(tämän sivun alalaidassa ohjeet kuinka rekisteröidyt omalta tietokoneeltasi Paltalkiin ja kuinka löydät huoneemme)

Paltalk on äänikokous internetissä - pääset sisään huoneeseen nimimerkillä (vaatii rekisteröitymisen Paltalkiin); voit kirjoittaa rukousaiheita, omia mielipiteitäsi - reaaliajassa (Paltalk on livepalvelu, jossa kuka tahansa voi olla mukana, keksityllä tai oikealla nimellä). Voit myös puhuen todistaa uskostasi, kertoa omia näkemyksiäsi uskonasioista yhteiseksi rakennukseksi sekä soittaa vaikkapa hyviä hengellisiä lauluja omalta tietokoneeltasi. Huoneessa usein satoja ihmisiä - todellinen Pyhien yhteys internetin kautta on mahdollista - eikä se ole sidottu maantieteellisiin rajoitteisiin: tervetuloa Apostolisen Jumalan Seurakunnan chat- huoneeseen - oletpa sitten Rovaniemeltä, Turusta, Helsingistä, Joensuusta tai mistä päin Suomea tahansa. Koe todellinen Seurakuntayhteys kodista käsin - oman tietokoneesi kautta.

"Kuinka siis on, veljet? Kun tulette yhteen, on jokaisella jotakin annettavaa: millä on virsi, millä opetus, millä ilmestys, mikä puhuu kielillä, mikä selittää; kaikki tapahtukoon rakennukseksi." (1 Kor.14:26). Äänikokouksessa internetissä Apostolisen Jumalan Seurakunnan chat- huonetta valvovat adminit (valvojat), jotka pitävät yllä Jumalan tahdon mukaista järjestystä (1 Kor.14:33). Tervetuloa kokemaan todellista Seurakuntayhteyttä yli maantieteellisten rajojen - Jeesuksen sanoin: "Vielä minä sanon teille: jos kaksi teistä maan päällä keskenään sopii mistä asiasta tahansa, että he sitä anovat, niin he saavat sen minun Isältäni, joka on taivaissa. Sillä missä kaksi tahi kolme on kokoontunut minun nimeeni, siinä minä olen heidän keskellänsä." (Matt.18:19-20)


Huoneemme aukioloajat - sekä "aikamme polttavat" aiheet:
(AIHEET ON HUOLELLISESTI VALITTU - ne ovat keskeisiä tekijöitä uskonelämässä)

TUTKIMME PERUSTEELLISESTI RAAMATTUA

Johdantona keskustelulle saarnan pitää Imatran Jumalan Seurakunnan Saarnaaja Marko Lind - sen jälkeen jokainen huoneessa olija voi arvostella illan aiheena olevan julistuksen Raamatun kokonaisvaltaisen ilmoituksen perusteella, aivan kuten Raamattu kehottaa sekä velvoittaa (1 Tess.5:21, 1 Kor.4:6). Illan aiheesta voi myös keskustella vapaasti esittäen omia mielipiteitään sekä näkemyksiään - kaikki tapahtukoon kuitenkin rakennukseksi (huoneen valvojat poistavat välittömästi sellaiset henkilöt huoneesta, jotka toistuvasti loukkaavat lähimmäistensä kunniaa tai käyttäytyvät muutoin sopimattomasti). Omien mielipiteiden esittämisestä kukaan ei joudu pois huoneesta - päinvastoin; omien mielipiteiden esittäminen on suotavaa - mielipiteet eivät saa olla kuitenkaan kenenkään kunniaa loukkaavaa (rikoslaki kunnianloukkauksesta). Lisäksi tähän internet-kokoukseen osallistujat voivat jättää rukousaiheita sekä soittaa hengellistä musiikkia omalta tietokoneeltaan (tai mikin kautta vaikka "livenä" itse laulaa hengellisiä lauluja) yhteiseksi rakennukseksi - jokaisella osallistujalla on myös oikeus "tarttua mikkiin" kertoen joko todistuksen, rohkaisun tai kehotuksen sanoja muille huoneessa olijoille.

Illan aiheen tarkastelu jatkuu ("jälkipyykki") keskustelufoorumilla Jumalan Seurakunta
 Saarna keskustelufoorumin kautta kuunneltavissa Youtubessa:
- kirjautumalla foorumille aiheen käsittely jatkuu (vink)

 

Apostolisen Jumalan Seurakunnan AVAJAISET INTERNETISSÄ 24.04.2011 (Internet - Paltalk) klo.19.00
Huom. samat aiheet vuorokautta aikaisemmin Imatran Jumalan Seurakunnan rukoushuoneessa klo.13.00 (saarna on siis nauhoite Imatran Seurakunnan tilaisuudesta Heikinkadulla 43,  vink). 

