EVANKELIUMI 

ELÄMME AJASSA JOSSA HUUMEET , VÄKIVALTA, RAHANAHNEUS , SAASTEET, JA MIELENTERVEYDELLISET ONGELMAT NÄYTTELEVÄT SUURTA ROOLIA. SAATANANPALVONTA JA MUUT ERILAISET USKONNOT OVAT KAUNIISSA SUOMEN MAASSAMME SYRJÄYTTÄNEET KRISTINUSKON RAKKAUDELLISEN SANOMAN. TÄMÄ KAIKKI ON VAIKUTTANUT NIIN, ETTÄ TÄNÄ PÄIVÄNÄ IHMISKUNNAN KESKUUDESSA VALLITSEE SUURI PELKO JA AHDISTUS. JOKAINEN TÄYSIJÄRKINEN MIETTII, MITÄ ON TULOSSA. MIHIN SUUNTAAN OLEMME OIKEIN MENOSSA. OLI IHMINEN USKONVAKAUMUKSELTAAN MILLAINEN TAHANSA, HÄN PÄÄTYY REHELLISESTI AJATELLESSAAN NÄITÄ ASIOITA YHTEEN JA SAMAAN LOPPUTULOKSEEN, IHMISKUNTA ELÄÄ VIIMEISIÄ AIKOJAAN. LOPPU ON EDESSÄ ! KAMPPAILEEKO IHMISKUNTA NÄIDEN ONGELMIEN KANSSA YKSIN. OLEMMEKO KUIN JÄRJETTÖMIÄ ELÄIMIÄ, JOTKA MÄÄRÄTIEDOTTOMASTI AJAUTUVAT KOHTI TUHOAAN. ONKO MEIDÄT JÄTETTY NÄIDEN ONGELMIEN KANSSA YKSIN ? MISTÄ APU TILANTEESEEN JOSSA ELÄMME ?

MONET NÄITÄ ASIOITA MIETTIESSÄÄN OVAT SORTUNEET AJATTELEMAAN AVUN TULEVAN ULKOAVARUUDESTA. UFOT OVATKIN TÄNÄ PÄIVÄNÄ PUHUTTU AIHE. LEHTIEN PALSTOILLA JA TELEVISIO-OHJELMISSA NÄMÄ TUODAAN ESILLE IKÄÄNKUIN IHMISKUNNAN PELASTAJANA. ONKO UFOT TODELLISUUTTA VAI ONKO KYSYMYKSESSÄ SUURI VALHE, SUURI PETOS, SUURI EKSYTYS ? VOISIVATKO UFOT TIEDOILLAAN JA TAIDOILLAAN PELASTAA TÄMÄN TUHOON TUOMITUN ELÄMÄN MUODON MAAPALLOLLAMME ? MIELENKIINTOISEKSI ASIAN TEKEE UFOHAVAINTOJEN ERILAISUUS. ÄLILLÄ UFOT OVAT KÄYTÖKSELLÄÄN OSOITTANEET RAKKAUTTA JA VÄLILLÄ TAAS PUOLESTAAN VIHAMIELISYYTTÄ. UFOHAVAINTOJEN TEKIJÄT MENEVÄT RISTIIN LAUSUNNOISSAAN. MINKÄÄNLAISTA SELVÄÄ YHTEISTÄ NÄKEMYSTÄ EI OLE TÄHÄN MENNESSÄ VIELÄ PYSTYTTY OSOITTAMAAN. EDELLÄ MAINITUT ASIAT VAIN VAHVISTAVAT KUVAA, JONKA PERUSTEELLA VOIMMEKIN OLLA VAKUUTTUNEITA SIITÄ, ETTÄ ULKOAVARUUDESTA UFOJEN MUODOSSA TULEVA APU ONKIN VAIN SUURTA EKSYTYSTÄ, SUURTA PETOSTA JA HARHAA.

ONKO MEILLÄ SITTEN MITÄÄN TEOSTA, MITÄÄN LÄHDETTÄ JOSTA VOISIMME TIETÄÄ MAAPALLON TULEVAT TAPAHTUMAT. VOISIMMEKO MITENKÄÄN TIETÄÄ MIKÄ MEITÄ IHMISKUNTANA ODOTTAA? VASTAUS ON KYLLÄ!! ITSEASIASSA TUO TEOS, TUO LÄHDE LÖYTYY EHKÄ SINUNKIN KIRJAHYLLYSTÄSI. EHKÄ SE ON HIEMAN PÖLYYNTYNYT, EHKÄ JO HIEMAN RISAINEN JA RÄNSISTYNYT. ARVAAT JO VARMAANKIN , ETTÄ PUHUN KIRJOJEN KIRJASTA, JUMALAN ILMOITUKSESTA IHMISILLE. PUHUN RAAMATUSTA…

RAAMATTU PIIRTÄÄ ETEEMME TODELLISEN KUVAN, JOSSA EI OLE RISTIRIITAISUUTTA. SE PIIRTÄÄ TOTUUDELLISEN KUVAN AJASTA JOSSA ELÄMME. SE ON MYÖS OSOITTAUTUNUT PAIKKANSA PITÄVÄKSI, KUN TUTKIMME JO EDESMENNEITÄ HISTORIALLISIA TAPAHTUMIA. JA SE PIIRTÄÄ MYÖSKIN TOTUUDELLISEN KUVAN TULEVASTA AJASTA, JOTA KOHTI OLEMME KOVAA VAUHTIA MENEMÄSSÄ. RAAMATUSSA ON PALJON , HYVIN PALJON ENNUSTUKSIA JOTKA OVAT KÄYNEET TOTEEN. EMME AJANPUUTTEEN VUOKSI VOI NIITÄ LÄHTEÄ YKSITYISKOHTAISESTI TARKASTELEMAAN. MAINITTAKOON KUITENKIN, ETTÄ ESIM. ISRAELIN KANSAN VAIHEET OVAT KIRJAIMELLISESTI TOTEUTUNEET NIINKUIN RAAMATTU TUHANSIA VUOSIA SITTEN NIIDEN ENNUSTI TOTEUTUVAN.

