MINKÄ TÄHDEN JUMALA LOI IHMISET PAHOIKSI?

(siksikö, että Hänestä on "kivaa" tuomita ihmiset helvettiin ? )

 

Jumala luodessaan ihmiset, (Adamin ja Eevan), antoi heille "vapaan tahdon". Jumala ei siis luonut alunperin ihmistä pahaksi. Jumala antoi ihmiselle vapaan tahdon valita erilaisia asioita. 1 Moos.2:16-17"ja Herra Jumala käski ihmistä sanoen; syö vapaasti kaikista muista paratiisin puista, mutta hyvän ja pahantiedonpuusta älä syö, sillä sinä päivänä, jona sinä siitä syöt, pitää sinun kuolemalla kuoleman. Adam ja Eeva kuitenkin tekivät vastoin Jumalan tahtoa, 1 Moos.3:11-12"...etkö syönyt siitä puusta, josta minä kielsin sinua syömästä ? Mies vastasi; vaimo, jonka annoit olemaan minun kanssani, antoi minulle siitä puusta, ja minä söin."

Tämän seurauksena tuli ihmiskunnan osaksi kärsimykset ja vaivat,(1 Moos.3:13-24). Jumala olisi toki voinut tuhota ihmiskunnan alun, mutta olisiko se silloin ollut rakkautta? Rakkautensa Jumala osoitti Adamille ja Eevalle ja heidän tuleville jälkeläisilleen antamalla heille mahdollisuuden. Tämä mahdollisuus on meillä sama tänä päivänä. Se on Jeesus Kristus, syntiemme sovitus, Joh.3:16 "sillä niin on Jumala maailmaa rakastanut, että Hän antoi Ainokaisen Poikansa, ettei yksikään, joka Häneen uskoo, hukkuisi, vaan hänellä olisi iankaikkinen elämä"

Mutta tuosta sovituksestahan sinä et tiedä mitään...vai. Olet sittenkin tainnut kuulla siitä, mutta et vain ole välittänyt sitä omalla kohdallasi todeksi kokea. Säälin sinua ja taidat itsekin sääliä itseäsi. Ja säälittävä sinä oletkin.

Olet luullut että ihminen tulee apinasta. Näin sinulle on valehdeltu. Kehitys ihmisen suhteen tulisi siis mennä aina parempaan päin jotta kehitysoppi, evoluutio olisi totta. Katselemalla ympärillesi näet kuitenkin vain kaiken menevän pahemmaksi. Jos luonto itsessään on Jumala , niin kuin sinulle on joku valheellisesti opettanut, niin tuo Jumala ei kyllä silloin osaa luoda mitään hyvää. Mutta todellinen Jumala loi alunperin kaikki hienoksi ja täydelliseksi.

Jumala rakkaudessaan ei luonut ihmistä miksikään "robotiksi" joka tekisi ilman omaa tahtoa kaiken sen mitä se laitettaisiin tekemään. Ei...Jumala loi ihmisen, jolla on vapaa tahto. Adam ja Eeva eivät olleet yhtään erilaisimpia ihmisiä kuin sinä tai minä. He olivat alunperin ihanassa paratiisissa, mutta he eivät välittäneet kuunnella Jumalan neuvoja.

Jo silloin, maailman hallitsija, SINUN HALLITSIJASI, oli tuolla paratiisissa ja viekoitteli viekkailla valheellisilla puheillaan Adamin ja Eevan lankeamaan. Niin kuin huomaat, hän on ollut valehtelija alusta asti. Jumala oli kieltänyt syömästä elämän puusta ja jos he sen tekisivät, he kuolisivat. Mitä sanoi saatana; "Ette suinkaan kuole". Mutta langettuaan kuolema kuitenkin tuli ihmisen osaksi. Kaikesta tästä voit lukea Mooseksen ensimmäisestä kirjasta luvusta yksi - kolme.

