinä siis siunattu musiikin leiviskäni kautta:

KUUNTELE TEKEMÄÄNI MUSIIKKIA YOUTUBESTA

TEKEMÄÄNI MUSIIKKIA MYSPACESSA

Raamattu opettaa: "lahjaksi olette saaneet, lahjaksi antakaa"

LATAA ILMAISEKSI "RAKASTAKAA TOISIANNE" - levyn  KAIKKI LAULUT:
http://www.mikseri.net/artists/lataauutuuslevynlaulut.121605.php


KUUNTELE / LATAA SAARNOJANI:
http://www.mikseri.net/artists/kuuntelelataasaarnojani.121612.php

LATAA ILMAISEKSI AIKAISEMPI HENGELLINEN MUSIIKKINI:
http://www.mikseri.net/artists/markolindinhengellinenmusiikki.120354.php

Huom. Karaokeversiot saatavana kaikista lauluista Messingerin kautta: kuninkaansoturit (at) gmail.com

(Tekemieni laulujen musiikin + taustamusiikin jakaminen ilmaiseksi perustuu seuraavaan Raamatun paikkaan: 2 Kor.2:17 "Sillä me emme ole niin kuin nuo monet, jotka myyskentelevät Jumalan sanaa" ja Raamatulliseen periaatteeseen: LAHJAKSI OLETTE SAANEET, LAHJAKSI ANTAKAA )

NÄISTÄ LAULUISTA SAATAVANA TAUSTA *

LATAA TAUSTA *

LAULUJEN SANAT *


 

ENSISIJAINEN (UUSI) PUHELINNUMERONI
(levytilaukset, kirjatilaukset, yhteydenotot)
( Ulkomaat +35846 6590565 )
( Suomessa: 046 6590565 )

 

 


KUNINKAAN (JEESUKSEN) SOTURIT:


28-sivua, jotka muuttavat elämäsi- evankelioimislehtinen
- anna ystävällesi, vie luettavaksi esim. sairaaloihin / terveyskeskuksiin -

Jeesus antoi lähetyskäskyn: ”Saarnatkaa Evankeliumia kaikille luoduille”. Kaikki Jumalan Pyhät ovat Hänen työtovereitaan: Evankelioimislehtinen hyvä apu evankelioimistyössä- lehtistä nyt tilattavissa (ilmaiseksi). Toimitusaika n.1 viikko. Ilmoita osoitteesi ja kuinka monta lehteä tahdot.

Lehtistä jakoon: paikkakuntasi terveyskeskukset / sairaalat / muut odottamistilat – hyvä antaa myös ”etsivälle” Ystävälle henkilökohtaisesti (ei jaettavaksi postiluukkuihin).

Lehtisen kirjoittaja:
Marko Lind

E-mail: kuninkaansoturit@gmail.com

Lehtinen sähköisenä versiona:
http://www.sanansaattaja.com/28%20SIVUA.pdf

Tee tilaus jo nyt: lehtistä rajoitettu erä ( 2 000 kpl:tta)
* Lehtiset ilmaisia!


(Lukemattomien ihmisten pyynnöstä kirja nettiversiona)

LUE KOHUA AIHEUTTANUT TODELLINEN USKONPUHDISTAJAN KÄSIKIRJA

( helppolukuinen PDF- tiedosto)

(Kannattaa lukea)


             PÄIVÄN TEKSTI                                         

KUUNTELE MARKO LINDIN SAARNOJA 

Saarna: Ovatko seurakunnat epäonnistuneet tehtävässään?

Kuuntele UUSI EVANKELIOIMISKIRJA SAARNANA (Ilmestyy ILMAISJAKELUUN lähiaikoina)


LUE OTE UUTUUSKIRJASTA !  

(Kärsimyksen siunaus)        


 

IHMEELLINEN JUMALA JA IHMEELLINEN YSTÄVYYS


                                                                                                                                               

 

Jeesus: Tarua vai totta

Tärkeä UUTINEN Sinulle joka et usko!