JOS RAAMATTU OLISI KUTEN ESIM. KALEVALA, NIINKUIN MONET OMAKSI TUHOKSEEN SEN VÄITTÄVÄT OLEVAN, NIIN MIELENKIINTOISEKSI ASIAN TEKEE SE, ETTÄ MIKSI EI KALEVALA OLE PUHUNUT NÄISTÄ ASIOISTA. SYY ON YKSINKERTAINEN: KALEVALA ON VAIN SATUKIRJA KUN TAAS RAAMATTU EI SITÄ OLE.

JOS ET HYVÄ YSTÄVÄNI OLE AIKAISEMMIN NOTEERANNUT RAAMATTUA KOVINKAAN KORKEALLE, NIIN NYT VIIMEISTÄÄN SINUN ON AIKA MUUTTAA KÄSITYKSIÄSI. MONET LUULEVAT, ETTÄ TÄMÄ MAAPALLO PELASTUU TULEVALTA KATASTROFILTA. MUTTA NÄIN EI SANO RAAMATTU. RAAMATTU KERTOO ETTÄ TÄMÄ MAAPALLO TUHOUTUU 2 PIET.3:10" Mutta Herran päivä on tuleva niinkuin varas, ja silloin taivaat katoavat pauhinalla, ja alkuaineet kuumuudesta hajoavat, ja maa ja kaikki, mitä siihen on tehty, palavat.

KATASTROFI KOSKIEN MAAPALLOA, JOSSA ASUMME ON SIIS EDESSÄ PÄIN. TÄMÄ ON RAAMATULLINEN TOSIASIA. SE TULEE TAPAHTUMAAN, AJATTELIT SINÄ ASIASTA SITTEN MITEN TAHANSA. NIIN...NYT EI TAPAHDU SINUN TAHTOSI VAAN JUMALAN TAHTO.

RAAMATTU PUHUU ILMESTYSKIRJASSA MYÖSKIN SEITSEMÄSTÄ PASUUNASTA. JA ENNENKAIKKEA SIITÄ, MITEN NÄMÄ VAIKUTTAVAT MAAPALLON TILAAN. KUTEN EDELLÄ ON MAINITTU, JEESUS KRISTUS TULEE TAKAISIN KUNINKAANA. JEESUS ITSE KEHOITTI IHMISIÄ VALVOMAAN OMAA HENGELLISTÄ TILAANSA. OLETKO SINÄ, RAKAS YSTÄNI, VALVONUT OMAA TILAASI. OLETKO SINÄ VALMIS KUN JEESUS TULEE. SILLÄ MUISTATHAN, ETTÄ JEESUS KYLLÄ TULEE SIITÄ YKSINKERTAISESTA SYYSTÄ ETTÄ RAAMATTU EI VALEHTELE. NIINKUIN EDELLÄ OLEMME KÄSITELLEET, RAAMATTU ON JUMALAN ILMOITUS. SEN TÄYTYY OLLA TOTTA, KOSKA NIIN MONET ENNUSTUKSET OVAT TOTEUTUMASSA.

MIKSI NIIN MONI IHMINEN KAUNIISSA SUOMEN MAASSAMME KUITENKIN NAURAA RAAMATUN KERTOMUKSILLE, NAURAA JUMALALLE VASTEN HÄNEN PYHIÄ JA RAKKAUDELLISIA KASVOJANSA ? MIKSI NIIN MONET KIELTÄYTYVÄT KUULEMASTA EVANKELIUMIN IHANAA, VAPAUTTAVAA SANOMAA ?

OLEMME TILANTEESSA, JOSSA SUURTEN IHMISMASSOJEN PITÄISI JONOTTAA JUMALAN TEMPPELIEN OVELLA. OLEMME TILANTEESSA JOSSA PITÄISI RUKOILLA ARMOA TAIVAAN JUMALALTA. NIIN...PITÄISI JA PITÄISI !! NÄIN EI KUITENKAAN OLE TAPAHTUNUT. MITÄÄN HERÄTYSTÄ EI KAUNIISSA SUOMEN MAASSAMME OLE. IHMISET KYLLÄ JONOTTAVAT, MUTTA EIVÄT HENGELLISIIN TILAISUUKSIIN. IHMISET JONOTTAVAT RAVINTOLOIHIN JOSSA HE RIETTAALLA ELÄMÄNTYYLILLÄÄN HAESKELEVAT ITSELLEEN YHDEN YÖN SEKSIKUMPPANIA. VIINA VIRTAA JA KAIKILLA ON HAUSKAA. NÄIN AINAKIN PÄÄLLEPÄIN LUULISI. ASIA EI KUITENKAAN OLE AINA SITÄ, MILTÄ SE NÄYTTÄÄ. ITSEASIASSA NÄMÄ TÄLLÄISET IHMISET PAKENEVAT VAIN TODELLISUUTTA. NÄMÄ IHMISET HUKUTTAVAT TOIVOTTOMUUTENSA JA AHDISTUKSENSA ALKOHOLIIN JA NÄENNÄISEEN HAUSKANPITOON. NÄMÄ TÄLLÄISET IHMISET PAKENEVAT TODELLISUUTTA. SINÄKIN OLET JUURI TÄLLAINEN !!!

OLET VARMAANKIN LÄHIAIKOINA LUKENUT LEHDISTÄ KERTOMUKSIA NUORTEN MAAILMASTA. OLET LUKENUT NUORTEN KASVAVASTA TARPEESTA PÄÄTTÄÄ PÄIVÄNSÄ OMAN KÄDEN KAUTTA. OLET LUKENUT NUORTEN KASVAVASTA INNOSTUKSESTA SAATANAN PALVONTAA KOHTAAN. NÄMÄ KAIKKI OVAT TÄMÄN PÄIVÄN NUORTEN MAAILMASSA KAUHEATA TODELLISUUTTA. SE ON TODELLISUUTTA JONKA EI PITÄISI NAURATTAA KETÄÄN.

