KIVET POLULLASI

Ensimmäinen kivi tielläsi on suuri ja sammaltakin siihen on kasvanut. Sinun silmissäsi se on suuri, SINÄ olet tehnyt siitä suuren. Jos olisit sellainen taistelija kuin olet antanut ymmärtää, olisit kyllä yrittänyt tuota kiveä polultasi vierittää. Mutta sitä et ole edes yrittänyt ja siksi siihen onkin kasvanut paksu sammalkerros.

Sinä huokailet raskaitten taakkojesi alla etkä ole edes todella yrittänyt päästä niistä, luulisi sinua hävettävän. Ja varmaan sinä häpeätkin. Aihetta siihen toki on !! Niin tuon ensimmäisen kiven, kysymyksen olet esittänyt aina kun joku minunlaiseni uskova on tullut sinulle kertomaan "elävästä lähteestä".

Olet ehkä kavereiltasi, joita sinulla muuten on vähän, kuullut tuon kysymyksen. Kaverisi, jotka eivät muuten ole todellisia, sen olet toki itsekin huomannut aina silloin, kun on tullut vastoinkäymisiä, he kun nimittäin ovat aina silloin kääntäneet sinulle selkänsä, ovat vaikuttaneet sinun etsivässä sielussasi sen, että olet vain alkanut hokemaan sitä mitä kaverisikin. Oletkin siis vain muiden ihmisten matkija, narri. Kysymys kuuluukin; JOS RAAMATTU ON TOTTA, NIIN MISTÄ KAIN SAI VAIMON ?

Tuon kysymyksen olet usein esittänyt uskoville, jotka ovat Jumalan johtamina tulleet luoksesi vain siksi, että sinulla olisi hyvä olla. Kuitenkaan he eivät ole ehkä sinulle pystyneet tuohon kysymykseen antamaan vastausta ja niin olet itseesi tyytyväisenä palannut tyhjään pimeään huoneeseesi käpertyen tuskaisena odottamaan seuraavaa saalistasi.

Mutta nyt lue tarkasti, sillä tässä tulee vastaus.

(1 Moos.4:16-17)"...niin Kain poistui herran kasvojen edestä ja asettui asumaan noodin maahan, itään päin Eedenistä. ja Kain yhtyi vaimoonsa".

Alueella jonne Kain vaelsi ei asunut ihmisiä. Yksi selitys on, että Kain otti mukaan sisarensa vaimokseen. Adamilla ja Eevalla on voinut olla tyttäriä jo silloin, vaikka raamatussa ei heistä kerrotakaan. Raamattu on mies keskeinen kirja. naiset jätetään usein mainitsematta: esim.; "Israelin kansaa (seurakuntaa) laskettaessa mukaan otettiin vain sotakelpoiset miehet. naisia ja lapsia ei laskettu eikä luetteloitu.(4 Moos.1:1-18).

Jumala loi ihmisen hyväksi, joten ensimmäisten ihmisten perimässä ei ollut sellaisia rasitteita kuin nykyisin. Sisarukset ja lähiomaiset saattoivat hyvinkin mennä naimisiin keskenään. Esim. Abram solmi avioliiton sisarpuolensa kanssa(1 Moos.20:12,16), mutta myöhemmin Mooseksen välityksellä annetussa laissa sellaiset avioliitot nimenomaisesti kiellettiin (3 Moos.18:9,11.

Toinen mahdollisuus on, että Kain otti vaimon vasta myöhemmin. Ennen vedenpaisumusta ihmiset elivät n. 900-vuotiaiksi, joten ihmissuku lisääntyi valtavasti ja levittäytyi laajalle Kainin elinaikana. Mahdollisista vaimoista ei ollut näin ollen puutetta. ( selitys; Martti Päivänsalo)

Niin kuin huomasit, vastaus oli hyvin yksinkertainen. Jotta minä en osoittautuisi valehtelijaksi, niin voit omasta Raamatustasi...toki sinulla sellainen on....tai tietenkin etsijänä sen itsellesi hommaat, tarkastaa nuo Raamatunpaikat.

Olet aina epäillyt Jumalan luomistyön todellisuutta. Sinulle on valehdeltu että ihminen on tullut apinasta. Niin kuin huomasit, luomiskertomus myös tältä osin on Raamatussa totta. Kädessämme on siis kirja (Raamattu), kartta, joka on piirretty erehtymättömällä tarkkuudella. Joudut sen viimeistään tämän kirjan loppuun lukiessasi myöntämään. NYT OLEMME HEITTÄNEET ENSIMMÄISEN KIVEN POLULTASI JA OLET SIIS LÄHEMPÄNÄ TUOTA JEESUS LÄHDETTÄ. Seuraavan kiven nimi on: Jumalan olemassaolo