Opetusta Pyhästä Avioliitosta

* * *

Tarvitsemme APUA kutsumuksessamme

* * *

LINKIT

VIERASKIRJA

 

 


Entinen kunnallispoliitikko (entinen KD:n jäsen, entinen Imatran sosiaali ja terveyslautakunnan jäsen, entinen IKKP:n perustaja) - nykyisin vain Jumalan Valtakuntaa julistava Saarnaaja / Muusikko

Lue viimeinen vaaliohjelmani vähäosaisten hyväksi (tehty Imatralla 2008):
VAALIOHJELMA.pdf


YOLEN TAISTELLUT ROMANIKANSAN PUOLESTA

Vuosia sitten aloittamani teos "SORRETTU KANSA" (josta tein johdannon ja ensimmäisen luvun). Kirjan tarkoitus olisi ollut herättää keskustelua romanikansaan kohdistuneesta rasismista ennen ja nyt - tarkoitus oli tuossa projektissa, että kirjasta olisi tehty kokopitkä elokuva JA NÄIN NOSTETTU JULKISEEN KESKUSTELUUN romanikansaan kohdistunut rasismi. Kirja olisi perustunut osittain tositapahtumiin - osittain fiktioon (projektiin olisi kuulunut mm. vanhojen romanien maanlaajuinen haastattelu jonka pohjalta kirja sekä elokuva olisi tehty).

Olin tuolloin Imatran Kristillisen romaniyhdistyksen Puheenjohtaja sekä romanifoorumin työryhmässä yhtenä jäsenenä perustamassa Suomen romanifoorumia. KUITENKIN tuolloin (jo vuosia sitten) maamme romanien enemmistö VAIENSI TUON PROJEKTIN - JA HE VAIENSIVAT MINUT. HE VÄITTIVÄT VALHEELLISESTI, ETTÄ EI OLE HYVÄ KIRJOITTAA SAATIKKA PUHUA RASISMISTA (koska sitä ei heidän mielestään ollut). Vaikka yritin tuolloin perustellusti selittää, että rasistinen aalto saapuu kyllä maahamme - minua ei uskottu, vaan enemmistö romaneista KIELSI minulta kirjan kirjoittamisen. Yhtenä syynä oli se, että tuota kirjaa ei voisi kirjoittaa valtaväestöön kuuluva.

Kaikki se, mistä silloin puhuin, toteutuu jo nyt Euroopassa ja tulee takuuvarmasti Suomeenkin. On surullista, että rasismista tuolloin vaiettiin ja mikä mielenkiintoisinta, rasismin uhreiksi joutuneet oli pahin uhka koko projektille.

LUE KIRJAN JOHDANTO SEKÄ ENSIMMÄINEN LUKU:
"Mielenkiintoisia lukuhetkiä)

SORRETTU KANSA (pdf-tiedosto)

Katso video romaniyhdistyksemme laajasta toiminnasta:
http://www.youtube.com/watch?v=612DgL1Pynk&feature=channel_video_title

Liitteet: Suomen romanifoorum
http://www.romanifoorumi.fi/index.php?page=perustaminen

"Elokuussa 2006, olleessa toisessa keskustelutilaisuudessa nimettiin kansallinen työryhmä valmistelemaan kattojärjestön perustamista. Työryhmään valittiin edustajat useista eri romanijärjestöistä seuraavasti: Väinö Lindberg (Romano Missio ry.), Päivi Majaniemi (Suomen Romaniyhdistys ry), Raila Halmetoja (Romanitaiteen Keskus ry), Marko Lind (Imatran Kristillinen Romaniyhdistys ry), pj. Miranda Vuolasranta ja Johannes Niska-Virta sihteeriksi. Työryhmän tehtävänä oli selvittää kansallisten romanijärjestöjen määrä ja laatia sääntöehdotus Suomen romanien kattojärjestölle marraskuun loppuun mennessä sekä valmistella järjestöseminaari maaliskuussa 2007.