MIKSI SITTEN NUORISOMME KÄY LÄPI TÄLLÄISTÄ MURROSKAUTTA ? MIKSI NUORISOMME VOI NÄIN HUONOSTI ? SYY EI OLE AINA NÄISSÄ NUORISSA VASTA ELÄMÄÄNSÄ ALOITTELEVISSA TIEN MATKAAJISSA, VAAN SYY ON USEIN VÄÄRÄNLAISESSA KASVATUSMENETELMÄSSÄ. ELÄMME MAAILMAN AJASSA JOSSA KRISTILLISET ARVOT NÄYTTELEVÄT YHÄ PIENENEVÄÄ ROOLIA. RAAMATUN 10 KÄSKYÄ ON UNOHDETTU LÄHES KOKONAAN. RAAMATUSTA LÖYTYVÄT KASVATUSOHJEET KOSKIEN LAPSIA ON TYÖNNETTY KEHITTYVÄN TEGNOLOGIAN JA KEHITTYMISEN TIELTÄ SYRJÄÄN. OLLAAN SIIS TIETOISESTI UNOHDETTU RAAMATUN SELKEÄT OPETUKSET. NÄIN NUORI SUKUPOLVEMME ON JOUTUNUT KASVAMAAN MAAILMASSA, JOSSA EI OLE MINKÄÄN LAISIA RAJOJA. RAJAT PUOLESTAAN LUOVAT TURVALLISUUTTA, JA KUN EI OLE RAJOJA, ON LAPSI JOUTUNUT PIENESTÄ PITÄEN ELÄMÄÄN TURVATONTA ELÄMÄÄ. TUO TURVATTOMUUS SITTEN HEIJASTUU, PALJASTAA TODELLISET KASVONSA VÄKIVALLAN, HUUMEIDEN KÄYTÖN, YHÄ LISÄÄNTYVIEN ITSEMURHIEN JA SAATANAN PALVONNAN MUODOSSA. NIIN , NYT ME VAIN ITSEASIASSA NIITÄMME SITÄ, MITÄ OLEMME KYLVÄNEET.

SAATAT AJATELLA , KENELLÄ ON VASTUU ? NIIN...HYVÄ KYSYMYS ? HYVÄ KYSYMYS SIKSI, ETTÄ VASTAUSTA TUOHON EI TAIDA OLLA KELLÄÄN. TAI AINAKAAN KUKAAN EI MIELELLÄÄN HALUA SIIHEN VASTATA. EHKÄ EI HALUTA VASTATA SIIHEN SIKSI, ETTÄ EI TARVITSISI OTTAA VASTUUTA . NIIN...NUORISOMME AJELEHTII VAILLA SUUNTAA ELÄMÄN TIHEÄSSÄ VIIDAKOSSA, EIKÄ KUKAAN HALUA HEITÄ OHJATA OIKEALLE TIELLE. ELÄMMEKIN NIINKUIN JEESUS SANOI; AJASSA JOSSA USEIMPIEN RAKKAUS KYLMENEE. JA JUURI SIKSI, ETTEI KUKAAN VÄLITÄ, EIKÄ RAKASTA, MONI NUORI PÄÄTTÄÄ PÄIVÄNSÄ OMAN KÄDEN KAUTTA. SURKEAA TODELLISUUTTA, EHKÄ AJATTELET, SAATAT JOPA SÄÄLIÄ NÄITÄ RAUKKOJA. MUTTA JOS TODELLA SÄÄLISIT, OLISIT HEIDÄN LUONAAN, AUTTAMASSA HEITÄ, ROHKAISEMASSA HEITÄ, OHJAAMASSA HEITÄ OIKEALLE TIELLE. TIETENKIN VAIN SILLÄ EDELLYTYKSELLÄ, ETTÄ ITSE OLET LÖYTÄNYT SEN OIKEAN TIEN. JA SITÄHÄN ET OLE VIELÄ LÖYTÄNYT ! OLEMME TÄHÄN MENNESSÄ KÄSITELLEET KUINKA HUONOSTI TÄMÄN PÄIVÄN IHMISET VOIVAT JA KUINKA HUONOSTI TÄMÄN PÄIVÄN NUORISO VOI. NÄMÄ OVAT KARUJA TOSIASIOITA. MUTTA NYT ESITÄNKIN KYSYMYKSEN :

KUINKA SINÄ VOIT ? OLETKO SINÄ ONNETON ? ONKO SINUN SYDÄMESSÄSI JUMALAN ANTAMA RAUHA JEESUKSESSA KRISTUKSESSA ?

NIIN...LIIAN USEIN KATSELEMME YMPÄRILLEMME, HUOMAAMME IHMISTEN SURKEAN TILAN JA NIIN HELPOSTI UNOHDAMME OMAN TILAMME. SANOT EHKÄ OLEVASI JÄRKEVÄ, MUTTA EIKÖ OLISI JÄRKEVÄÄ MIETTIÄ SINUN SUHDETTASI JUMALAAN. KUTEN AIKAISEMMIN OLEMME HUOMANNEET, ON RAAMATTU TOTTA. KAIKKI RAAMATUN ENNUSTUKSET OVAT TOTEUTUNEET JA TÄMÄ VAKUUTTAAKIN MEIDÄT SIITÄ TOSIASIASTA, ETTÄ RAAMATTU ON JUMALAN ILMOITUS IHMISILLE. ONKO SINUN SYDÄMESI KAIKEN TÄMÄN MAAILMAN KIIREEN , HÄDÄN JA TUSKAN KESKELLÄ MYÖSKIN ONNETON JA TUSKAINEN ? JOS ON, NIIN SE ON MERKKI SIITÄ, ETTÄ ASIAT EIVÄT OLE JUMALAN KANSSA KUNNOSSA. SILLÄ RAAMATTU SANOO; JES.57:2" Jumalattomilla ei ole rauhaa, sanoo minun Jumalani. JEESUS TAAS PUOLESTAAN SANOI; JOH:14:27" Rauhan minä jätän teille: minun rauhani - sen minä annan teille. En minä anna teille, niinkuin maailma antaa. Älköön teidän sydämenne olko murheellinen älköönkä peljätkö.