  Klikkaa vasemmalla olevaa kuvaa - katso tilaisuudet rukoushuoneessamme
                Jos siis liikut Imatralla päin - tervetuloa tilaisuuksiimme

 

 

Sunnuntai 24.04 klo. 19.00 - 22.00
(internet huoneen "Apostolinen Jumalan Seurakunta" - avajaiset)

ILLAN TEEMA:
Mistä tunnistaa aidon kristityn?
Oletko sinä aito kristitty - mistä tiedät, että olet? Miten aito kristitty suhtautuu väkivaltaan - lähetätkö lapsesi Raamattukouluun vai armeijaan: kumpaan sinä itse mieluummin lähdet? Entä muu arvomaailmasi - kestääkö se Raamatullisen kriittisen tarkastelun? Oletko rahanahne vai antelias - oletko itsekäs vai epäitsekäs? Rakastatko enemmän itseäsi kuin lähimmäistäsi - näkyykö se mitenkään käytännössä; tulisiko sen näkyä? Rahan merkitys kristillisessä toiminnassa - kuuluvatko kymmenykset Uuden Liiton Seurakunnalle? Mitä Kirjoitukset opettavat uhraamisesta; kenelle ja miksi?

 

Sunnuntai 8.05 klo 19.00-22.00

ILLAN TEEMA:
Uskonnon vapaus
- lahkolaisuus - henkinen väkivalta - laumasieluisuus: kuinka paljon ympäristö muovaa sinun ajatusmaailmaasi? Oletko ympäristösi uhri - oletko uskonnon uhri - vai aito kristitty? Mistä tiedät että olet sitä mitä väität olevasi?

 

Sunnuntai 22.05 klo 19.00-22.00

ILLAN TEEMA:
Mistä tunnistaa aidon Raamatun mukaisen Jumalan Seurakunnan - mitä ovat kirkkokunnat sekä herätysliikkeet? Mikä on tämän päivän vallalla olevan kristillisyyden suurin ongelma? Mikä on aidon Jumalan Seurakunnan tärkein tehtävä - kuinka sitä tehdään ja jatkuvatko Apostolien teot myös tänä päivänä aina Jeesuksen tulemukseen asti? Kuulutko sinä lopunajan porttokirkkojärjestelmään vai todelliseen Jumalan Seurakuntaan - mistä tiedät kumpaan kuulut?

 

Sunnuntai 5.06 klo 19.00-22.00

ILLAN TEEMA:
Kuinka tärkeänä sinä pidät Raamatun lukemisen - onko oikealla opilla merkitystä? Mikä on oikea oppi? Saneleeko Kirjoitukset vai tunteet sinun elämäsi suunnan - oletko tunteidesi vanki vai vapaa Kristuksessa?

 

Sunnuntai 19.06 klo 19.00-22.00

ILLAN TEEMA:
Kuka Jeesus on - onko kolminaisuusoppi Raamatullinen? Uskotko enemmän ihmisten keksimään oppiin kuin Raamatun opetuksiin? Oletko Paavin kirkon vai Kristuksen seuraaja - voitko seurata Jeesusta jos et edes tiedä kuka Hän on?

 

Sunnuntai 3.07 klo 19.00-22.00

ILLAN TEEMA:
Yhteiskristillisyys / ekumenia - eri kirkkokuntien sekä herätysliikkeiden yhteistyö; mistä on kysymys? Onko rakkaus syrjäyttänyt Raamatullisen uskon - onko humanismi vääristänyt Kirjoitukset?

 

Sunnuntai 17.07 klo 19.00-22.00

ILLAN TEEMA:
Uskonnolliset johtajat: keitä he ovat ja mitkä ovat heidän pyrkimyksensä - millainen vaikutus heillä on sinuun? Millainen tulee olla Raamatun kokonaisvaltaisen opetuksen mukainen Seurakunnan johtaja?

 

Sunnuntai 31.07 klo 19.00-22.00

ILLAN TEEMA:
Vääränlainen karismaattisuus - suuri eksytys ajassa jossa elämme. Millaista roolia se näyttelee lopunajan eksytyksessä? Mitä on oikea Raamatullinen karismaattisuus - kuinka se eroaa väärästä? Miten erotat nämä toisistaan?

 

Sunnuntai 14.08 klo 19.00-22.00

ILLAN TEEMA:
Onko moraalittomuus saavuttanut myös kristikunnan - miten se näkyy tämän päivän uskovien elämässä? Mitä on synti ja kuka sen luokittelee? Onko armo ymmärretty oikein - onko siitä tehty irstautta? Saako kuuliaisuudesta Jumalaa kohtaan siunauksia - mitä on oikea kuuliaisuus? Kuuluuko armo katumattomalle syntiselle - mitä on oikea katumus? Kumoaako Jumalan armo 10-käskyä? Onko paasto Uuden Liiton uskovalle enää tarpeellinen - rakastaako Jumala kuuliaisuutta?

 

Sunnuntai 28.08 klo 19.00-22.00

ILLAN TEEMA:
Jumalan Israel - mitä se tarkoittaa, mistä on kysymys? Onko kysymys maantieteellisestä paikasta Lähi-idässä vai tarkoitetaanko sillä Jeesukseen uskovia; mitä on Sionismi? Onko Jumalalla kaksi Seurakuntaa - vai vain yksi maailmanlaajuinen Seurakunta? Mistä juutalaiskysymyksessä on oikeasti kysymys - onko maantieteellisen Israelin palvonta epäjumalanpalvelusta?