Kulkiessasi elämäsi pimeillä poluilla olet useasti kuullut isäntäsi saatanan kuiskaukset, mutta niin kuin huomaat ne ovat olleet valhetta. Ne ovat olleet valhetta siksi, koska hän ei osaa puhua totta. Joh.8:44" 44. Te olette isästä perkeleestä, ja isänne himoja te tahdotte noudattaa. Hän on ollut murhaaja alusta asti, ja totuudessa hän ei pysy, koska hänessä ei totuutta ole. Kun hän puhuu valhetta, niin hän puhuu omaansa, sillä hän on valhettelija ja sen isä.

Ajattelepa asiaa oikein tarkasti! Jos sinä syöt saippuaa ja halkeat, onko se Jumalan vika? Jos sinä hyppäät korkealta vuorelta ja loppuikäsi vietät rullatuolissa, onko se Jumalan vika? Jos sinä hyppäät auton eteen ja auto ajaa päällesi...onko se Jumalan vika? Ei ole, ja sen sinä tiedät itsekin!! Sinun syyllisyytesi juuri saa sinut syyttämään Jumalaa. Se, että olet elämässäsi joutunut harhailemaan noilla pimeillä poluilla, sydän täynnä tuskaa on sinun oma vikasi.

Niin kuin varmasti muistat, on Jumala monta kertaa lähettänyt luoksesi palvelijoitaan kertomaan hänen rakkaudestaan. Tai sitten tuo kutsu on tullut "traktaatin tai ehkäpä tällaisen kirjan muodossa". Tärkeätä ei olekaan miten kutsu on sinulle esitetty vaan tärkeätä on se, että KUTSU ON ESITETTY!!!

Sinä olet kuitenkin toistuvasti kieltänyt kutsun. SINÄ OLET KIELTÄYTYNYT KUTSUSTA...jonka Jumala palvelijoidensa kautta on SINULLE esittänyt. Valinta on siis ollut SINUN. Se että sinulla on niin kurjaa on SINUN SYYTÄSI, ei kenenkään muun. Itse olet valintasi tehnyt ja nyt niistä vain nautit...vai nautitko?

Ei...et sinä niistä nauti ja sen tiedät itsekin!! Jokainen niittää vain oman vaelluksensa hedelmiä. Niin myös sinä. Sinä olet valehtelija niin kuin isäntäsikin, sinä olet syyttelijä niin kuin isäntäsikin. Oletko pannut merkille, että kun olet onnistunut jossakin olet ottanut kunnian siitä itsellesi. Miksi? Syy on yksinkertainen. Sinä omilla valinnoillasi vaikutit elämässäsi niin että onnistuit. Samat lait pätevät myös kun epäonnistut. Sinun tulee ottaa myös siitä kunnia itsellesi.

Miksi et ole ottanut? Koska sinä et osaa muuta kuin valehdella. On helpompi syyttää muita kuin myöntää omat virheensä. Mutta onko se sittenkään helpompaa. Saatana, tämän maailman hallitsija on sinulle vain uskotellut että se olisi helpompaa. Mutta se ei ole, ja sen tiedät itsekin. Eihän sinulla muuten olisi noinkin kurjaa kuin sinulla nyt on.

Kuuletko kuinka saatana huutaa!!! Se suorastaan karjuu!! Miksikö, no tietenkin siksi että sinun kanssasi heitämme polultasi taas yhden kiven metsään. Se karjuu siksi, että sitä käytännöllisesti katsoen "ottaa päähän". Se tietää että sinä olet taas "yhden kiven " lähempänä elämän lähdettä. Se tietää , että sillä on vähän aikaa.Ilm.12:12" Sen tähden riemuitkaa, taivaat, ja te, jotka niissä asutte! Voi maata ja merta, sillä perkele on astunut alas teidän luoksenne pitäen suurta vihaa, koska hän tietää, että hänellä on vähän aikaa!"

Seuraavassa kivessä polullasi on kysymys: Kehitysoppi vai Jumalan työ…