EIKÖ OLEKIN YKSINKERTAISTA !!.SIIS JOKO RAUHA TAI RAUHATTOMUUS. JOS OLET ELÄMÄSSÄSI VALINNUT JUMALATTOMIEN TIEN, ON ELÄMÄSI RAUHATONTA. RAKAS KUULIJANI, ONKO SE EHKÄ NÄIN RAUHATONTA: 5 MOOS.28:66-67" Ja sinun elämäsi näyttää sinusta olevan hiuskarvan varassa, yöt ja päivät sinä olet pelon vallassa etkä ole varma hengestäsi. Aamulla sinä sanot: 'Jospa olisi ilta!' ja illalla sanot: 'Jospa olisi aamu!' - sellaista pelkoa sinä tunnet sydämessäsi, ja sellaisia näkyjä sinä näet silmissäsi.

KERTOVATKO NUO EDELLISET RAAMATUN JAKEET JUURI SINUN ELÄMÄSTÄSI ? KYLLÄ NE KERTOVAT !!,MUTTA KUINKA MONTA KERTAA OLETKAAN EHKÄ YRITTÄNYT VAIENTAA TUON ÄÄNEN. OLETKO SAANUT SITÄ VAIKENEMAAN ? OVATKO NUO YRITYKSET ONNISTUNEET ? OLETKO SORTUNUT VAIN NÄIN PETTÄMÄÄN ITSEÄSI ? JUMALA ON RAKKAUDESSAAN SINUUN ANTANUT OMAN POIKANSA KUOLLA GOLGATAN KESKIMMÄISELLÄ RISTILLÄ. JUMALA ON RAKKAUDESSAAN SINUUN LÄHETTÄNYT LUOKSESI HÄNEN PALVELIJOITAAN KERTOMAAN TUOSTA ILOSANOMASTA. OLET EHKÄ JOPA KÄYNYT JOSKUS HENGELLISISSÄ TILAISUUKSISSA JA MIETTINYT OMAA ELÄMÄÄSI. KUN KUTSU SAAPUA ALTTARILLE TEKEMÄÄN RATKAISU ON TULLUT SINUN KOHDALLESI, OLET TYÖNTÄNYT SEN SYRJÄÄN.

OLET EHKÄ AJATELLUT, ETTÄ TEEN SEN HUOMENNA. HUOMENNA ANNAN ITSENI KOKONAAN JUMALALLE. HUOMENNA TEEN USKONRATKAISUN. HUOMISESTA LÄHTIEN ALAN ELÄMÄÄN OIKEATA USKONELÄMÄÄ OMALLA KOHDALLANI TODEKSI. MUTTA TUO SINUN HUOMINEN ON SIIRTYNYT, JOPA NIIN ETTÄ NOISTA ENSIMMÄISISTÄ PÄÄTÖKSISTÄSI ON EHKÄ KULUNUT JO VUOSIA, EHKÄ VUOSIKYMMENIÄ. EIKÄ MITÄÄN OLE TAPAHTUNUT. HUOMISTA EI SINUN ELÄMÄÄSI VAIN JOSTAIN SYYSTÄ TULLUT.

MIKSI NÄIN ? ONKO NIIN, ETTÄ ET OLLUTKAAN NIIN FIKSU KUIN LUULIT OLEVASI ? MONET SANOVAT TEKEVÄNSÄ USKONRATKAISUN KAHDENNELLATOISTA HETKELLÄ, MUTTA TIEDÄTKÖ, ETTÄ HE OVAT SIIRTYNEET TÄÄLTÄ IKUISUUTEEN, SIIS KUOLLEET KELLO 11:30. HEILLE SIIS KELLO EI EHTINYTKÄÄN LYÖDÄ KAHTATOISTA. ETHÄN SINÄ YSTÄVÄNI OLE NÄIN TYHMÄ ?

MUISTATHAN, MEISTÄ EI KUKAAN VOI TIETÄÄ ELÄMÄNSÄ PITUUTTA...ET EDES SINÄ ! JOS OLET NIIN VIISAS KUIN VÄITÄT OLEVASI, NIIN TIEDÄT SILLOIN TOKI, ETTÄ SINULLA EI OLE KÄYTÖSSÄSI KUIN TÄMÄ HETKI. AIKA ON SIITÄ MERKILLINEN KÄSITE, ETTÄ EILISELLE ET VOI MITÄÄN, HUOMISESTA ET TIEDÄ MITÄÄN, SINULLA EI OLE SIIS KUIN TÄMÄ HETKI. JOTEN YSTÄVÄNI...KÄYTÄTHÄN SEN OIKEIN !

OLET NIIN MONTA KERTAA OLLUT MUKANA KUN JOKU YSTÄVISTÄSI, SUKULAISISTASI JÄTTÄÄ TÄMÄN MAAN. PUHUN NYT HAUTAJAISISTA. OLETKO MIETTINYT, ETTÄ SINUNKIN AIKASI TULEE JOSKUS ? OLETKO AJATELLUT ETTÄ SINÄ ET EHKÄ SITTENKÄÄN ELÄ 150 VUOTIAAKSI ? ET ELÄ EHKÄ EDES 100 VUOTIAAKSI. ET EHKÄ EDES 80 VUOTIAAKSI...NIIN...TIEDÄ VAIKKA SINUN AIKASI LÄHTEÄ TULISI JO HUOMENNA, TAI EHKÄ...TÄNÄÄN.