 

Sunnuntai 11.09 klo 19.00-22.00

ILLAN TEEMA:
Mitä uutiset kertovat Jeesuksen tulemuksesta?

 

Sunnuntai 21.09 klo 19.00-22.00

ILLAN TEEMA:
Jääkö uskovat tulevaan maailmanlaajuiseen vainon aikaan? Tapahtuuko salainen ylöstempaus - voiko sen jälkeen marttyyrikuolemalla pelastua?

 

Sunnuntai 9.10 klo 19.00-22.00

ILLAN TEEMA:
Kätkeytyykö kärsimykseen siunaus - onko menestysteologia Raamatun kokonaisvaltaisen opetuksen mukaista? Tulisiko aidon kristityn olla valmis antamaan henkensä vakaumuksensa tähden - tulisiko hänen olla valmis kärsimään uskonsa puolesta - tulisiko hänen tehdä se iloiten? Mistä kärsimyksessä on kysymys - vievätkö vastoinkäymiset lähemmäs Jumalaa vai kauemmas Hänestä? Joutuivatko Raamatun ”uskonsankarit” maksamaan uskostaan kovaa hintaa - kuljetko sinä samalla polulla kuin he?

 

Sunnuntai 23.10 klo 19.00-22.00

ILLAN TEEMA:
Oletko valmis kun Jeesus tulee - onko perheesi valmis? Perheen tärkeys - onko kotialttari kunnossa? Jos ei pysty hallitsemaan kotiaan - pystyykö tekemään Jumalan Valtakunnan työtä? Entä jos toinen osapuoli ei ole uskossa - miten toimia ristiriitaisuuksien keskellä; kuka silloin sanelee säännöt? Mitä Raamattu opettaa perhemallista - sotiiko se tämän päivän tasa-arvoisuutta vastaan; mistä on kysymys? Mitä ovat miehen ja naisen velvollisuudet parisuhteessa? Mitä ohjeita Raamattu antaa lapsien kasvatukseen?

 

Sunnuntai 6.11 klo 19.00-22.00

ILLAN TEEMA:
Voiko uskova avioitua uudelleen - seurustelu; mistä tunnistaa Jumalan tahdon mukaisen elämänkumppanin? Onko haureus syrjäyttänyt kuuliaisuuden Raamatullisille opetuksille - mitä Kirjoitukset opettavat parisuhteesta?

 

Sunnuntai 20.11 klo 19.00-22.00

ILLAN TEEMA:
Pedon merkki - mikä se on ja mitä se tarkoittaa? Kumarratko sinä tämän maailman arvoja vai oletko kuuliainen Jumalan käskyille? Onko sinussa jo nyt pedon merkki vai Jumalan Pyhän Hengen sinetti - mistä tiedät, kumpi sinussa on?

 

Sunnuntai 4.12 klo 19.00-22.00

ILLAN TEEMA:
Mitä tapahtuu kuoleman jälkeen? Mitä Raamattu opettaa sielusta? Onko helvetti loppumaton piinan paikka?

 

Sunnuntai 18.12 klo 19.00-22.00

ILLAN TEEMA:
Jeesukseen uskovien ihana perintöosa - missä ja milloin; ketkä sinne pääsevät? Kuulutko sinä tähän joukkoon - mistä tiedät että kuulut?

 


NÄIN PÄÄSET REKISTERÖITYMÄÄN - TULEMAAN INTERNET KOKOUKSIIMME MUKAAN:

1. Lataa ohjelma ja tee kutsumanimi ja salasana Paltalkiin.  Se alkaa myös siitä, kun käynnistää ohjelman, niin se neuvoo lisää.

http://www.paltalk.com

Tästä suoraan Downloadiin

http://www.paltalk.com/en/start_chatting.shtml

 

 Kun olet rekisteröitynyt - ja tahdot löytää huoneemme - paina Chat Rooms kohdan oikealla puolella olevaa valikkoa: (paina nappia - View All)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tällöin eteesi aukeaa alla oleva kuva:

 

3. Etsi listasta Religion & Spirituality  ja klikkaa se auki
- v
alitse oikeasta ikkunasta Christianity


- valitse huone: Apostolinen Jumalan Seurakunta

 

- nyt olet saapunut huoneeseemme (vink)

RAISE nappi nostaa käden, jolla pyydetään puheenvuoro tai musiikin soittaminen omalta koneelta. Toinen klikkaus laskee käden.

Push to talk napilla voi puhua hetken pitämällä sitä pohjassa. Sen vieressä on nuoli alaspäin lukko, jolla saa mikin jäämään päälle.

@puheenjohtajan / adminin (valvojan) nimen edessä on @ - merkki ja puheenjohtajat voivat poistaa häiriköt huoneesta, joko 24 tunniksi, tai lopullisesti.


Tavataan äänikokouksessa internetissä sovittuina päivinä / kellonaikoina

Kristuksen rakkaudella:
Saarnaaja, Jumalan Seurakunta - Imatra
Marko Lind
http://jumalanseurakunta.nettisivu.org
http://www.sanansaattaja.com