JEESUS KERTOI 2 000 VUOTTA SITTEN ERÄÄSTÄ ERITTÄIN TYHMÄSTÄ MIEHESTÄ: LUUK.12:16-20" Ja hän puhui heille vertauksen sanoen: "Rikkaan miehen maa kasvoi hyvin. Niin hän mietti mielessään ja sanoi: 'Mitä minä teen, kun ei minulla ole, mihin viljani kokoaisin?' Ja hän sanoi: 'Tämän minä teen: minä revin maahan aittani ja rakennan suuremmat ja kokoan niihin kaiken eloni ja hyvyyteni; ja sanon sielulleni: sielu, sinulla on paljon hyvää tallessa moneksi vuodeksi; nauti lepoa, syö, juo ja iloitse.' Mutta Jumala sanoi hänelle: 'Sinä mieletön, tänä yönä sinun sielusi vaaditaan sinulta pois; kenelle sitten joutuu se, minkä sinä olet hankkinut?' ETHÄN SINÄ OLE TUOLLAINEN TYHMÄ MIES TAI NAINEN ?...ETHÄN ?

MUTTA HETKINEN...MIKÄ IHMEEN RATKAISU ? ONHAN MINUT PIENENÄ KASTEEN ARMOSSA OTETTU JUMALAN SEURAKUNTAAN JA OLENHAN KÄYNYT RIPPIKOULUN JA OLENHAN AINA USKONUT JUMALAAN ! KYLLÄ SEN PITÄISI RIITTÄÄ. JOTEN KYLLÄ MINÄ TAIVAASEEN PÄÄSEN !...SAATAT AJATELLA EHKÄ NÄIN ! MUTTA MINÄ SANON SINULLE: AJATTELEPA ASIAA HIEMAN TARKEMMIN ! RAAMATTU OPETTAA MEILLE, ETTÄ ME KAIKKI KUOLEMAN JÄLKEEN JOUDUMME KERRAN KRISTUKSEN TUOMIOISTUIMEN ETEEN VASTAAMAAN TEOISTAMME ITSE HERROJEN HERRALLE JA KUNINKAITTEN KUNINKAALLE. JEESUS KRISTUS PÄÄTTÄÄ SILLOIN, KETKÄ MENEVÄT TAIVAASEEN, SIIS UUTEEN JERUSALEMIIN JA KETKÄ JOUTUVAT HELVETTIIN SIIS KADOTUKSEEN. SILLOIN EI ENÄÄ KYSYTÄ HIENOVARAISESTI; MITÄ MIELTÄ SINÄ OLET ASIASTA ! SILLOIN SINUN MIELIPITEILLÄSI EI OLE MITÄÄN MERKITYSTÄ.

NIINKUIN NORMAALISSA OIKEUDEN PÄÄTÖKSESSÄKIN, TUOMARILLA ON AINA VIIMEINEN SANA. TUOMARI PÄÄTTÄÄ LOPULLISEN TUOMION. EI SIIS SYYTETTY ! SIKSI ONKIN TÄRKEÄÄ LÄHTEÄ TARKASTELEMAAN MITKÄ OVAT NE KRITEERIT, JOIDEN NOJALLA IHMINEN TUOMITAAN KADOTUKSEEN. NKO JUMALA ILMOITTANUT TÄMÄN MEILLE IHMISILLE ETUKÄTEEN ? MISTÄ LÖYDÄMME NS. TAIVAALLISEN OIKEUDEN KÄYNNIN LAIN, JONKA PERUSTEELLA IHMINEN KERRAN TUOMITAAN TAI JÄTETÄÄN TUOMITSEMATTA ? NIINKUIN OLEMME EDELLÄ HUOMANNEET, JUMALA ON ILMOITTANUT RAAMATUSSA PALJON ASIOITA JOTKA SITTEN OVAT MYÖHEMMIN TAPAHTUNEET. VOISIKO RAAMATUSTA LÖYTYÄ LISÄVALAISTUSTA MYÖSKIN TÄHÄN ASIAAN ? LÖYTYISIKÖ KENTIES RAAMATUSTA OHJE, JONKA MUKAAN VOISIMME VÄLTTÄÄ IKUISEN KADOTUSTUOMION ? KYLLÄ...KYLLÄ SIELTÄ LÖYTYY ! JUMALA EI OLE SIIS TÄSSÄKÄÄN ASIASSA JÄTTÄNYT MEITÄ TIETÄMÄTTÖMYYDEN VALTAAN. JOTEN TARKASTELKAAMME ASIAA HIEMAN TARKEMMIN, RAAMATUN OPETUKSIEN OHJAAMINA, EI KIRKON EIKÄ IHMISTEN OPETUSTEN MUKAAN. VAIN JA YKSIN RAAMATTU...EIKÖ TUNNUKIN LUOTETTAVALTA ?

OLET KUULLUT ETTÄ JEESUS KUOLI SINUN SYNTIESI TÄHDEN ! MUTTA OLETKO SYNTINEN ? TARVITSEKO JEESUSTA ? NÄMÄ OVAT KYSYMYKSIÄ, JOITA ON SYYTÄ TARKASTELLA HIEMAN LÄHEMMIN. RAAMATTU KERTOO HETI ALKULEHDILLÄÄN KUINKA IHMINEN ASUSTI PARATIISISSA JUMALAN KANSSA. SILLOIN IHMINEN, SIIS TÄSSÄ TAPAUKSESSA KANTAISÄMME AADAM JA EEVA EIVÄT OLLEET VIELÄ SYNTISIÄ. HE SIIS ASUIVAT JUMALAN KANSSA !!

SILLOIN EI VIELÄ OLLUT MITÄÄN SAIRAUKSIA, EI MITÄÄN EPÄMUKAVAA ! KAIKKI OLI ONNELLISTA JA TÄYDELLISTÄ. EIKÖ KUULOSTAKIN IHANALTA. MUTTA SITTEN KÄÄRME PARATIISISSA HOUKUTTELI EEVAN SYNTIIN. TEKEMÄÄN SIIS JOTAKIN, JOKA OLI VASTOIN JUMALAN TAHTOA. JUMALA OLI KYLLÄ AIKAISEMMIN ILMOITTANUT TAHTONSA, JOTEN TIETÄMÄTTÖMYYTTÄÄN EEVA EI LANGENNUT SYNTIIN. HÄN LANKESI SIIHEN SIIS TIETOISESTI. EEVAN MUKANA HÄNEN MIEHENSÄ AADAM LANKESI PERÄSSÄ. TÄSTÄ SEURAUKSENA JUMALA AJOI AADAMIN JA EEVAN POIS PARATIISIMAASTA. POIS KAIKESTA SIITÄ IHANUUDESTA JA ONNESTA JONKA JUMALA OLI HEITÄ VARTEN VARANNUT. TÄSTÄ KAIKESTA VOIT LUKEA 1 MOOS.1-3 LUVUSTA.

SITEN SIIS IHMISIIN TULIVAT ERILAISET SAIRAUDET JA TÄMÄN TAPAUKSEN JOHDOSTA IHMISEEN TULI ASUMAAN SYNTI. SYNTI JOKA MYÖHEMMIN VAIKUTTAISI JOKAISESSA TÄMÄN MAAN MATKAAJASSA SEN, ETTÄ HÄNELLÄ OLISI LUONNOLLINEN HALU RIKKOA JUMALAN PYHIÄ JA VANHURSKAITA SÄÄDÖKSIÄ VASTAAN. SEN OLET VARMASTI ITSE HUOMANNUT . MUTTA JUMALA RAKKAUDESSAAN EI OLE UNOHTANUT TUOTA IHANAA PARATIISIMAATA. VAIKKA IHMINEN TOIMILLAAN OLIKIN VAIKUTTANUT NIIN, ETTÄ TUOSTA MAASTA PITI LÄHTEÄ, ON JUMALA SÄÄTÄNYT NIIN ETTÄ JOKAISELLA IHMISELLÄ ON MAHDOLLISUUS KERRAN OMISTAA TUON IHANAN PARATIISIMAAN SIUNAUKSET. SIIS IHAN JOKAISELLA. MYÖSKIN SINULLA.

MUTTA TÄTÄ IHMINEN EI VOISI OMISTAA TÄÄLLÄ AJASSA. TUO MAA MUUTTUISI TODELLISEKSI VASTA JOKAISEN IHMISEN KUOLTUA. MUTTA ON ERÄS PULMA, SINNE EI PÄÄSE SYNTI. MUISTATHAN ETTÄ JUMALA JUURI SYNNIN TÄHDEN AJOI KANTAISÄMME AADAMIN JA EEVANKIN POIS PARATIISIMAASTA. ON SIIS KAKSI VAIHTOEHTOA, JOKO EI TEE SYNTIÄ, SIIS RIKO JUMALAA VASTAAN TAI SITTEN TÄYTYISI OLLA JOKU JOKA ON SOVITTANUT, SIIS MAKSANUT SEN SYNNIN , MITÄ OLET TEHNYT. ON SIIS KAKSI VAIHTOEHTOA, JOKO KUULIAINEN ELÄMÄ TAI TOTTELEMATTOMUUDESTA MAKSETTU SOVITUS. JOS SINÄ TAHDOT PÄÄSTÄ TUOHON IHANAAN PARATIISIMAAHAN KUOLEMASI JÄLKEEN, TUOHON MAAHAN, JOTA JOTKUT KUTSUVAT TAIVAAKSI , JOTKUT UUDEKSI JERUSALEMIKSI, SINUN TÄYTYY OMATA TÄYSIN KUULIAINEN ELÄMÄ TAI SITTEN JONKUN ON TÄYTYNYT SOVITTA SINUN RIKKOMUKSESI.

OLETKO SINÄ OLLUT KUULIAINEN JUMALAN PYHILLE SÄÄDÖKSILLE ? TEHKÄÄMME PIENI OMANTUNNON TESTI. TÄRKEÄTÄ ON , ETTÄ OLET ITSELLESI REHELLINEN. JUMALA ANTOI KYMMENEN KÄSKYÄ. OLET VARMASTI KUULLUTKIN NIISTÄ. EHKÄ OSAAT NE JOPA ULKOA. TÄRKEÄTÄ EI OLE KUMPIKAAN EDELLÄMAINITUISTA ASIOISTA, VAAN KYSYMYS KUULUUKIN: OLETKO NOUDATTANUT NIITÄ ELÄMÄSSÄSI ! ?? KÄSKYT KUULUVATKIN SEURAAVASTI: 2 MOOS.20:1-17" Ja Jumala puhui kaikki nämä sanat ja sanoi: "Minä olen Herra, sinun Jumalasi, joka vein sinut pois Egyptin maasta, orjuuden pesästä. Älä pidä muita jumalia minun rinnallani. Älä tee itsellesi jumalankuvaa äläkä mitään kuvaa, älä niistä, jotka ovat ylhäällä taivaassa, älä niistä, jotka ovat alhaalla maan päällä, äläkä niistä, jotka ovat vesissä maan alla. Älä kumarra niitä äläkä palvele niitä. Sillä minä, Herra, sinun Jumalasi, olen kiivas Jumala, joka kostan isien pahat teot lapsille kolmanteen ja neljänteen polveen, niille, jotka minua vihaavat; mutta teen laupeuden tuhansille, jotka minua rakastavat ja pitävät minun käskyni. Älä turhaan lausu Herran, sinun Jumalasi, nimeä, sillä Herra ei jätä rankaisematta sitä, joka hänen nimensä turhaan lausuu. Muista pyhittää lepopäivä. Kuusi päivää tee työtä ja toimita kaikki askareesi; mutta seitsemäs päivä on Herran, sinun Jumalasi, sapatti; silloin älä mitään askaretta toimita, älä sinä älköönkä sinun poikasi tai tyttäresi, sinun palvelijasi tai palvelijattaresi tai juhtasi älköönkä muukalaisesi, joka sinun porteissasi on. Sillä kuutena päivänä Herra teki taivaan ja maan ja meren ja kaikki, mitä niissä on, mutta seitsemäntenä päivänä hän lepäsi; sentähden Herra siunasi lepopäivän ja pyhitti sen. Kunnioita isääsi ja äitiäsi, että kauan eläisit siinä maassa, jonka Herra, sinun Jumalasi, sinulle antaa. Älä tapa. Älä tee huorin. Älä varasta. Älä sano väärää todistusta lähimmäisestäsi. Älä himoitse lähimmäisesi huonetta. Älä himoitse lähimmäisesi vaimoa äläkä hänen palvelijaansa, palvelijatartaan, härkäänsä, aasiansa äläkä mitään, mikä on lähimmäisesi omaa."

NÄMÄ OLIVAT JA OVAT NE KÄSKYT JOITA MEIDÄN TULISI NOUDATTAA. OLETKO SINÄ NOUDATTANUT NÄITÄ KAIKKIA. OLETKO ESIM. NOUDATTANUT KÄSKYÄ; ÄLÄ SANO VÄÄRÄÄ TODISTUSTA LÄHIMMÄISESTÄSI ? OLETKO NOUDATTANUT SITÄ AINA ?

ONKO NIIN, ETTÄ ET OLE KOSKAAN SORTUNUT SANOMAAN VÄÄRÄÄ TODISTUSTA NAAPURISTASI, SUKULAISISTASI TAI IHAN KENESTÄ TAHANSA . SILLÄ SINUN LÄHIMMÄISEKSI LASKETAAN JOKAINEN IHMINEN, NÄIN RAAMATTU OPETTAA.

JA NYT TULLAANKIIN MIELENKIINTOISEEN KOHTAAN. NIMITTÄIN JOS OLET KERRANKIN JÄTTÄNYT NOUDATTAMATTA EDES YHTÄ KYMMENESTÄ KÄSKYSTÄ, SILLOIN OLET SYYPÄÄ KAIKISSA KOHDIN. SILLOIN OLET TEHNYT SYNTIÄ JUMALAA VASTAAN JA ANSAITSET KADOTUKSEN. SILLÄ RAAMATTU SANOO SELVÄSTI ETTÄ JOS OLET RIKKONUT YHTÄ KÄSKYÄ VASTAA, OLET SYYPÄÄ KAIKISSA KOHDIN. TARKASTAPA VAIKKA ASIA RAAMATUSTA, GALATALAIS KIRJEEN KOHDASTA 3 LUKU JA 10 JAE. KÄY NÄMÄ KÄSKYT LÄPI MONEEN KERTAAN JA OLE ITSELLESI REHELLINEN. OLETKO AINA PITÄNYT NÄMÄ KÄSKYT ? MUISTATHAN , JOS OLET KERRANKIN RIKKONUT EDES YHTÄ KÄSKYÄ VASTAAN OLET KIROTTU. SILLOIN OLET MATKALLA KADOTUKSEEN, MATKALLA HELVETTIIN.

JUMALA KYLLÄ TIETÄÄ, ETTÄ OLET RIKKONUT HÄNTÄ VASTAAN.SILLÄ RAAMATTU SANOO , ETTÄ ME KAIKKI OLEMME SYNTIÄ TEHNEET JA JUMALAN KIRKKAUTTA VAILLA. OEMMEKO SIIS KAIKKI MENOSSA HELVETTIIN ? OLEMMEKO SIIS KAIKKI MENOSSA KADOTUKSEEN ? SYNKKÄÄ, VOI...KAUHEATA !!

MITEN ON MAHDOLLISTA ETTÄ JUMALA, JONKA PITÄISI OLLA RAKKAUS, ON JÄTTÄNYT MEIDÄT TÄLLÄISEEN PULAAN, SAATAT AJATELLA ? SIKSI SANONKIN SINULLE; HÄN EI OLE JÄTTÄNYT MEITÄ PULAAN, SILLÄ HÄN RAKASTAA MEITÄ. RAKKAUTENSA OSOITUKSENA HÄN ANTOI OMAN POIKANSA KUOLLA GOLGATAN KESKIMMÄISELLÄ RISTILLÄ 2 000 VUOTTA SITTEN. HÄN ANTOI OMAN POIKANSA KANTAA MEIDÄN SYNTIKUORMAMME, MAKSAA MEIDÄN SYNTIMME, JOTTA ME , VAIN USKOMALLA HÄNEEN, SAISIMME SYNTIMME ANTEEKSI JA PÄÄSISIMME KERRAN TUOHON IHANAAN PARATIISIIN.

EIKÖ OLEKIN MAHTAVAA, EIKÖ OLEKIN IHANAA !!!

SANOIN AIKAISEMMIN, ETTÄ JUMALA KYLLÄ TIETÄÄ ETTÄ OLEMME SYNTISIÄ JA SE ON AIVAN TOTTA. MIKSI SIIS ENÄÄ TEHDÄ MITÄÄN, KAIKKIHAN ON JO PUOLESTAMME TEHTY, SAATAT AJATELLA. JA ONKIN TOTTA ETTÄ KAIKKI PELASTUKSEMME SUHTEEN ON TEHTY, JEESUS TOTISESTI SEN TEKI. MUTTA MIKÄ ON SITTEN MEIDÄN OSUUTEMME ? NYT KUUNTELE TARKKAAN, KUUNTELE HYVIN TARKKAAN ! MEIDÄN TEHTÄVÄMME ON VAIN VASTAANOTTAA TUO PELASTUS. SE, MITEN TUO VASTAANOTTAMINEN TAPAHTUU, ONKIN MIELENKIINTOISTA. ENSINNÄKIN, SINUN TÄYTYY YMMÄRTÄÄ , ETTÄ OLET RIKKONUT JUMALAA VASTAAN. ETTÄ OLET SYNTINEN. SYNTISENÄ SINUN TULEE RUKOILLA JUMALALTA ANTEEKSIANTOA JEESUKSEN SOVITUSTYÖN TÄHDEN. SINUN TULEE SIIS TURVATA TUOHON TYÖHÖN, JONKA JEESUS TEKI PUOLESTASI.

VIELÄ TÄSSÄ VAIHEESSA HALUAN MUISTUTTAA SINUA RAKAS KUULIJANI, SYNTISENÄ ET VOI PÄÄSTÄ TAIVAASEEN, TUOHON IHANAAN PARATIISIMAAHAN. SINULLA EI, JOS TAIVAASEEN HALUAT, OLE MUUTA MAHDOLLISUUTTA KUIN TURVATA TUOHON TYÖHÖN, JONKA JEESUS TEKI. SIIS VIELÄ KERRAN...EI MUUTA MAHDOLLISUUTTA. USKON, ETTÄ OLET NYT TÄYSIN VAKUUTTUNUT SYNTISYYDESTÄSI, JA SIKSI VOIMMEKIN EDETÄ SEURAAVAAN ASKELEESEEN. NYT ON SINUN AIKASI ANTAA ITSESI KOKONAAN JUMALALLE. NYT ON SINUN AIKASI TEHDÄ USKONRATKAISU. HALUAN MUISTUTTAA SINUA VIELÄ ERÄÄSTÄ ASIASTA. SINUSTA SAATTAA TUNTUA SILTÄ, ETTÄ ET VOI USKOA KOHDALLESI TUOTA TYÖTÄ. MUISTA KUITENKIN, ETTÄ KERRAN JEESUKSEN ETEEN TULI MIES JOKA SANOI; MINÄ USKON, AUTA MINUN EPÄUSKOANI. TÄSTÄ RAAMATUNKOHDASTA VOIT LUKEA TARKEMMIN MARKUKSEN YHDEKSÄNNESTÄ LUVUSTA. JOTEN MUISTA, HÄN ANTAA SINULLE USKON. SIKSI, RUKOILETHAN KANSSANI SEURAAVAN RUKOUKSEN.  

RAKAS TAIVAALLINEN ISÄ, KIITOS SIITÄ, ETTÄ ANNOIT OMAN RAKKAAN POIKASI KUOLLA GOLGATAN KESKIMMÄISELLÄ RISTILLÄ MINUN SYNTIENI TÄHDEN. TULEN SINUN ETEESI KUIN MIES, JOKA SANOI; MINÄ USKON, AUTA MINUN EPÄUSKOANI. PYYDÄN ISÄ, ETTÄ ANNAT MINULLE MINUN SYNTINI ANTEEKSI POIKASI JEESUKSEN TÄHDEN. PYYDÄN ETTÄ ANNAT MINULLE VOIMAA TULLA SINUN LAPSEKSESI. TÄSSÄ OLEN, OTA MINUT. HALUAN HYLJÄTÄ KAIKEN ENTISEN JA TURVATA YKSIN SINUUN. TÄYTÄTHÄN MINUT SINUN PYHÄLLÄ HENGELLÄSI. AAMEN.

HETI ALUKSI HALUAN ONNITELLA SINUA. HALUAN ONNITELLA SINUA SIKSI, ETTÄ TEIT ELÄMÄSI VIISAIMMAN RATKAISUN. RAAMATTU SANOO: ROOM. 10:9" 9. Sillä jos sinä tunnustat suullasi Jeesuksen Herraksi ja uskot sydämessäsi, että Jumala on hänet kuolleista herättänyt, niin sinä pelastut;

Nyt sinäkin ystäväni, veljeni, sisareni, olet matkalla kanssani kohti luvattua maata, kohti taivasta. Kun sinä kuolet, sinä pääset taivaaseen. Eikö olekin ihana asia ? !!! Sitten haluan antaa sinulle muutamia neuvoja. Olet juuri syntynyt Jumalan lapseksi. Tiedäthän, että kun tähän maailmaan syntyy lapsi, se on aika avuton. Sinä olet juuri nyt samanlaisessa asemassa. Olet astunut sisälle maailmaan, jossa kaikki on uutta, ihanaa ja myöskin hieman outoa. Siksi sanonkin sinulle, älä vaadi itseltäsi liikoja.

Niin kuin pieni lapsi, niin myös sinäkin kasvat pikkuhiljaa. Mutta on tärkeätä millaisessa ympäristössä kasvat. Ota heti kun sinulla on mahdollisuus yhteyttä paikkakuntasi uskoviin. Kerro heille mitä sinulle on tapahtunut. Kerro, että olet antanut elämäsi Jeesukselle. Kerro tästä ilouutisesta myöskin heti omaisillesi ja sukulaisillesi. Itse asiassa kerro mahdollisimman monelle. Ja minä luulen, että näin sinä haluatkin tehdä. Mene seurakuntien (KIRKKOKUNTIEN) järjestämiin tilaisuuksiin, ilmoituksia tällaisista tilaisuuksista löydät paikkakuntasi lehdistä. Ole tässä asiassa rohkea !! He kyllä ottavat sinut rakkaudella vastaan...tulet sen huomaamaan.

Sitten on tärkeätä että myöskin rukoilet paljon. Käänny joka asiassa Jumalan puoleen, sillä nyt Hän pystyy sinua auttamaan, koska olet antanut itsesi Hänelle. Kun rukoilet paljon, tulet huomaamaan kuinka paljon Herra haluaa sinulle antaa. Tulet huomaamaan ihmeellisiä , mahtavia asioita elämässäsi.

Kolmanneksi, jos sinulla on kotona Raamattu, niin lue sitä paljon. Aloita Matteuksen Evankeliumista tai Johanneksen Evankeliumista. Tulet huomaamaan Raamattua lukiessasi, kuinka Jumala sinulle puhuu Sanansa kautta.

Sitten vielä yksi asia. Jos et tunne ketään uskovaa, niin tunnethan minut. Ja jotta oppisit minut paremmin tuntemaan, niin salli minun kertoa hieman omasta itsestäni, ja ennen kaikkea siitä, kuinka minä sain tulla uskoon.

Joten, seuraavaksi minun henkilökohtainen uskoontulokertomukseni…ja myös monien muiden…